Αποστολέας Θέμα: ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ  (Αναγνώστηκε 5109 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
« στις: Απρίλιος 17, 2009, 02:25:08 μμ »
Όλοι έχουμε (ή είχαμε) πατέρα και όλοι είμαστε (ή θα γίνουμε) πατέρες.

Ποιό είναι το ρολόι του πατέρα σας που σας έδωσε (ή θα σας δώσει ή θα θέλατε να σας δώσει) και ποιό ρολόι θα δώσετε (ή θα θέλατε να δώσετε) στο παιδί σας;

Θα απαντήσω και εγώ παρακάτω.

Προς το παρόν θα βάλω ένα ρολόι που θα ήθελα να πάρω από τον πατέρα μου, αλλά δεν το βλέπω γιατί θα έπρεπε να είμαι ο ...Koubilaihan, ο γιός του Geghis Khan!!!!

Πρόκειται για το υπέροχο Ulysse Nardin Geghis Khan!!!!! Θοδωρή κανόνισε. Ο απόγονος περιμένει...

[/

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 17, 2009, 03:08:51 μμ »
Απ τον πατερα μου δεν εχω παρει κανενα ρολοι.
Ο λογος ειναι οτι δεν τον ενδιαφερουν καθολου μα καθολου τα ρολογια κι ουτε ειχε ποτε του ιδιαιτερη σχεση με καποιο ρολοι,φθηνο ή ακριβο.
Την τρελλα μου μαλλον την πηρα απο τη θεια μου,η οποια τωρα ειναι γιαγια αλλα ηταν επαγγελματιας ορολογοποιος στα νιατα της.
Οσο για το ρολοι που θα ηθελα ν αφησω στον απογονο,πρεπει πρωτα να το αποκτησω εγω ετσι δεν ειναι ;D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 17, 2009, 03:29:20 μμ »
Απ τον πατερα μου δεν εχω παρει κανενα ρολοι.
Ο λογος ειναι οτι δεν τον ενδιαφερουν καθολου μα καθολου τα ρολογια κι ουτε ειχε ποτε του ιδιαιτερη σχεση με καποιο ρολοι,φθηνο ή ακριβο.
Την τρελλα μου μαλλον την πηρα απο τη θεια μου,η οποια τωρα ειναι γιαγια αλλα ηταν επαγγελματιας ορολογοποιος στα νιατα της.
Οσο για το ρολοι που θα ηθελα ν αφησω στον απογονο,πρεπει πρωτα να το αποκτησω εγω ετσι δεν ειναι ;D

+1
αν οπου θεια βαλεις παππους

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 17, 2009, 05:14:37 μμ »
 και εγω βρε παιδια απο τον πατερα τιποτα καμιά σχεση που λεμε. απο τον παππου ομως μου έμειναν δυο ενα MIDAS 17 ρουμπις ...και ενα astrolux 17 ρουμπις ..σουις  μειντ.και τα δυο ειναι στο + 1 λεπτο/ μερα.θα ήθελα να μου άφηνε το Ω που ειχε αλλα δεν το βρηκαμε. τωρα στα παιδια μου θα αφήσω αυτα συν τα δικα μου και αν μπορέσω να αποκτήσω ενα ζενιθ.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 17, 2009, 05:57:13 μμ »
tibardos ευχομαι να τους αφησεις και αυτα και το Zenith και οσα αξιωθεις να αποκτησεις μεχρι τοτε
σημασια εχει η κινηση να τους τα αφησεις  :)

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 17, 2009, 07:07:58 μμ »
θα ηθελα να μου δωσει ο πατερας μου αυτο...
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=215128
αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...
δεν το εχει.. :(

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 17, 2009, 08:02:10 μμ »
ποιο γκανετεμης απο μενα δεν υπαρχει!
μου δωσε ενα ρολοι ο πατερας μου για να συμφιλιωθουμε .....και μου το κλεψαν!
αντε τωρα να το βρεις.....
ελπιζω να αφησω στον γιο μου ......καλες αναμνησεις ...ρολοι να παει να παρει μονος του!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 17, 2009, 09:03:15 μμ »
Πιο τυχερός θέλεις να πεις. Η κλοπή σου έσωσε την ζωή αν δεν κάνω λάθος. Σαν να σε προστάτευε το χέρι του μπαμπά σου.

Αποσυνδεδεμένος ggs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 17, 2009, 09:20:44 μμ »
Τα ρολόγια του πάτερα

Εδω θέλω να απολογηθώ για τα ρολόγια που χάλασα οταν ήμουν μικρός, θυμάμαι 2 ή 3 μεταξύ των οποίων το τσέπης του παππού. ??? ???

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 17, 2009, 10:52:57 μμ »
tibardos ευχομαι να τους αφησεις και αυτα και το Zenith και οσα αξιωθεις να αποκτησεις μεχρι τοτε
σημασια εχει η κινηση να τους τα αφησεις  :)
  να είσαι καλά μεγάλε σευχαριστω . καπως το λεγανε οι παππουδες μας καλη ζωη κακη διαθηκη νομιζω

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 18, 2009, 08:08:38 πμ »
Pam 000, το πρώτο του αυτόματο Seiko 5 και ένα Bulova

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 20, 2009, 07:15:46 μμ »
Ούτε εμένα ο πατέρας μου έχει καμά σχέση με ρολόγια...(είχε το μυαλό του στις εκστρατείες ;D ;D)
Μέχρι πρόσφατα, φόραγε ότι έβρισκε μπροστά του (κάτι quartz από περίπτερα του κέντρου, κάτι Q&Q, και τέτοια.)
Τα Χριστούγεννα του πήρα δώρο ένα seiko 5άρι και έκανε σαν μικρό παιδί!!!

