Αποστολέας Θέμα: casio world  (Αναγνώστηκε 323964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: casio world
« Απάντηση #580 στις: Ιούλιος 25, 2013, 10:40:54 μμ »
Σήμερα πήγα και τα δοκίμασα και τελικά ίδια oθόνη με το 2000 έχει και το νέο 260 (το μαύρο με πορτοκαλί και το μπλέ). Όντως εκπληκτική.

Πάντως στον καρπό μου νομίζω κάθεται καλύτερα το 1500 και το 260 που όμως δεν είναι r/c. Το 2000 είναι το πιο λεπτό από όλα.

Αν και το 2000 το είχε μόνο σε τιτάνιο που δεν μου αρέσει καθόλου και δεν ξέρω αν με επηρέασε αρνητικά.

Δύσκολα τα πράγματα...
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:11:20 πμ »
Σήμερα πήγα και τα δοκίμασα και τελικά ίδια oθόνη με το 2000 έχει και το νέο 260 (το μαύρο με πορτοκαλί και το μπλέ). Όντως εκπληκτική.

Πάντως στον καρπό μου νομίζω κάθεται καλύτερα το 1500 και το 260 που όμως δεν είναι r/c. Το 2000 είναι το πιο λεπτό από όλα.

Αν και το 2000 το είχε μόνο σε τιτάνιο που δεν μου αρέσει καθόλου και δεν ξέρω αν με επηρέασε αρνητικά.

Δύσκολα τα πράγματα...

το βασικο πλεονέκτημα (εκτός της τέλειας οθόνης) του 2000 έναντι του 1500 ειναι τα λουρια. στο 2000 μπορεις να βαλεις οτιδήποτε απο λουρι, στο 1500 οχι.

το 260 ειναι μηχανη 2000 με κασα απο 2500!

το (μη) παχος ειναι θεμα στο 2000, μεχρι να το συνηθίσω δε μου πολυαρεσε, αλλα σχεδόν αμέσως το συνήθισα και τωρα ειναι ενα απο τα δυο καθημερινά μου!

το 260 δε μου αρεσει.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:58:16 πμ »
Στο 260 και εμένα κάτι με χαλάει. Μάλλον το ότι είναι μαύρο με πορτοκαλί. Αν ήταν κόκκινο θα ήταν καλύτερο. Μου αρέσει πάντως έτσι όπως κάθεται συν ότι είναι 200μ.

Τώρα μεταξύ 1500 και 2000. Στο 2000 μου αρέσει φυσικά η οθονάρα αλλά και το γεγονός ότι είναι πιο λιτό. Μεγάλο μείον του το πάχος του και η σχεδόν απροστάτευτη οθόνη. Αλλά με την δυνατότητα να του βάλεις ΝΑΤΟ ψιλοσηκώνεται λίγο.

Αλλά πρέπει κάπου να το δώ στο καουτσούκ γιατί το τιτάνιο με χάλασε πολύ. Ξέρει κανείς κάπου να το έχουν γιατί στοά φέξη δεν...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 26, 2013, 12:24:45 μμ από WasteG8 »
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:10:34 μμ »
Παιδιά για πείτε καμία γνώμη. Τελικά είμαι μεταξύ prg260 και prw2000.

Δείτε τα στο χέρι μου (όσο μπορείτε από τις κ@λοφωτογραφίες που πρόλαβα να βγάλω)

Μην πείτε ότι είναι μεγάλα το ξέρω, Protrek είναι....

Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να δω από κοντά το 2000 όχι σε τιτάνιο ας το σφυρίξει.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:32:03 μμ »
Εμένα ίδια μου φαίνονται :stick2: :mg:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:38:25 μμ »
Παναγιώτη,μου αρέσει αυτό στην πρώτη φωτογραφία περισσότερο!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Ιούλιος 26, 2013, 05:13:52 μμ »
Εκτός από Rolex εννοείς.

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

συμφωνω μαζι σου φίλαρακι.
αλλα ελάχιστοι τους συμπεριφερονται σαν να ειναι G.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Ιούλιος 27, 2013, 09:20:34 πμ »
Παναγιώτη,μου αρέσει αυτό στην πρώτη φωτογραφία περισσότερο!!

+1

Εγώ πάλι βρίσκω πετυχημένο το χρωματικό συνδυασμό σε αυτό το ρολόι (και τα άλλα δύο 260άρια επίσης).
Αν ήταν και ραδιοελεγχόμενα θα ήταν στο στόχο.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Αύγουστος 17, 2013, 02:30:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 02:17:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
casio world
« Απάντηση #590 στις: Σεπτέμβριος 20, 2013, 06:56:24 πμ »
Παιδιά τι γνώμη έχετε για το protrek 240t? το είδα και μου άρεσε φοβερά!!!

Μου αρέσει που είναι σχεδόν "dress" για casio και μπορείς να το βάλεις άνετα κάθε μέρα...

Το μπρασελε πως εινα σαν adjustments? κάθεται καλά? επίσης το βρήκα σαν τιμή 250 από 335. Online που μπορώ να το βρω φθηνότερα?

