Αποστολέας Θέμα: Χαιρετώ! Νέος στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας.  (Αναγνώστηκε 5266 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Χαιρετώ! Νέος στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας.
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 05:30:12 μμ »
Αν ψήνεσαι για ακριβό quartz δές και το αντίστοιχο omega seamaster με μια καλή έκπτωση θα το βρεις λιγο πιο πανω απο τα λεφτά σου.  Μπορεί να παίρνεις quartz version αλλα απο design σπέρνει, δεν θα απογοητευτείς. Το εχω και εγώ και μπορώ να πω οτι το ειμαι οκ, πριν το αγοράσω σκεφτόμουν μονο μηχανικό σε αυτά τα λεφτά, αλλα δεν ειναι ετσι. Η συζήτηση μονο μηχανικό η μονο quartz δεν οδηγεί πουθενα αν πρέπει να κάνεις επιλογές...εννοώ αν δεν πληρωνεις ενα ματσο λεφτα.

Eδω εχει δικιο ο φιλος οντως το seamaster quartz ειναι απο τα καλυτερα quartz [το ειχα και γω] που κυκλοφορουν και εχει γυρω στα 1500 ευρω με μια καλη εκπτωση ερχεται 1100-1200 ευρω αλλα αν θελεις αυτοματο σε χαμηλη τιμη πιστευω οπως ειπαν και τα αλλα παιδια tissot `η hamilton ειναι 2 πολυ καλες λυσεις π.χ prc200 σε tissot και jazzmaster σε hamilton
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Χαιρετώ! Νέος στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας.
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 12, 2011, 10:47:15 μμ »
και εγω θελω να αγορασω το ιδιο ρολοι..το εχω βρει στα 500 ευρω(το απλο οχι χρονογραφοσ)..
αλλα για το θεμα quartz η μηχανικο να παραθεσω κατι που διαβασα και μ φενεται σωστο:οτι ενα ρολοι σπορ αν ειναι μηχανικο θα χαλαει και θα χανει χρονο πολυ συχνα αν η χρηση που του γινεται ειναι εντονη( δηλ να μην βγαινει απο το χερι σου ακομα και οταν παιζεις μπασκετ πχ...)
επισης η επιστρωση τιτανιου που εχει στην κορωνα ειναι πολυ σημαντικη για την σπορ χρηση που προ :οριζεται το ρολοι αυτο
αν ειναι λαθος αυτο παρακαλω να με διορθωσετε

Φίλε μου δεν νομίζω πως κάποιος θα επέλεγε αυτόματο ρολόι για να πάει να παίξει μπάσκετ (όχι ότι αποκλείεται και κάτι τέτοιο), αλλά ως επί το πλείστον, δεν έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν έντονες μηχανικές καταπονήσεις (ή τουλάχιστον όχι αυτά που αγοράζεις σε τιμές μέχρι τα 1000€).
Αν θες ρολόι για τέτοιου είδους χρήση, μάλλον ένα G-Shock είναι αυτό που ψάχνεις!
Παναγιώτης