ευχαριστω για τις απαντησεις.
grecellin: συμφωνω και στο σφαλμα που λες και στο τρυπιο κεφαλι.
δοκιμασα ενα chronomaster open (ενα καταστημα εχει ζενιθ στη θεσσαλονικη που μενω, και δεν εχει τη σειρα class Τ που απεικονιζω και προτειμω) και εμεινα με το στομα ανοιχτο χαζευοντας τον el primero οσο φαινοταν... ειναι τρελο απο κοντα, σταματησα να κρινω απο τις φωτο στο ιντερνετ...
το rolex ειναι οντως το καθημερινο μου ρολοι, το οποιο ποτε δε κακοποιησα και προστατευα απο κραδασμους, αλλα απο το καθε μερα νομιζω μια ταλαιπωρια την εχει υποστει. σερβις/ελεγχο δε το εχω κανει ποτε τοσα χρονια. μολις παρω το καινουριο εντως του μηνα θα το στειλω αθηνα, μιας και εδω δε μου γεμισε το ματι το τοπικο 'customer service', και μου ζητησαν και μια 250αρα. αμα ειναι να δωσω τα ιδια λεφτα καλυτερα στην κεντρικη αντιπροσωπεια...
sorry δεν καταλαβα οταν λες 'ποια ειναι η καλυτερη θεση οταν το βγαζεις'
nin: οντως ειναι σαν αλλη κατηγορια... οπως ειναι και η τιμη τους

george_ :θες να πεις οτι πολλα rolex ερχονται αρυθμιστα? τι εννοεις με το μικροστελα? sorry ειμαι λιγο εως αρκετα ασχετος τις ολης ορολογιας...
οσο για τη σειρα που λες, το tag το εχω ξεχασει, κυριως γιατι αν ειναι να παρω σπορ χρονογραφο, καλυτερα αυτο:

το δοκιμασα σε αλλο μαγαζι και πραγματικα αλλαξα αποψη για τα ωμεγα... δε μου αρεζαν καθολου! το μονο κακο ειναι οτι ατσαλινο με μαυρο καντραν ειναι και το rolex, καμια σχεση αλλα μοιαζουν... και σαν limited δεν κανουν ουτε ενα ευρω εκπτωση

τι εχετε να πειτε για αυτο με τα 3840ευρω που ζητανε?
στη συνεχεια το longines ειναι ενδιαφερον και πολυ ωραιο αλλα εχω 'καιει' με την πανω σειρα, γι'αυτο θα πρεπει πιθανον να περιμενει...
αναμεσα στα πρωτα αυτο που μου εδωσε σφαλιαρα, ενω πηγαινα καρφωτα για zenith, και να ψαχνομαι σαν net geek ειναι το Ulysse Nardin. απο κοντα το blueblack χρωμα που κυριαρχει ειναι εκπληκτικο, τουλαχιστον για μενα. δεν ειναι μεν χρονογραφος, αλλα και το dual time +- feature εχει την χρηση του δυο φορες το χρονο και στα ταξιδια. ο ντηλερ ειπε οτι ειναι και αριθμημενο και χειροποιητο και σαν κατασκευαστης εχει πιο πολλες διακρισεις απο τη vacheron(!). την πλακετα την ειδα, τωρα τα αλλα δε ξερω αν τα πιστευω. υπαρχει κανεις διαβασμενος επι του θεματος? γενικα δεν γνωριζω λεπτομεριες γι'αυτη την εταιρια...
η μεταπωληση παντως δε με απασχολει καθολου, δεν αγοραζω ρολοι να το πουλησω.
μεγαλο μπερδεμα, αλλα μακαρι τετοια να ειναι τα προβλημα μας...