Αποστολέας Θέμα: θα ηθελα την γνωμη σας...  (Αναγνώστηκε 4474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosgeo4

• Just Registered
    • Προφίλ
θα ηθελα την γνωμη σας...
« στις: Ιούνιος 17, 2009, 01:35:26 μμ »
Γεια σας, ειμαι νεο μελος στο forum και στην αρχη μπηκα για να παρω καποιες γνωμες για την αγορα ρολογιου, πρεπει να σας πω πως με τα πραγματα που διαβασα εδω μου αλλαξατε εντελως την γνωμη και καταλαβα πως δεν ειχα ιδεα τελικα για τα ρολογια. στην αρχη θα αγοραζα ενα BULOVA με quartz μηχανισμο, μετα απο ολα οσα διαβασα ομως εδω μεσα κατεληξα σ'ενα oris http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=222 το williams F1 team day date 2008 χωρις τους χρονογραφους λογο χρηματων βεβαια.το ρολοι κοστιζει γυρο στα 750-850 και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ρολοι μιας και θα ειναι το πρωτο μου αυτοματο ρολοι και θα ηθελα η αγορα μου να ειναι σωστη για να μην το μετανοιωσω αργοτερα. μετα απο μια εβδομαδα ψαχνοντας πως εχουν τα πραγματα στο forum σας, η γνωμη σας θα μετρηση παρα πολυ για μενα. ευχαριστω πολυ που μου ανοιξατε τα ματια στον κοσμο της ωρολογοποιιας.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: θα ηθελα την γνωμη σας...
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 17, 2009, 01:41:59 μμ »
καλως ηρθες!

δεν ξερω εαν εχεις δει αυτο το θεμα πριν αποφασισεις?εαν θες ριξε μια ματια και μετα ,θα σου πω την γνωμη μου ;D

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2629.0.html

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 17, 2009, 01:57:45 μμ »
ναι το ειχα δει αυτο το θεμα, να σου εξηγησω κατι, αν αγοραζα ρολοι πριν μια εβδομαδα το μονο κριτηριο που θα εθετα θα ηταν η εμφανιση και αντε να ηταν κανα 100μ. τωρα με αυτα που διαβασα θελησα να συνδιασω την εμφανιση ( με το προσωπικο μου γουστο αφου το γουστο του καθενος διαφερει) με την ποιοτητα οσο μπορω να το κανω αυτο με κανα 800€ περιπου. το ρολοι που θα παρω το θελω για καθημερινη χρηση,συνηθως δεν το βγαζω ουτε καν στην παραλια. οποτε θα με ενδιεφερε η γνωμη σας για το ποσο ποιοτικο ειναι? μου ειχε αρεσει και το longines hydroconquest με τους χρονογραφους αλλα ειναι quartz http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=351&products_id=4179&osCsid=e9fc68266ca2f6ea6cd7031508ca8a9a  και εκτος απο αυτο το oris μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:01:27 μμ »
ετυχε να εχω oris

πιστευω οτι,εχουν ωραια σχεδια,ειναι σπορ,πολυ καλυ ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα ,σε μια ανταγωνιστικη τιμη!

στο λινκ που εδωσα,θα βρεις και αλλα ορις ,στην 2η σελιδα,αλλα αφου το εχεις ηδη διαβασει,ολα οκ!

περιμενουμε εντυπωσεις απο το νεο σου ρολοι λοιπον!!!!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:06:40 μμ »
Για την Oris εχω να πω τα καλυτερα.Εχω και εγω ενα Oris.Μην το σκευτεσαι παρε το williams οπωσδηποτε ειναι πολυ καλο ρολοι και η εταιρεια πολυ αξιοπιστη.Βουρ λοιπον ;)
                                                         Φιλικα
                                                           Ser

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:13:01 μμ »
Τυχαίνει να έχω πάρει πρόσφατα το oris williams F1 day/date με καουτσουκ λουράκι. Πολύ βολικό στο χέρι, καλή κατασκευή για τα χρήματα που κάνει, η μηχανή είναι η ΕΤΑ 2836 στην ουσία. Δηλαδή σίγουρη αγορά.
Στα μείον. Τα περίεργα λουράκια που φοράει. Αν θέλεις να το αντικαταστήσεις μόνο μανίσιο και πανάκριβο.
Επίσης σε σχέση με τα καταδυτικά όπως το tissot seastar που πήρα την ίδια περίοδο θα έλεγα κάπως πιο λεπτό (σε κατασκευή). Δίπλα στο τανκ (seastar) δε με πείθει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:24:09 μμ »
grecellin

πολυ ωραια!!!ε τωρα που το εχεις ....κανε μας και ενα ωραιο review!!!