Για τον γιό μου, εξυπακούεται ότι θα αφήσω παρακαταθήκη. Να είμαι καλά και όλο και κάποιο καμμάτι που αξίζει να παραδοθεί στην επόμενη γενιά θα περιέλθει στα χέρια μου κάποια στιγμή. ;D

ΥΓ. VIWOW να προσέχεις την κόρη σου, γιατί άμα μάθουν οι γαμπροί τι "προίκα" θα αποκομίσουν, ειδικά αν είναι και ωρολογόφιλοι, προβλέπω ουρά να μαζεύεται κάτω από το σπίτι! : ;D

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 20, 2009, 07:26:51 μμ »
Το έχω σκεφτεί. Τα Reverso θα της κάνουν και της ίδιας. Τώρα τα άλλα σιγά-σιγά έχω σκεφτεί να τα αντικαταστήσω με γυναικεία ιστορικά μοντέλα.

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 20, 2009, 11:12:25 μμ »
Το έχω σκεφτεί. Τα Reverso θα της κάνουν και της ίδιας. Τώρα τα άλλα σιγά-σιγά έχω σκεφτεί να τα αντικαταστήσω με γυναικεία ιστορικά μοντέλα.

Φιλικά

Κωστής

Καλησπέρα,

μόλις αρχίσεις Κωστή την αντικατάσταση ενημέρωσέ με ... ίσως κάτι με ενδιαφέρει!!! ;)

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 22, 2009, 10:22:06 πμ »
Καλημερα και Χρονια Πολλα. Να ειστε ολοι καλα και ελπιζω να περασατε ολοι καλα. Το πωτο μου μου καλο ρολοι λοιπον ηταν απο τον πατερα μου ενα Omega Speedmaster Mark II το οποιο ειχε αγορασει σε διακοπες στην Κω οταν εγω ημουνα μικρος και δεν το θυμαμαι καθολου. Οταν αργοτερα μεγαλωσα ειδε οτι το λιγουρευομουν και αποφασισε να μου το δωσει. Αυτο ηταν και το πρωτο μου κλικ με τα ρολογια. Δυστυχωε λογω αλλων επισης σημαντικων χομπυ δεν μπορεσα ολα αυτα τα χρονια να ασχοληθω ιδιαιτερα...μεχρι την στιγμη που πηγε για το πρωτο σοβαρο και μεγαλο Service. Και εκει ξεκινησε το κακο με τα γνωστα ψυχωτικα... αποτελεσματα. Θα χρειαστω την συμβουλη σας για σωστο restoration γιατι ολα τα service εχουν γινει οχι στην αντιπροσωπεια με αποτελεσμα να χρειαζεται καποια πραγματακια. Σε συνεχεια λοιπον της παραδοσης και επειδη εχω δυο κορες θα αρκεστουν σε ανδρικα μοντελλα (ειναι και της μοδας αλλωστε). Θεωρω σημαντικο κατ εμε οχι το να αγορασεις ενα γυναικειο (για οσους εχουν κοριτσια) μοντελλο για να το αφησεις στις θεες σου (αυτο μπορεις να το κανεις καποια στιγμη που μπορεις ως δωρο) αλλα να φορεσουν (οποτε εχουν διαθεση βεβαια) το ρολοι που φοραγα εγω!!! Τι εγωισταρος θεε μου... Με το σημερινο status των ρολογιων μου θα επελεγα το Omega Seamaster Planet Ocean (για να συνεχιστει και η παραδοση) για την μια και το Chopard MilleMigla GMT Chronograph 2004 για την αλλη. Ελπιζω να μην σας κουρασα τα ξαναλεμε.... Αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι που θα αφησω αλλες συλλογες καθαρα αγοριστικες.... τα τρενα η τα αυτοκινητα ...μοντελλα εννοειται... μουσικη ελπιζω να ακουνε κατι κοντα στα δικα μου ακουσματα και οχι...μπλιαχ... θα δειξει

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 22, 2009, 10:29:17 πμ »
Ο πατέρας μου δεν ασχολείται καθόλου με τα ρολόγια..! Οπότε δεν νομίζω να μου αφήσει ρολόι! Την τρέλλα την έχω κληρονομήσει από τον θείο μου! Τώρα για ρολόι που θα ήθελα εγω να αφήσω μάλλον θα ήταν το omega seamaster planet ocean αφού το αγοράσω πρώτα! Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου ρολόγια και θα ήθελα να το φοράει και ο γιος μου σαν δώρο απο εμένα!

Φιλικά,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 22, 2009, 01:47:49 μμ »
omega seamaster de ville χρυσό

ξερει κανενας που μπορω να βρω παλαιοτερα μοντελα της omega για να δω περισσοτερες λεπτομερειες και την αναλογη φωτο για το μοντελο αυτο?

Αποσυνδεδεμένος cercum

• 38mm case
  • Haute horlogerie
    • Προφίλ
    • Www.Rologas.Com
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 26, 2009, 10:08:17 μμ »
Αυτό είναι το ρολόι τσέπης του προπάππου ενός φίλου παιδικού.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/IlZk2xk9S64" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IlZk2xk9S64" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

και

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/2FFP2sP8XTQ" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2FFP2sP8XTQ" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

ΥΓ το ενοχλητικο τικ τακ απο πισω ειναι απο ενα peter επιτραπέζιο ;D
Τικ τακ, τικ τακ