Αποστολέας Θέμα: Απ: εξυπνες αγορες σχολια  (Αναγνώστηκε 10452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: εξυπνες αγορες σχολια
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 14, 2009, 08:23:13 μμ »
Εγώ πάλι ήμουν το "κακό παιδι", αφού εγώ το ξεκίνησα.

Το απίθανο στην όλη υπόθεση είναι οτι σε άλλο τόπικ ο George_ λέει οτι δεν γράφω για ρολόγια και είμαι off topic.

Βαρέθηκα....

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 14, 2009, 08:28:18 μμ »
όπως προανέφερα,για μένα δεν ξεκίνησες τίποτα.....το αντίθετο το θεώρησα ευχάριστη νότα στο συγκεκριμένο τόπικ και από άποψης ενδιαφέροντος ακόμη περισσότερο.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 14, 2009, 08:31:38 μμ »
Εγώ πάλι ήμουν το "κακό παιδι", αφού εγώ το ξεκίνησα.

Το απίθανο στην όλη υπόθεση είναι οτι σε άλλο τόπικ ο George_ λέει οτι δεν γράφω για ρολόγια και είμαι off topic.

Βαρέθηκα....

Φιλικά

Κωστής

στη συγκεκριμένη περίπτωση και εγώ ενθουσιάστηκα με αυτήν την παράθεση. Και φάνηκε πιστεύω από τα απανωτά μου ποστ με τις - ο θεός να τις κάνει - απόπειρες εκτίμησης του κατά πόσο ήταν κορυφαία επένδυση στην εποχή που πραγματοποιήθηκε.Εάν κάποιος ήταν το κακό παιδί εδώ αυτός ήμουν εγώ! και ζήτησα συγνώμη καθώς και να σβηστούν τα ποστ μου  :)

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 14, 2009, 08:38:40 μμ »
ΤΕΡΜΑ.....οι διαγραφές για "ψύλλου πήδημα"...... εδώ είναι ένας χώρος για την ευχαρίστησή μας και την καλώς λεγόμενη εκτόνωσή μας και ΌΧΙ  "μπαμπουλάδικο" και δικτατορικό κάστρο.....θα ισχύουν οι κανόνες,αλλά να μην το ξευτιλίζουμε και το θέμα ξεφεύγει και πηγαίνει τελείως αλλού.Ευχάριστες παρενθέσεις-σχόλια,από την δική μου μεριά τουλάχιστον:ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ! Καλή συνέχεια σε όλους...
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 14, 2009, 08:47:44 μμ »
 Νοεμβρίου 25, 2008, 07:11:21 pm      george_ :μιας και θα ηταν πιο ωραιο για την ομοιομορφια του θεματος,οποιος θα ηθελε να κανει σχολια,αναφορες η οτι αλλο για καποιο ρολοι ας γινει σε αυτο το θεμα

Αυτή ήταν μια θέση του  george_ για το πως πρέπει να είναι δομημένα τα θέματα 22 ημέρες ΠΡΙΝ την εγγραφή σου Κωστή. Μπορεί να είναι λάθος, μπορεί να διαφωνούμε, σίγουρα όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να το κάνεις ΚΑΙ αυτό προσωπική αντιπάθεση. Πες τη διαφωνία σου, την άποψή σου όπως ο Γιώργος και ο Θοδωρής αλλά μη δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 14, 2009, 09:03:45 μμ »
ειναι αξυπνη αγορα να αγορασεις ενα limited και μετα απο μερικα χρονια να το πουλησεις με κερδος(BNIB)?
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 14, 2009, 09:55:09 μμ »
   Προφανώς και είναι, αρκεί να είναι από εταιρεία με βαρύ όνομα !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 14, 2009, 10:06:25 μμ »
Η μελέτη των αποτελεσμάτων των δημοπρασιών βοηθάει πολύ. Γιατί υπάρχουν και ρολόγια εταιρειών με μεγάλο όνομα που μετά από λίγο καιρό δεν αξίζουν τίποτα. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς λεφτά από ρολόγια, εκτός από απάνιες περιπτώσεις.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 14, 2009, 10:13:27 μμ »
grecellin, δεν το κάνω θέμα. Απλά έγραψα σε ένα θέμα που λέγεται έξυπνες αγορές οτι έξυπνη αγορά είναι και ένα μοναδικό ρολόι που παίρνει αξία μετά από χρόνια. Γιατί έπρεπε να φύγει και να πάει αλλού;

Τέλος πάντων δεν με νοιάζει. Λίγο θέλετε και θα με πείσετε οτι δεν έχει νόημα να γράφω την γνώμη μου. Απλά δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία εκεί που γράφτηκε πάλι κάτι για την οικογένειά μου.

