Αποστολέας Θέμα: TISSOT.  (Αναγνώστηκε 178904 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: TISSOT.
« Απάντηση #260 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 11:44:26 πμ »
Ειχα παει και σε μερικα μαγαζια να το δω από κοντα αλλα δεν το χε κανεις (και σιγα μην το χαν)
μονο στη μπουτικ μπορει να το εχουν... ρε  συ σορρυ αλλα δε μ αρεσει... ενω καποια σκελετον μου αρεσουν πολυ αυτο χμμμ......

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 11:50:24 πμ »
μονο στη μπουτικ μπορει να το εχουν... ρε  συ σορρυ αλλα δε μ αρεσει... ενω καποια σκελετον μου αρεσουν πολυ αυτο χμμμ......

Ειχα παει από περιεργεια αλλα δεν το χε. Για την ακριβεια δεν το ηξεραν καν. Εψαχναν σε κατι βιβλια. Δεν ξερω κατα ποσο ηταν γνωστες αν και μπουτικ :p . Με εχεις πληγωσει αβάσταχτα :( :( :(  χαχαχαχαχα

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 11:56:23 πμ »
μα κι εγω δεν το χα ξαναδει... ηξερα ενα αλλο που εχουν και ειναι πολυ φτηνοτερο. γυρω στο χιλιαρικο..

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 11:58:25 πμ »
χωρις πλακα αυτό δεν μ'αρεσει καθολου. Το χα δει κι από κοντα :p

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 12:00:33 μμ »
χαχααα! αυτο λεγεται ασυμφωνιαα χαρακτηρων...

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 12:05:53 μμ »
με χαλαει που είναι ολο ανοιχτο μπροστα. Το άλλο που δεν σου αρεσει ενώ αρεσει σε μενα, το πισω μερος του ειναι σαν εργο τεχνης κατι από πειρατες κλπ (αποψη μου παντα :p )

lets agree to disagree :p

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 12:34:29 μμ »
κι αυτό εδώ μ'αρεσει :p  https://www.youtube.com/watch?v=OLjVUJcGSVI
Με πιασε tissotιτιδα xD

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:13:55 μμ »
αααα δεν το ηξερα ότι ειχε σταματησει την προμηθεια μηχανών σε αλλους εκτος του group. Καλο αυτο
Καθολου καλο φιλε μου.
Θα ελεγα το χειροτερο που μπορει να συμβει για το μελλον πολλων ρολογιων και φυσικα εταιριων.

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:16:57 μμ »
Δεν αντιλεγω. Αλλα δεν ηταν καιρος να γινει in house όπως και πολλες άλλες εταιριες του χωρου?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:18:59 μμ »
Δεν αντιλεγω. Αλλα δεν ηταν καιρος να γινει in house όπως και πολλες άλλες εταιριες του χωρου?
Αυτο να το πεις σε καποιους που εχουν ρολοι (και ειναι αρκετοι αυτοι) που εχουν ρολοι και εχει μεσα μηχανη της ΕΤΑ.
Οπως παραδειγμα Πανεραι, Στεινχαρτ, Μπραιτλινγκ και Τιουντορ.

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:23:35 μμ »
Δεν λεω τιποτα γιατι θα είναι και πολλοι και θα μου κανουν κανα ντου χαχαχα :p

