Αποστολέας Θέμα: Ρολόγια με φωτισμό Tritium  (Αναγνώστηκε 1571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NESTOR

• Just Registered
    • Προφίλ
Ρολόγια με φωτισμό Tritium
« στις: Ιούνιος 22, 2009, 09:39:00 πμ »
Ειμαι κι εγω ενα νεο μελοσ τησ παρεασ και θα ηθελα πληροφοριες σχετκα με ρολογια με φωτισμο απο  tritium.  Μαρκες, τιμες κλπ

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: Ρολόγια με φωτισμό Tritium
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 22, 2009, 03:58:23 μμ »
welcome NESTOR,γράψε μας μερικά μοντέλα που σε ενδιαφέρουν,για να σε βοηθήσουμε κι εμείς ανάλογα  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος NESTOR

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 23, 2009, 09:17:53 πμ »
Ψαχνωκατι με TRITIUM φωτισμο αλλά κάπωσ καλαίσθητο και προπαντόσ ασδιάβροχο για πάνω από 1000 μέτρα βάθοσ δηλαδή πάνω από 100 ατμόσφαιρες. Κάποιοσ γνωστόσ μου είπε να κοιτάξω στισ εταιρείεσ TRASER, INN, TECHNOMARINE, αλλά αυτών τα ρολόγια δεν μου αρέσουν γθιατί είναι αυστηρά στρατιωτικά και όχι καλαίσθητα. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος Theodore41

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 23, 2009, 09:32:20 πμ »
Ψαχνωκατι με TRITIUM φωτισμο αλλά κάπωσ καλαίσθητο και προπαντόσ ασδιάβροχο για πάνω από 1000 μέτρα βάθοσ δηλαδή πάνω από 100 ατμόσφαιρες. Κάποιοσ γνωστόσ μου είπε να κοιτάξω στισ εταιρείεσ TRASER, INN, TECHNOMARINE, αλλά αυτών τα ρολόγια δεν μου αρέσουν γθιατί είναι αυστηρά στρατιωτικά και όχι καλαίσθητα. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ.

Για κοιτα αυτο,http://www.gmtplusnine.com/2009/05/04/sbdx005-400m-sbdx011/#more-1860

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 23, 2009, 11:14:32 πμ »
Μην μπερδεύουμε τον φίλο μας, τα sbdx011 της seiko (γνωστά σαν "κονσερβοκούτια") ΔΕΝ έχουν φωτισμό Tritium.