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 14, 2009, 10:27:20 μμ »
  Ναι βρε Κωστή αλλά μας είπες πολλές φορές ότι 8 στα 10 ρολόγια στις δημοπρασίες είναι ΡΡ !! Και τα άλλα 2 προφανώς δεν είναι CASIO , θα είναι κάτι κοντινό !! Τώρα αν πάρεις λάθος μοντέλο ΡΡ , και περιμένεις να δεκαπλασιάσεις την τιμή του , και στο τέλος πάρεις ψίχουλα, τότε μάλλον την πάτησες !! 
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 14, 2009, 10:59:37 μμ »
Προφανώς και πρέπει να ξέρεις. Βέβαια είναι και κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι.

Αν πάρεις το μοντέλο Ellipse η μόνη σου πιθανότητα να το πουλήσεις είμαι εγώ, γιατί είμαι από τους λίδους στον κόσμο που το βρίσκουν ωραίο σε κίτρινο χρυσό με καντράν από μπλε χρυσό και μαύρο λουράκι.

Όταν βγήκε ο χρονογράφος Nautilus είχε 26.500 ευρώ. 6 μήνες μετά στο κατάστημα της ΡΡ στην Γενεύη είχαν έναν στην βιτρίνα που δεν τον έδειχναν γιατί είχαν κλείσει τις παραγγελίες μέχρι το 2013!!! Κάποιος έβαλε έναν σε δημοπρασία στην Νέα Υόρκη. 70.000 ευρώ. Στην Ιταλία πουλιόταν μετά λίγους μήνες 45.000 ευρώ. Στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη ούτε ένας.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 14, 2009, 11:08:08 μμ »
   Πάντως για να κάνεις τέτοιου είδους αγορές , πρέπει να είσαι πολύ βαθιά μπασμένος στο κόλπο, δεν τις κάνει ένας απλός αγοραστής σαν εμένα !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 15, 2009, 12:51:26 πμ »
λογω των αγιων ημερων και του ολου κλιματος ,ισως ειναι το πιο "αναλαφρο" οφ τοπικ που βγηκε σε αυτο το θεμα.αντε και η ανασταση να φερει και σε εμας το νεο αγιο φως..δεν θα αργησει

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 15, 2009, 12:58:12 πμ »
Στην Ελβετία υπάρχουν και Τράπεζες που μέσω του private banking όπως συμβουλεύουν για πίνακες ζωγραφικής, συμβουλεύουν και για ρολόγια.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 15, 2009, 01:07:26 πμ »
omega lemania 5100 the grail...που να το φαντάζονταν κάποιοι από αυτούς που το αγόραζαν τότε, οτι η τιμή του σήμερα θα έφτανε και τα 9.000,00 $...Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα το πουλούσε κάποιος σε κατάσταση NOS ;D

Φιλικά Γιώργος

πληρωνεις ενα συλλεκτικο μοντελο και οχι μια μηχανη...ειναι διαφορετικο ,εαν θες, θα μπορουσες να βρεις και ρολοι με λεμανια στα 800 ευρω,αλλα δεν ειναι το ιδιο φυσικα.

πληρωνεις:speedmaster ,λιγα κομματια ,αλλα βασικα την κασα του moon με αυτοματη μηχανη ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 15, 2009, 01:18:23 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 15, 2009, 07:17:27 πμ »
πληρωνεις ενα συλλεκτικο μοντελο και οχι μια μηχανη...ειναι διαφορετικο ,εαν θες, θα μπορουσες να βρεις και ρολοι με λεμανια στα 800 ευρω,αλλα δεν ειναι το ιδιο φυσικα.

πληρωνεις:speedmaster ,λιγα κομματια ,αλλα βασικα την κασα του moon με αυτοματη μηχανη ;)

Μα δεν μίλησε κανείς για μηχανές george_ σε αυτό το θέμα....μιλάμε για έξυπνη αγορά ρολογιού...και το samurai από πλευρά μηχανής δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά στην κατηγορία του είναι ίσως το μοναδικό που ανατιμήθηκε τόσο πολύ, τόσο σύντομα. ;)

Φιλικά Γιώργος

Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 15, 2009, 08:36:17 πμ »
Μα φυσικά το Henry Graves της Patek Philippe. Το αγόρασε ο Graves 30.000$ το 1930 και πουλήθηκε 70 χρόνια μετά 11.000.000$!!!!