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Σεπτέμβριος 21, 2013, 12:16:38 πμ »
http://www.creationwatches.com/products/casio-protrek-58/index-1-3a.html

στα mywatcheshub.com, skywatches, ebay κτλ. δεν κοίταξα αλλά ρίξε μια ματιά.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος babisss

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 04:47:04 μμ »
Μόλις πήρα στα χέρια μου το riseman.... Τοχω ρίξει στο διάβασμα.... :D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2013, 05:12:33 μμ από babisss »

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 06:43:43 μμ »

Άντε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες στα settings ήθελα να πω  :D
Καλορίζικο!!!  :up:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος babisss

• 36mm case
    • Προφίλ
casio world
« Απάντηση #594 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 08:21:53 μμ »
 Ευχαριστωωωω :D :D

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Οκτώβριος 04, 2013, 08:20:56 μμ »

Καλορίζικο και καλοφόρετο και από εμένα
είναι φανταστικό ρολόι το riseman, κατά τη γνώμη μου ένα από τα καλύτερα G-Shock που κυκλοφορούν.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Οκτώβριος 04, 2013, 08:43:50 μμ »
Άντε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες στα settings ήθελα να πω  :D
Καλορίζικο!!!  :up:

Καλοφόρετο , το έχουμε κάμποσοι εδώ . Δεν έχει και τόσα να διαβάσεις  βέβαια . Το μόνο που  θα χρειαστείς ίσως λίγη εξάσκηση είναι στο συντονισμό  και  στο σετάρισμα  του  υψόμετρου .

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 11:03:12 πμ »
Casio G-Shock MRG-7600D

Uploaded with ImageShack.us

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/o-cQsKu5hng" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o-cQsKu5hng" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Premium Features

Virtually scratch-proof sapphire crystal with anti-glare coating. Synthetic sapphire in a Casio? That’s one of the signatures of the MRG line.
Titanium case and solid titanium bracelet. Casio doesn’t make a lot of titanium watches, primarily because titanium scratches fairly easily (and is therefore inconsistent with Casio’s image of ruggedness and durability). However, see below…
Highly scratch-resistant DLC (Diamond-like Carbon) coating. Stainless steel has a tendency to scratch somewhat easily, and titanium takes even less force to leave a mark, but the DLC coating on MRGs hardens titanium to the point of being virtually scratch proof.
Locking clasp. The MRG line of G-Shocks has my favorite locking mechanism of any watch bracelet I’ve seen. It’s a simple and subtle switch build into the clasp that disables the push-button release mechanism and keeps the watch very securely fastened.

Standard Features

Six-band "atomic" radio reception (Japan, US, China, UK, Germany) for automatic time calibration.
Solar powered with multiple power-saving modes.
Automatic hand correction. The module in the 7600D automatically checks hourly to see if the hour and minute hands need to be realigned, and if so, aligns them accordingly. It’s possible for analog hands to get out of alignment if a watch is exposed to strong magnetism or sustains an extremely hard shock. (I’ve never seen this happen to a G-Shock, but I have seen it happen to plenty of other watches.)
LED backlight with optional tilt-activation. When it’s dark, hold the watch up and tilt your wrist toward you at about a forty degree angle to activate the LED one-handed. Both hands and hour indices are also coated with very bright luminescent paint.
Dual time (as distinct from world time — see below). Dual time allows you to specify a second time zone in addition to your home location which you can optionally display on the lower LCD.
World time. Unlike dual time, world time is its own separate mode which supports 48 cities (29 different time zones), and shows the date as well as the time. You can also hold down the upper left and right buttons simultaneously while in world time mode to swap your world time city with your home city. This is an excellent feature for people who frequently travel between two time zones (as I do).
Stopwatch with a resolution of 1/100th of a second and a single split time.
Countdown timer. The timer can be set for intervals between one and 60 minutes.
Five daily alarms, one of which is a snooze alarm (it repeats at five minute intervals until you change modes — extremely annoying, IMHO, but I suppose that’s the point).
Fully automatic calendar.
Water resistant to 200 meters, or about 650 feet.
Dimensions: 45mm wide (left to right); 50mm in length (top to bottom); 14.6mm tall (case thickness).
In case this hasn’t occurred to you yet, the problem with paying anywhere from $1,500 to $3,000 for a Casio G-Shock is that nobody outside of Japan is going to know that you dropped that kind of coin. In other words, a watch is only an effective status symbol when it is easily recognizable as such. Rocking an MRG outside of Asia will almost certainly never get you mistaken for a baller. It will not get you a second glance, admiring comment, or the opening you need to start a witty conversation with the girl next to you at the bar. However, if you’re a die hard G-Shock fan — and if only one of the toughest and most sophisticated watches in the world will satiate your horological lusts — then go ahead and import yourself a Casio G-Shock MRG and don’t ever look back. (I also highly recommend not telling your wife how much you spent on it.)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 11:52:28 πμ »
Ωραίο και ιδιαίτερο!

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #599 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 02:42:02 μμ »
Τέλειο Σπύρο!!! Κάπου στο 1.5Κ βγαίνει σε ευρώ. Βασικά ένα από τα πιο ωραία του είναι η αυτόματη ρύθμηση των δεικτών...μόνο η Casio το έχει από ότι ξέρω...

Εάν το έβγαζαν και σε πιο classy σχέδιο θα χτύπαγε το aerospace για εμένα...