χιχιιχιχιχιιχχ ;D ;D ;D ;D

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:37:19 μμ »
το ειδα το seastar σε καταστημα και οντως ειναι πιο τερατακι! απο τα tissot καποια που μου αρεσαν ειναι quartz οποτε τα αποκλειω τωρα σε αυτοματα tissot δεν ειδα καποια που να με ενθουσιασαν οσο το oris.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:40:39 μμ »
αλλο ενα ρολοι που μου εχει αρεσει ειναι αυτο http://www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.661.4.56.7  αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να κανω την υπερβαση στην τιμη,εχει καλη διαφορα απο το oriς.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:42:47 μμ »
oris ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:46:50 μμ »
βλεπω το oris και με bracelet αλλα νομιζω πως δεν του παει καθολου! με το καουτσουκ μετραει πιο πολυ,ετσι νομιζω.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 17, 2009, 02:48:32 μμ »
Με το καουτσούκ του oris θα είσαι πάντα μυρωδάτος  :D  Δεν κάνω πλάκα μυρίζει έντονα βανίλια.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 17, 2009, 04:21:33 μμ »
αποκλειετε!!!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 17, 2009, 04:38:19 μμ »
αποκλειετε!!!!
a) Να μυρίζει; (http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=18114)
b) Να το αγοράσεις;

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 17, 2009, 04:52:37 μμ »
για το αν μυριζει το ειπα. ενταξει αυτο ηταν κατι που δεν περιμενα να το ακουσω,πολυ περιεργο μου φανηκε.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 17, 2009, 05:16:40 μμ »
Οντως το να μυριζει ειναι περιεργο αλλα για να το λεει ο grecellin τιποτα δεν αποκλειεται.Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος γι αυτα που λεει.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 17, 2009, 06:04:46 μμ »
Σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη Ser.
Το ωραίο είναι πως στην αρχή δεν το είχα καταλάβει. Δε μπορούσα να συνδέσω την όντως ευχάριστη μυρωδιά, με το λουράκι. Όταν διάβασα -μετά από κανένα μήνα- τα σχετικά θέματα κατάλαβα τι παίζει  :-[
Κάπου έλεγε ότι είναι δείγμα καλής ποιότητας του καουτσούκ, αλλά δεν μπορώ να το κρίνω. Πάντως είναι τραβηχτικό για το ασθενές φίλο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 17, 2009, 06:13:09 μμ »
πραγματικα η ορις ειναι μια πολυ καλη και αξιοπιστη εταιρια και  το williams μια πολυ καλη
επιλογη για πρωτο αυτοματο!

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 17, 2009, 06:21:33 μμ »
για το αν μυριζει το ειπα. ενταξει αυτο ηταν κατι που δεν περιμενα να το ακουσω,πολυ περιεργο μου φανηκε.
Oντως, φερει αρωμα βανιλιας, οπως αλλωστε και το αντιστοιχο της 'GLYCINE'!
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 17, 2009, 06:39:26 μμ »
βλεπω το oris και με bracelet αλλα νομιζω πως δεν του παει καθολου! με το καουτσουκ μετραει πιο πολυ,ετσι νομιζω.
Εμένα πάλι φίλε giorgosgeo4 μου αρέσει πιο πολύ με μπρασελέ (χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω). Το ιδιαίτερο καουτσούκ λουράκι (με το "χώσιμο" στην μέση) δεν μου αρέσει. Εκτός αν σ' αρέσει η "βανίλλια"!! ;D
Αφού θα το φοράς συνέχεια σκέψου ότι το μπρασελέ φοριέται και χειμώνα. Το καουτσούκ??...  :-k
Μιλάω από εμφάνιση και μόνο, έτσι? Για την ποιότητα/τιμή συμφωνώ με τους προηγούμενους. :2thumbs:
Φιλικά Ηλίας