Αποστολέας Θέμα: armani ar 0635 μου αρεσει παρα πολυ...μηπως ειναι παλιο?  (Αναγνώστηκε 8410 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
Ειμαι καινουρργιος και ειναι το πρωτο μου θεμα.Το ρολοι μου αρεσει παρα πολυ και η τιμη του ελκυστικη(339-369) εδω μπορειτε να το δειτε http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=9579&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=1 .Τι γνωμη εχετε για τα armani ρολογια,ειναι παλιο αυτο το μοντελο, αξιζει?μπορειτε να προτεινετε σε τετοιο στυλ (δερματινο λουρακι,46-48mm,στρογγυλη κασα, μεχρι 450€).επισης αν μπορειτε να προτεινετε καποια σελιδα για αγορα ρολογιου αξιοπιστη...Εγω βρηκα αυτο το ρολοι απο την e-men.gr. Σας ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: armani ar 0635 μου αρεσει παρα πολυ...μηπως ειναι παλιο?
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 21, 2009, 09:38:12 πμ »
Όμορφο είναι δε λέω αλλά πολλά λεφτά για ARMANI . Πάρε κανένα TISSOT που είναι πολύ ποιοτικά ή το CERTINA DS-1 automatic το οποίο μ'αρεσει πάρα πολύ .
Πάντως ψάξε καλά πριν αγοράσεις

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 21, 2009, 11:48:02 πμ »
Kaλώς όρισες στο φόρουμ φίλε ditsoch. Να απαντήσω πρώτα στην ερώτηση "μήπως είναι παλιό". Όχι δεν είναι παλιό. Επίσης δεν είναι πολύ φθηνό αν αυτός είναι ο λόγος που προβληματίστηκες. Άλλο τα ρούχα armani και άλλο τα ρολόγια. Τα ρολόγια που έχουν το όνομα armani φτιάχνονται από την fossil. Συμπαθητική εταιρεία η fossil αλλά τα προιόντα της κοστίζουν λιγότερο από τα μισά σε σχέση με ένα παρόμιο που έχει χαραγμένο ένα fashion brand στο καντράν.

Έδωσα fossil+armani στο google και ένα από τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αυτό :

http://reviews.ebay.com/Fossil-apos-s-Licensed-Watches-Michael-Kors-Burberry-Armani_W0QQugidZ10000000003280025

FOSSIL
Some buyers have expressed confusion over the brand licensed watches made by Fossil.  This guide attempts to explain the issues involved.

Fossil was the first American brand to bring value and style to the watch category, transforming the concept of timekeeping from the purely functional to chic and trendy must-haves for the wrist. Fossil's renowned designers constantly study emerging lifestyle and fashion trends to bring consumers the most innovative and unique products worldwide while ensuring consistency with the Company's existing product offerings and the themes and images associated with its products. Fossil offers an extensive line of watches under its proprietary FOSSIL®, RELIC®, MW®, MW MICHELE®, WRIST NET", WRIST
PDA® and ZODIAC® brands.

Fossil is also the exclusive manufacturer for some of the most prestigious brands in the world, including BURBERRY®, DIESEL®, DKNY®, MICHAEL MICHAEL KORS®, MARC JACOBS®, MARC® by MARC JACOBS and EMPORIO ARMANI®. Fossil also offers jewelry under the FOSSIL, DIESEL and EMPORIO ARMANI brands.  For these designers, watches sold on ebay will often have been purchased from Fossil.  This does not mean they're not authentic, only that they were bought from the manufacturer, not at the designer's store.

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 21, 2009, 02:56:24 μμ »
μαλιστα.....η αληθεια φιλε grecelin ειναι οτι δεν γνωριζω καλα απο μαρκες και αξιοπιστια των ρολογιων απλα θελω να μου αρεσει το ρολοι...να εχει το δικο του στυλ.Οποτε μαλλον πρεπει να ψαξω περισσοτερο..
Φιλε vagos ειναι ωραια η προταση σου για το certina ds-1 νωμιζω οτι καταλαβες ακριβως τι θελω.περιμενω βοηθεια παιδια και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.
ΥΓ οχι μπρασελε,μονο λουρακι

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:05:18 μμ »
Καλησπερα φιλε μου.

