Αποστολέας Θέμα: armani ar 0635 μου αρεσει παρα πολυ...μηπως ειναι παλιο?  (Αναγνώστηκε 8397 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: armani ar 0635 μου αρεσει παρα πολυ...μηπως ειναι παλιο?
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 21, 2009, 11:49:43 μμ »
ΟΚ, αλλά απέφευγε τα κεφαλαία είναι σαν να μου/μας βάζεις τις φωνές, πράγμα που φυσικά δεν ήταν στις προθέσεις σου.
Στα χρήματα που συζητάμε tissot, certina, hamilton (και τα 3 του swatch group), citizen, seiko είναι οι πρώτες επιλογές για εμένα. Καλό ψάξιμο.

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 21, 2009, 11:54:30 μμ »
ΟΚ, αλλά απέφευγε τα κεφαλαία είναι σαν να μου/μας βάζεις τις φωνές, πράγμα που φυσικά δεν ήταν στις προθέσεις σου.
Στα χρήματα που συζητάμε tissot, certina, hamilton (και τα 3 του swatch group), citizen, seiko είναι οι πρώτες επιλογές για εμένα. Καλό ψάξιμο.
φιλε συγνωμη δεν το ηθελα! σευχαριστω για τις προτασεις.tissot kai certina μου αρεσουν τα ρολογια τους.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 22, 2009, 02:30:24 πμ »
Φίλε ditsoch αν αποφασίσεις από e-men και μένεις Αθήνα, πήγαινε από το φυσικό κατάστημα στο Χαλάνδρι. Είναι εξυπηρετικοί και θα έχεις και καλύτερη τιμή σίγουρα.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 23, 2009, 09:11:49 πμ »
Θεωρω πως για ενα ρολοι Armani δεν χρειαζετε να ξοδεψεις τοσα χρηματα.Σε τετοιο ποσο που διαθετεις μπορεις να βρεις ακομα καλυτερο.Μονο ως ομορφια μπορεις να αγορασεις ενα τετοιο ρολοι.Προσωπικα δεν τα επμιστευομαι αλλα οτι θεωρεις  εσυ σωστο.
                                                             Φιλικα
                                                              Ser

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 23, 2009, 10:19:51 πμ »
μαλιστα.....η αληθεια φιλε grecelin ειναι οτι δεν γνωριζω καλα απο μαρκες και αξιοπιστια των ρολογιων απλα θελω να μου αρεσει το ρολοι...να εχει το δικο του στυλ.Οποτε μαλλον πρεπει να ψαξω περισσοτερο..
Φιλε vagos ειναι ωραια η προταση σου για το certina ds-1 νωμιζω οτι καταλαβες ακριβως τι θελω.περιμενω βοηθεια παιδια και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.
ΥΓ οχι μπρασελε,μονο λουρακι
Αυτό που θέλω να συμπληρώσω για το CERTINA DS-1 automatic είναι ότι πρίν το αγοράσεις δες καμια φωτογραφία από πλαινή όψη γιατί εγώ όταν είδα μου φάνηκε λίγο χοντρό . Μπορεί να κάνω και λάθος όμως