Αποστολέας Θέμα: Που θα βρω τεχνιτη εξειδικευμενο σε συλλεκτικα καταδυτικα/αδιαβροχα ρολογια?  (Αναγνώστηκε 6947 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Χαιρετε, που θα βρω ικανο και τιμιο τεχνιτη στην Ελλαδα για να κανει service σε δυο συλλεκτικα κομματια: (1) καταδυτικο ρολοϊ Zodiac Super Seawolf και (2)  ρολοϊ ιστιοπλοϊας Aquastar Regate.  Τα ρολογια λειτουργουν αψογα, πιο πολυ με ενδιαφερει να ελεγξει την υδατοστεγανοτητα.  Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
καλυτερα 8α ηταν εκει ...αλλα νομιζω οτι υπαρχει καποιος,συντομα θα σου δωσουμε πληροφοριες ;)

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Κανενας λοιπον δε χρειαστηκε service σε vintage καταδυτικο ρολοϊ;  Ολοι καινουργια φορατε;  :D   Ελαβα μόνο ενα ΠΜ μεχρι στιγμης  ???

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
εδώ μέσα υπάρχουν πιστεύω 2,3 τεχνίτες,εφόσον έχουν τον χρόνο,τεχνογωσία κλπ θα σου στείλουν π.μ.
από την μεριά μου έχω το citizen divers automatic 200M,το οποίο "σκέφτομαι" να το πάω μετά το πέρας του καλοκαιριού,AN kai το σωστό είναι τώρα! αλλά το japoni κραταει άψογο χρόνο και πρόσφατα που βούτηξα δεν είδα να  βγάζει μπουρμπουλήθρες  :D :D  .....να μου πεις μια και καλή θα δεις "τα ψαράκια" να κολυμπούν μέσα του όπως μου λέει και ένας φίλος τεχνίτης ρολογιών χαχαχαχα  :D.τα υπόλοπα ρολογάκια μου είναι σχετικά καινούρια
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Κανένα από τα vintage μου δεν τα βάζω στο νερό.  Ούτε μπρος από το νιπτήρα δεν περνάνε!

Για βάλε καμια φωτογραφία της Ρεγκάττας. 36άρι είναι;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Κανένα από τα vintage μου δεν τα βάζω στο νερό.  Ούτε μπρος από το νιπτήρα δεν περνάνε! 

Εαν ειναι ελεγμενα απο τεχνιτη, δε βλεπω κανενα προβλημα...

Παράθεση
  Για βάλε καμια φωτογραφία της Ρεγκάττας. 36άρι είναι; 

Αν αναφερεσαι στη διαμετρο, ειναι καπου 37 mm χωρις την κορωνα.  Οριστε και φωτογραφια:

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2009, 06:12:22 μμ από kanenas »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
καλυτερα ειναι ενα vintage να μην ερχεται σε επαφη με νερο ,ειδικα καλοκαιρι και τα σχετικα

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Αν εχει γινει σωστο service δε βλεπω κανενα προβλημα για δραστηριοτητες αναψυχης (κολυμπι, ιστιοπλοϊα, κλπ). To Zodiac θα το επαιρνα και για καταδυση ως εφεδρεια για τον υπολογιστη καταδυσης.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Θα πρέπει να ελεγχθούν οι φλάντζες σε καπάκι και κορώνα και η ένωση στο τζάμι.

Η Ρεγκάττα είναι κούκλα. Μηχανή της Felcha φορά; Τα δεύτερα έχουν flyback κίνηση;

H δικιά μου σε χαιρετά.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Θα πρέπει να ελεγχθούν οι φλάντζες σε καπάκι και κορώνα και η ένωση στο τζάμι.

Γι' αυτο ζηταω συσταση για εξειδικευμενο τεχνιτη.

Παράθεση
Η Ρεγκάττα είναι κούκλα. Μηχανή της Felcha φορά; Τα δεύτερα έχουν flyback κίνηση;

Ευχαριστω.  Δε ξερω τι μηχανη φοραει.  Ο ροτορας γραφει "Aquastar Watch Co. 17 Jewels Swiss Unadjusted".  Σου λεει τιποτα;  Τι θα πει flyback; Οταν μηδενιζω το χρονομετρο τα δευτερα επιστρεφουν στο 12, αυτο ειναι;

Παράθεση
H δικιά μου σε χαιρετά

Ωαια.  Τι μαρκα ειναι;  Lemania φανταζομαι οτι εννοει τη μηχανη.  Η στεφανη τι ρολο παιζει;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2009, 06:34:55 μμ από kanenas »

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Noμίζω πως ένας τεχνίτης που έχει το όργανο πίεσης μπορεί να ελέγξει τη στεγανότητά του.

Αυτή τη μηχανή φορά;

Είναι Felsa (και όχι Felcha που έγραψα) 4000Ν.

Το ρολόι είναι Λεμανία και φυσικά φορά Λεμανία.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Ναι, νομιζω οτι ειναι αυτη η μηχανη

Αποσυνδεδεμένος cercum

• 38mm case
  • Haute horlogerie
    • Προφίλ
    • Www.Rologas.Com
καλυτερα ειναι ενα vintage να μην ερχεται σε επαφη με νερο ,ειδικα καλοκαιρι και τα σχετικα

Εγω θα λυπομουν για τα αλατα π θα μαζευε...
Τικ τακ, τικ τακ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Εγω θα λυπομουν για τα αλατα π θα μαζευε...

πολυ σωστα!

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Το χλωριουχο νατριο ειναι εξαιρετικα ευδιαλυτο στο νερο.  Καθημερινα κολυμπαω στη θαλασσα με καποιο ρολοϊ, και κανενα δεν εχει μαζεψει αλατα, εφοσον μετα τα ξεπλενω με νερο της βρυσης.  Ο κινδυνος για τα δερματινα λουρακια ειναι εξισου υπερτιμημενος.  Εαν ξεπλυθουν με αφθονο νερο της βρυσης και στεγνωσουν στη σκια, δεν παθαινουν τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
υπαρχουν καποια σημεια που μαζευουν αλατα ,ακομα και εαν το ξεπλενεις με γλυκο νερο..

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
υπαρχουν καποια σημεια που μαζευουν αλατα ,ακομα και εαν το ξεπλενεις με γλυκο νερο..

Γι' αυτό υπάρχει το σαπούνι και η οδοντόβουρτσα. Εξάλλου σπορ ρολόγια είναι.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
    εχει τα απαραιτητα μηχανηματα να στο κανει test

με πμ παρακαλω