Ήμουν τρελαμένος μ' αυτό το μοντέλο εδώ και 2 μήνες που το πρωτοείδα στο σαιτ της Ω. Η εισαγωγή του στην Ελλάδα έγινε μετά το Πάσχα οπότε και αποφάσισα να το πάρω !! Μάλιστα αποτέλεσε δώρο των γονιών μου κι επομένως έχει ύψιστη συναισθηματική αξία .
Λίγα πράγματα για το ρολόι. Είναι ατσαλένιο με μπρασελέ , στα 41,5 χιλιοστά (13 χιλ. πάχος), και 156 γραμμάρια. Η πλάκα του είναι σκαλιστή με κάθετες ρίγες , χρώματος γραφίτη, με παράθυρο ημερομηνίας στο 3. Η κατασκευή του είναι υψηλής ποιότητας, απόλυτα στιβαρό με άψογο φινίρισμα. Χρησιμοποιεί τον καινούργιο Co-Axial μηχανισμό mod.8500 , που χρησιμοποιεί 202 κομμάτια και είναι COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). P.R. φτάνει τις 60 ώρες.
Το ρολόι είναι open back, κι έχει μπρος πίσω κρύσταλλο ζαφειριού !! Μοναδική παραφωνία το ότι δεν μπόρεσα να πετύχω το τέλειο μέγεθος στο μπρασελέ (μάλλον βαρέθηκα να το ψάξω και πολύ). Ο ήχος της μηχανής του εθιστικός

Γενικά ένα υπέροχο, κλασσικό , διαχρονικό μοντέλο που θα μου κρατάει παρέα πολλά πολλά χρόνια !!!!