Ψηφοφορία

ποιο απο τα 3?

orient cem 7500
11 (47.8%)
seiko  4R15A SRP027K
4 (17.4%)
seiko military
8 (34.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 21

Αποστολέας Θέμα: γιαπωνεζικος γορδιος δεσμος  (Αναγνώστηκε 8128 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: γιαπωνεζικος γορδιος δεσμος
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 31, 2009, 11:49:54 μμ »
να ξαναδουμε και τα αλλα ομως,αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι εχει μαυρη στεφανη και δενει πολυ ωραια με το μαυρο προστατευτικο της κορωνας!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 31, 2009, 11:50:53 μμ »
Παιδιά, με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά αυτό το Seiko Military είναι σαν μην έχει καμία προσωπικότητα. :-\ Στα μάτια μου τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 31, 2009, 11:57:33 μμ »
Αυτά τα πράγματα είναι και πως το βλέπει ο καθένας, αλλά έχω το μικρό military σε άσπρο καντράν και το θεωρώ από τα πιο όμορφα 5.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 01, 2009, 12:12:34 πμ »
να ξαναδουμε και τα αλλα ομως,αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι εχει μαυρη στεφανη και δενει πολυ ωραια με το μαυρο προστατευτικο της κορωνας!

Όντως αυτό με τους κόκκινους δείκτες-ενδείξεις είναι, πιστεύω, το καλύτερο! "Κόβει" κάπως  την μαύρη προστασία η μαύρη στεφανη.
Παιδιά, με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά αυτό το Seiko Military είναι σαν μην έχει καμία προσωπικότητα. :-\ Στα μάτια μου τουλάχιστον.

Χάρη δεν θα συμφωνήσω. Έχει "στρατιωτική" προσωπικότητα!!  :D
Καθαρό military look με ευανάγνωστο (μιας ματιάς) καντράν (μεγάλοι αραβικοί αριθμοί και ενδείξεις λεπτών, 24ωρες "στρατιωτικές" ενδείξεις, δείκτες μεγάλοι και λειτουργικοί, γεμάτοι με superluminova, day-date, κλασσική military ματ ή pvd κάσα και κορώνα. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς σε ένα military ρολόϊ, εκτός ισως από μεγαλύτερη υδατοστεγανότητα, αλλά από την άλλη δεν είναι divers, military είναι.... ;D   

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 01, 2009, 04:12:06 μμ »
το orient 7500 ,ειναι ενα κλικ πιο μπροστα...εαν δεν ειχε και το κουμπι στο 2 θα ηταν ισως ο νικητης ???

καποιοι το βαφτiσαν ηδη super mako!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 01, 2009, 04:16:42 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/EYdN6o9fD20" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EYdN6o9fD20" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 01, 2009, 06:58:03 μμ »
το orient 7500 ,ειναι ενα κλικ πιο μπροστα...εαν δεν ειχε και το κουμπι στο 2 θα ηταν ισως ο νικητης ???

καποιοι το βαφτiσαν ηδη super mako!
Συμφωνώ ότι είναι καλύτερο σε προδιαγραφές από τα άλλα. Εγώ έβαλα Νο 1 το Seiko Srp027 από αισθητικής πλευράς και μόνο (αν δεν είχε βέβαια αυτή τη προστασία κορώνας).

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 01, 2009, 08:46:20 μμ »
ναι αλλα δεν μου θυμιζει σεικο...μαλλον ενα pilot ,απο γερμανια μερια  ???

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 01, 2009, 08:53:52 μμ »
ναι αλλα δεν μου θυμιζει σεικο...μαλλον ενα pilot ,απο γερμανια μερια  ???
Γι' αυτό μου αρέσει. Ξεφεύγει από τα ιαπωνικά πρότυπα, έχει ευρωπαϊκό αέρα.... ;D

Αποσυνδεδεμένος Mple_Karabi

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 04, 2009, 02:16:34 πμ »
εγω δεν θα το σκεφτομουν καν! θα επερνα το orient γιατι για μενα ειναι το καλυτερο απο τα αλλα δυο αλλα απο μια μικρη ερευνα που εκανα πιο παλια μου φαινεται οτι δεν εχει αντιχαρακτικο τζαμι και αυτο με ειχε ξενερωσει απιστευτα! δεν ξερω... τσέκαρέ το κι εσυ και πες μας.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 04, 2009, 02:42:44 πμ »
εγω δεν θα το σκεφτομουν καν! θα επερνα το orient γιατι για μενα ειναι το καλυτερο απο τα αλλα δυο αλλα απο μια μικρη ερευνα που εκανα πιο παλια μου φαινεται οτι δεν εχει αντιχαρακτικο τζαμι και αυτο με ειχε ξενερωσει απιστευτα! δεν ξερω... τσέκαρέ το κι εσυ και πες μας.

δεν θα ειναι και τελειως της πλακας!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 04, 2009, 01:36:24 μμ »
1)orient cem 7500,καλη τιμη,oversize ;)
2)seiko new  military
3)seiko pilot SRP027K

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 04, 2009, 02:27:57 μμ »
Κανένα δεν νομίζω πως είναι από Sapphire Crystal. Tα seiko έχουν Hardlex Crystal, το orient έχει Scratch Resistant mineral crystal. Νομίζω πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.
Κατά τη γνώμη μου η επιλογή ήταν καλή για τα επίπεδα τιμών. To CER00007B είναι ένα orient submariner με Sapphire Crystal. Η αύξηση της τιμής φτάνει το 50% σε σχέση με το απλό. Πιστεύει κάποιος πως αξίζει να πληρώσει τη διαφορά;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 04, 2009, 05:54:14 μμ »
οπως πολυ σωστα αναφερει ο grecellin ,τα ρολογια αυτα εχουν mineral crystal με καποια επεξεργασια επισκληρηνσης ???