Αποστολέας Θέμα: Jacques Lemans  (Αναγνώστηκε 3370 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος powerslave

• Just Registered
    • Προφίλ
Jacques Lemans
« στις: Μάιος 18, 2009, 03:05:56 μμ »
Καλησπερα παιδες,

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ρολοι για καθημερινο ... μεχρι 250 ευρω, ψιλο-σπορ με μπρασελε και θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι απο ρολογια δεν πολυ σκαμπαζω ;D

Με μια γρηγορη ματια και μια γυρα στα μαγαζια... μου αρεσε το jacques lemans f1... http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=7541&category_id=78&option=com_virtuemart&Itemid=1

Θελω την γνωμη σας λοιπον κ αν εχετε καμια αλλη προταση ευπροσδεκτη!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Jacques Lemans
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 18, 2009, 03:20:43 μμ »
To συγκεκριμένο είναι ένας ατσάλινος quartz χρονογράφος. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Σ αυτές τις προδιαγραφές και τα χρήματα μην περιμένεις και πολλές διαφορές σε θέματα ποιότητας, αν και οι πιο παραδοσιακές εταιρείς της ωρολογοποιίας (seiko, festina, tissot) για παράδειγμα ίσως προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2009, 05:53:08 μμ από grecellin »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 18, 2009, 07:08:37 μμ »
καλό είναι για τα χρήματα αυτά,έχει και μπρασελέ,οπότε μια χαρά σε βρίσκω,ά και που'σαι έχει και όνομα "αγωνιάρικο" :D
και κάτι άλλο...αυτό για τα 100Μ που λέει μην τα πολυ-εμπιστεύεσαι  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 22, 2009, 07:51:17 μμ »
ποιά η άποψή σας για την Jacques Lemans ? Τί εταιρία είναι ? γνωρίζετε ?
συγκεκριμένα είδα αυτό http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=7572&category_id=78&option=com_virtuemart&Itemid=1 που στα μάτια μου φαίνεται πολύ όμορφο . τι λέτε ?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 22, 2009, 08:27:58 μμ »
Φίλε Vagos, η εμφάνιση είναι υποκειμενικό πράγμα. Προσωπικά μου αρέσει με ένα συν και ένα μείον. Το συν είναι οι λευκοί δείκτες, που κάνουν εύκολη την ανάγνωση, σε ένα καντράν αυτού του τύπου. Το μείον είναι ότι πρόκειται για multifaction, δηλαδή τα υποκαντράν θυμίζουν χρονογράφο αλλά στην πραγματικότητα δείχνουν την ημέρα και την ημερομηνία. Προσωπικά αυτό -η σχεδίαση του δικού μου multifaction- με έκανε να το βαρεθώ πολύ γρήγορα. Aυτή βέβαια είναι απλώς μια φιλική γνώμη.
Κατά τα άλλα νομίζω πως ισχύουν αυτά που υπάρχουν παραπάνω για το f1.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 22, 2009, 08:33:52 μμ από grecellin »

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 23, 2009, 10:22:00 πμ »
Ένα ακόμα εμφανίσιμο Timex αυτή τη φορά χωρίς όμως να γνωρίζω την αξιοπιστία του συγκεκριμένου, μέσα όμως στο budget σου
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6186&category_id=124&option=com_virtuemart&Itemid=1

Αποσυνδεδεμένος billas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 22, 2010, 04:17:01 μμ »
καλησπερα ειμαι νεο μελος,εχω δει αυτο το ρολοι της συγκεκριμενης εταιριας το οποιο μ αρεσε παρα πολυ αλλα απο e-bay δεν υποστηριζει μεταφορα στην χωρα μας.θελω να μ πειτε τη γνωμη σας και αν γνωριζει καποιος απο που μπορω να το βρω...ευχαριστωhttp://global.ebay.com/Jacques_Lemans_Mens_Geneve_Auto_Alligator_GU148A-ABT01M/390154443709/item

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 22, 2010, 04:28:36 μμ »
 Κοιτάξτε κύριοι και τη σειρά Edifice της Casio... Πιστεύω ότι καλύτερο στην κατηγορία των 250 Ε συν.. www.casio.eu
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!