Καλησπέρα από έναν ακόμα νέο στο forum, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό.
Εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός Omega seamaster, συγκεκριμένα του
http://www.omegawatches.com/index.php?id=287&no_cache=1 με την μαύρη πλάκα, επιλογή που έγινε καθαρά από κόλημα για το συγκεκριμένο ρολόι. Το είχα δει πολύ παλιότερα και το λάτρεψα, οπότε τώρα που βρήκα το κεφάλαιο το αγόρασα.
Μέχρι στιγμης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το ρολόι και απο την απόκλιση που έχει, εχω μετρήσει +10sec σε διάστημα μιας εβδομάδας, αλλά πιστεύω από αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα οτι είναι νωρίς για να κρίνω οπότε ίδωμεν.
Έχω μόνο ένα πρόβλημα που πιθανόν να γνωρίζεται να με κατατοπίσετε. Στο ρολόι παρουσιάζει μια μικρή απόκλιση ο δείκτης μέτρησης λεπτών του χρονογράφου, αυτός που βρίσκεται στην ώρα 12, οπού αντί να δείχνει μηδεν βρίσκεται στο πρώτο λεπτό,σαν αν έχει εκκινήσει ο χρονογράφος.Μάλιστα η απόκλιση ξεκίνησε σταδιακά φθάνοντας μέχρι το λεπτό που είναι τώρα. Χρήση του χρονογράφου δεν έχει γίνει, παρα μόνο για να δώ οως δουλεύει οπότε μιλάμε για χρήση 5-6λεπτών.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω να έγινα κατανοητός ως προς την περιγραφή του προβλήματος.