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:24:47 μμ »
Να με συγχωρησεις Αρη μου αλλα εχει παραγινει με τις microbrand, κραταω αρχειο μονο απο δ'αυτες, ετσι απο φιλολογικο ενδιαφερον, και αυτες που μετρω ξεπερνουν ηδη τις 100...Καποιες τουλαχιστον παιρνουν απο μιγιοτα, σεικο, sea-gull κλπ αλλα πολλες βαζουν μια ετα, πληρουν τους όποιους ορους καθε χρονιας που απαιτουνται για το "swiss made" και βουαλα φτιαξαμε ελβετικο..Δε λεω, καλη η πολυφωνια αλλα δεν βλεπω να προσφερουν με την υπαρξη τους επαναστατικες ιδεες ή κατι καινοτομο..Ας τις παρει η citizen μιας που εχει κανει την αρχη (ή καποιος κινεζικος ομιλος) και ας δημιουργηθουν 5-6 μεγαλα γρουπς για να γινει μαχη..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:26:04 μμ »
Βασικα το group εχει αρχισει να σκεφτεται ξανα την προμηθεια μηχανων. Μολις βρω την αναφορα θα την αναρτησω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:28:26 μμ »
Απλα πραγματα.
Μηχανες που εχεις δωση σε παρα πολλες εταιριες και εχουν αγοραστει εκατομυρια ρολογια δεν τους κλεινης τις πορτες.
Ετσι και αλλιως 4 με 5 μηχανες ειναι αυτες.
Κανε τις αλλες που εχεις. Απαραδεκτο να τα εχεις τσεπωσει για δεκαετιες απο τοσους καταναλωτες και μετα σας γραφω στα......... γιατι ετσι μου την εδωσε.
Επισης ξερεις και σε ποσους τεχνιτες-ανεξαρτητους δημιουργει προβλημα;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:31:54 μμ »
Η παυση των προμηθειων ηταν με συγκεκριμενους ορους, με την εγκριση της ελβετικης επιτροπης ανταγωνισμου (ή αντιστοιχης αρχης, δε θυμαμαι).
Σταδιακα, με την υποχρεωση παροχης ανταλλακτικων και προμηθειας σε μικρες εταιριες.
Δεν ξερω αν στην πραξη δημιουργηθηκε προβλημα, οσοι ειστε στο χωρο ξερετε καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:32:52 μμ »
Να με συγχωρησεις Αρη μου αλλα εχει παραγινει με τις microbrand, κραταω αρχειο μονο απο δ'αυτες, ετσι απο φιλολογικο ενδιαφερον, και αυτες που μετρω ξεπερνουν ηδη τις 100...Καποιες τουλαχιστον παιρνουν απο μιγιοτα, σεικο, sea-gull κλπ αλλα πολλες βαζουν μια ετα, πληρουν τους όποιους ορους καθε χρονιας που απαιτουνται για το "swiss made" και βουαλα φτιαξαμε ελβετικο..Δε λεω, καλη η πολυφωνια αλλα δεν βλεπω να προσφερουν με την υπαρξη τους επαναστατικες ιδεες ή κατι καινοτομο..Ας τις παρει η citizen μιας που εχει κανει την αρχη (ή καποιος κινεζικος ομιλος) και ας δημιουργηθουν 5-6 μεγαλα γρουπς για να γινει μαχη..
Συμφωνω.
Πολλες εταιριες γινανε με την πλατη της ΕΤΑ αλλα οχι μονο απο αυτη αλλα και απο αλλους. Κασες, καντραν, δεικτες κλπ.
Αλλα και παλι καποιες μεγαλες ασχετα αν παιρνανε την μηχανη και τα υπολοιπα η μονο την μηχανη ειχανε και παλι βαρβατη υποδομη.
Ομως. Οι πελατες που εχουν ρολογια ΓΙΑΤΙ τους καταδικαζεις;
Τους ανεξαρτητους τεχνιτες γιατι τους δημιουργεις προβλημα;
Οπως βλεπεις δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:36:57 μμ »
Συμφωνω ως προς το ανθρωπινο κομματι, το να κλεισεις επιχειρησεις με ο,τι συνεπαγεται στην οικονομια μιας τοπικης κοινωνιας ειναι δυσαρεστο, δεν το συζητω, αλλο εγω λεω...Αναφερομαι στην εξαγορα καποιων πχ Γερμανικων που καθε γειτονια εχει και μια εταιρεια και ας δημιουργηθουν γκρουπς διατηρωντας την ταυτοτητα τους..Ας γινει προοδευτικα σε βαθος ετων προκειμενου να προετοιμαστουν..Σιγουρα καποιες θα κλεισουν, νταξει, ετσι εγινε και το '70 με την κριση του quartz, αλλα αυτος ο αχταρμας δεν με βρισκει συμφωνο.. ;)
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:39:41 μμ »

:up:

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:43:57 μμ »
Η παυση των προμηθειων ηταν με συγκεκριμενους ορους, με την εγκριση της ελβετικης επιτροπης ανταγωνισμου (ή αντιστοιχης αρχης, δε θυμαμαι).
Σταδιακα, με την υποχρεωση παροχης ανταλλακτικων και προμηθειας σε μικρες εταιριες.
Δεν ξερω αν στην πραξη δημιουργηθηκε προβλημα, οσοι ειστε στο χωρο ξερετε καλυτερα.

Βικτωρα φυσικα και ειχαμε προβλημα.
Εκτος του οτι δινανε μια ημερα τον μηνα και αν. Τους τελευταιους 2 μηνες (Νοεμβριο-Δεκεμβριο) ειχαν σταματησει την παροχη.
Επισης απο το 2015 εφαρμοσανε την αγορα ποσοτητας μονο οσα επαιρνες τα προηγουμενα χρονια.
100 κομματια επαιρνες το 12, 13, 14.  100 σου δωσανε και το 2015. Δεν μπορεσες να στοκαρεις.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτέμβριος 24, 2016, 01:46:49 μμ »
Επισης απο το 2015 εφαρμοσανε την αγορα ποσοτητας μονο οσα επαιρνες τα προηγουμενα χρονια.
100 κομματια επαιρνες το 12, 13, 14.  100 σου δωσανε και το 2015. Δεν μπορεσες να στοκαρεις.

Αρη αυτο μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο;