Θελοντας κι εγω να μοιραστω το καινουριο αποκτημα μου σας και για να μη γεμιζω το φορουμ με ομοια τοπικ, ειπα να ποσταρω κι εγω εδω περα τις εντυπωσεις μου απο το δικο μου καινουριο Citizen.
Προκειται για το μοντελο Marinaut Titanium.

Ενα σχεδιο που προσωπικα δεν εχω συνηθησει να βλεπω σε citizen γι αυτο και μου εκανε τρομερη εντυπωση οταν το ειδα κατα τη διαρκεια του τελευταιου μου ταξιδιου στο Manchester, εξου και η αμεση αγορα του. Μπορω να πω πως αν και προκειται για ενα ρολοι μικρου σχετικα κοστους, δινει την εντυπση ενος πιο καλου ρολογιου κατι που οφειλεται και στη πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Το υλικο κατασκευης ειναι το τιτανιο και μου αρεσει το μισο ματ - μισο γυαλισμενο που εχει ολο το ρολοι. Δεν ειχα ξαναδοκιμασει ρολοι απο τιτανιο στο χερι μου και ομολογω οτι εγινα φαν, μικρο βαρος και πολυ ανετο στο χερι μου.
Υπαρχουν και καποιες λεπτομερειες κιτρινου χρυσου (δεικτες, κορωνα) αλλα ειναι πολυ σωστα εναρμονισμενες με το υπολοιπο ρολοι. Το λευκο καντραν εχει καποιες ακτινες οι οποιες φαινονται υπο συγκεκριμενη γωνια και προσθετουν ενα ωραιο εφε στο ρολοι. Φυσικα λειτουργει με το συστημα Eco-Drive (3 μηνες αυτονομια συμφωνα με τον κατασκευαστη), ειναι αδιαβροχο στα 100μ και εχει διαμετρο 38mm, τα οποια αν και ακουγονται καπως λιγα πια, προσωπικα μου φαινονται ιδανικα για το χερι μου (οπως θα δειτε και στις καρπισιες) και ισως αυτο οφειλεται στο σχημα turtle (ετσι νομιζω λεγεται) της κασας.
Γενικα αν και δεν το εχω πολυ καιρο, δεν εχω βρει καποιο μεγαλο αρνητικο οπως καταλαβατε, και ελπιζω να μη βρω. Ακολουθουν και καποιες φωτογραφιες που τραβηξα οι οποιες δε νομιζω οτι ειναι και πολυ καλες αλλα τουλαχιστον δινουν μια ιδεα για το ρολοι. Σας ειπα επισης ποσο μου αρεσει το σχεδιο του??

Φιλικα
Γιωργος