Εγω παλι θα σου ελεγα να το παρεις αφου το γουσταρεις πολυ και σου εχει κανει κλικ παρολο που εγω καθως και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιθανοτατα δεν θα το παιρναμε ποτε ουτε για τα μισα λεφτα,ο λογος ειναι οτι ψαχνουμε κυριως για μηχανικα ρολογια τα οποια κατα καποιο τροπο θα μεινουν.

Αν αυτο που ψαχνεις εσυ ειναι ενα μουρατο ρολογακι το οποιο θα το φορεσεις φετος το καλοκαιρακι και του χρονου...  μεχρι να το βαρεθεις και να το αλλαξεις σαν μπλουζακι armani οταν το βαρεθεις τοτε πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη,καθαρα για λογους εμφανισης και οχι τιμης.

Τωρα αμα θελεις κατι ποιοτκοτερο και "περισσοτερο ρολοι" σε αυτα τα λεφτα και σε αυτο περιπου το στυλ που ψαχνεις εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στη σειρα pilot της Steinhart.

Φιλικα

Φανης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:14:13 μμ »
Εγω παλι θα σου ελεγα να το παρεις αφου το γουσταρεις πολυ και σου εχει κανει κλικ

Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και δεν μπορεί να διαφωνίσει κανένας, πιστεύω. Από την άλλη, όμως, ένας φίλος που μας κάνει την τιμή να μας ρωτήσει τη γνώμη μας θέλει να ακούσει αυτό ακριβώς. Τη γνώμη και τις εμπειρίες μας.

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:15:29 μμ »
φιλε φανη το pilot steinhart που μου προτεινες η αληθεια ειναι οτι τα ανακαλυψα απο απο αυτο το site και αν κρινω απο τις γνωμες ολων που διαβαζω πρεπει να πολυ καλα ρολογια.σιγα σιγα αρχιζουν και μου μπαινουν στο ματι! ευχαριτω!

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:20:57 μμ »
Εγω παλι θα σου ελεγα να το παρεις αφου το γουσταρεις πολυ και σου εχει κανει κλικ

Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και δεν μπορεί να διαφωνίσει κανένας, πιστεύω. Από την άλλη, όμως, ένας φίλος που μας κάνει την τιμή να μας ρωτήσει τη γνώμη μας θέλει να ακούσει αυτό ακριβώς. Τη γνώμη και τις εμπειρίες μας.

Αυτο ακριβως θελω και απευθυνομαι σε σας που εχετε εμπειρια...μπορειτε να μου προτεινετε καποια ρολογια και στο τελος η αποφαση θα ειναι δικη μου εξαλλου.Απλα οι προτασεις αν μπορουν και υπαρχουν να ειναι περιπου σαν το ρολοι που μου αρεσε!

Με τιμη

Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:32:50 μμ »
υπαρχουν καποιες προτασεις και στο φορουμ για ρολογια ,στα χρηματα που αναφερεις ;)

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:39:21 μμ »
υπαρχουν καποιες προτασεις και στο φορουμ για ρολογια ,στα χρηματα που αναφερεις ;)

σωστος φιλε.αρχιζω να ψαχνω!

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:42:40 μμ »
Επισης αναφερω για το site e-men.gr αν ειναι αξιοπιστο?! καποιο αλλη σελιδα δοκιμασμενη που ξερετε με καλες τιμες και αξιοπιστια? εκτος του ebay που ειναι γνωστο.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:50:23 μμ »
Για να κάνουμε περισσότερες προτάσεις καλό είναι να μας πεις από που σκοπεύεις να κάνεις την αγορά (φυσικό κατάστημα, ηλεκτρονικό κατάστημα. on-line από εξωτερικό)
Το certina και το steinhart μου αρέσουν και εμένα. Επίσης θα κοιτούσα Tissot και seiko σε αυτά τα χρήματα (μιλάμε για μπαταρίας και όχι μηχανικά) και οπωσδήποτε κάποιο citizen κυρίως eco-drive (φορτίζει από το φως) ειδικά από την σειρά  Marinaut
http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=197&sort=2c&page=all&osCsid=9afd00fa83ad7104406423a1c3aa33a2

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 21, 2009, 03:56:28 μμ »
Για να κάνουμε περισσότερες προτάσεις καλό είναι να μας πεις από που σκοπεύεις να κάνεις την αγορά (φυσικό κατάστημα, ηλεκτρονικό κατάστημα. on-line από εξωτερικό)
Το certina και το steinhart μου αρέσουν και εμένα. Επίσης θα κοιτούσα Tissot και seiko σε αυτά τα χρήματα (μιλάμε για μπαταρίας και όχι μηχανικά) και οπωσδήποτε κάποιο citizen κυρίως eco-drive (φορτίζει από το φως) ειδικά από την σειρά  Marinaut
http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=197&sort=2c&page=all&osCsid=9afd00fa83ad7104406423a1c3aa33a2

Βασικα καταληγω απο ιντερνετ.Δεν με πειραζει ελλαδα ή εξωτερικο αρκει αν το παραγγειλω να ερθει στα χερια μου! και κατα δευτερον να εχει καλες τιμες.

Αποσυνδεδεμένος aragorn

• 38mm case
    • Προφίλ
    • TimeBox
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 21, 2009, 08:52:29 μμ »
Για το e-men που ρώτησες μία αγορά έχω κάνει όλη κι'όλη (μια θήκη για ρολόγια), δεν είχα κανένα πρόβλημα, νορμάλ μου φάνηκαν.
www.TravelStories.gr - Η Ελληνική Κοινότητα για Ταξίδια

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 21, 2009, 09:05:43 μμ »
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6131&category_id=56&option=com_virtuemart&Itemid=1

Στο ίδιο budget,εμφανίσιμο, χωρίς όμως να γνωρίζω για το συγκεκριμένο brand.
Ίαως κάποιος πιο έμπειρος να μας πει αν αξίζει τα χρήματα της. :)

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 21, 2009, 10:06:07 μμ »
Βηκα ενα tissot http://www.amazon.co.uk/Tissot-PRC200-Chronograph-Watch-T17152652/dp/B000KKO894/ref=cm_lmf_tit_6_rdsssl0 αλλα για μενα εχει μικρη διαμετρο.τι λετε καλο?

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 21, 2009, 10:17:31 μμ »
Φιλε yoshitoshi σιγουρα γνωριζεις το brand....  ειναι ενα timex με διαφορετικο σχεδιο και ανεβασμενη τιμη.Κατα τη γνωμη μου οσο υπαχουν tissot σε αυτην τη τιμη σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα του...!!

Εγω στη θεση του φιλου μας θα κοιτουσα και τα seiko στο ιδιο site,πολυ καλα ρολογια σε λογικες τιμες.

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 21, 2009, 10:47:41 μμ »
In that case I'll agree with you Wolf ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 21, 2009, 11:04:26 μμ »
Na σε πάω σε κάτι λίγο διαφορετικό με ΕΤΑ 2824 (αυτόματο δηλαδή με μηχανή πολύ αξιόπιστη) , 40 mm (ίσως λίγο πιο μικρό από αυτό που σκεφτόσουν) αλλά όχι χρονογράφο;

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-HAMILTON-KHAKI-KING-SAPPHIRE-H64455533_W0QQitemZ330309235814QQihZ014QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

(Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο, οπότε και τα υπόλοιπα που έχει σε tissot, seiko, hamilton, citizen έχουν μεγάλο ενδιαφέρον)

Αποσυνδεδεμένος ditsoch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 21, 2009, 11:31:27 μμ »
Na σε πάω σε κάτι λίγο διαφορετικό με ΕΤΑ 2824 (αυτόματο δηλαδή με μηχανή πολύ αξιόπιστη) , 40 mm (ίσως λίγο πιο μικρό από αυτό που σκεφτόσουν) αλλά όχι χρονογράφο;

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-HAMILTON-KHAKI-KING-SAPPHIRE-H64455533_W0QQitemZ330309235814QQihZ014QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

(Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο, οπότε και τα υπόλοιπα που έχει σε tissot, seiko, hamilton, citizen έχουν μεγάλο ενδιαφέρον)

ΜΕ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