Επίσης δεκάδες μοντέλα της ίδιας εταιρείας που τριπλασιάστηκε η τιμή τους μέσα σε δέκα μέρες, ή δεκαπλασιάστηκε σε ένα χρόνο...

Φιλικά

Κωστής

Κωστη,
Καλο θα ηταν να ανεβασεις και φωτογραφικο υλικο -εαν θελεις- ωστε τα μελη/φιλοι του Φορουμ να βλεπουν σε ποιο ρολο'ι' αναφερεσαι!...
Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: εξυπνες αγορες
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 15, 2009, 08:40:44 πμ »
Καλημερα!
μιας και μιλαμε για εξυπνες αγορες, θελω
την γνωμη σας αν εχω κανει λαθος!!!

ο καθε ενας απο εμας εχει διαφορετικα γουστα και κριτηρια,δεν σημαινει οτι οτι αρεσει σε εμενα ειναι και το
καλυτερο!ολοι μας εχουμε την ιδια αγαπη για τα ρολογια μονο αυτο ειναι κοινο μεταξυ μας.
σεβομαι την προτημηση του καθε συμφορουμιτη και χαιρομαι για καθε του νεο αποκτημα ειται ειναι ακριβο ειται φθηνο,του αρεσε το πηρε τελος!
εαν ζητηθει η γνωμη μας θα την πουμε.
εδω ομως το θεμα που ανοιξε ο george εναι διαφορετικο,για εμενα εξυπνη αγορα σημαινει οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου,
και ποτε δεν θα προτεινα σε φιλους να παρουν καποια ρολογια που την αλλη μερα εαν εβγαζαν να τα πουλησουν δεν θα τα επαιρνε κανεις!!!
η και αν τα επαιρνε θα τα επαιιρνε στο 20% της αξιας τους.
εκτος απο το moon watch που προτεινει ο george τα υπολοιπα για μενα καθε αλλο παρα εξυπνες αγορες τα θεωρω!
και για να μην παρεξηγηθω το λεω ξανα δεν σνομπαρω κανεναν και κανενα ρολοι ειτε ειναι φθηνο ειται ακριβο!
αλλα εδω μιλαμε για 'αγορα' και ειται εναι ρολοι ειται οτιδηποτε αλλο προιον ειναι το ιδιο!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 15, 2009, 09:42:29 πμ από dimis »

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: εξυπνες αγορες σχολια
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 15, 2009, 09:47:52 πμ »
Στο μετρο του δυνατου, καποια μοντελα των εταιριων 'ROLEX', 'PANERAI' -οχι με προθεση την εμπορευσιμοτητα τους- αλλα γιατι περαν της αναγνωρισιμοτητας συγκριτικα με αλλες εταιριες του χωρου, διατηρουν μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης!...
Εξυπνη αγορα, παντα στο μετρο του δυνατου και με βαση τη σχεση ποιοτητας-τιμης απο τις λεγομενες 'manufactures' του χωρου, θεωρω και την αγορα καποιων μοντελων της JΑΕGER-LECOULTRE, παρολο που δεν εχουν τη μεταπωλητικη αξια των προαναφερθεισων εταιριων!...
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Απ: εξυπνες αγορες
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 15, 2009, 11:14:42 πμ »
Καλημερα!
μιας και μιλαμε για εξυπνες αγορες, θελω
την γνωμη σας αν εχω κανει λαθος!!!

ο καθε ενας απο εμας εχει διαφορετικα γουστα και κριτηρια,δεν σημαινει οτι οτι αρεσει σε εμενα ειναι και το
καλυτερο!ολοι μας εχουμε την ιδια αγαπη για τα ρολογια μονο αυτο ειναι κοινο μεταξυ μας.
σεβομαι την προτημηση του καθε συμφορουμιτη και χαιρομαι για καθε του νεο αποκτημα ειται ειναι ακριβο ειται φθηνο,του αρεσε το πηρε τελος!
εαν ζητηθει η γνωμη μας θα την πουμε.
εδω ομως το θεμα που ανοιξε ο george εναι διαφορετικο,για εμενα εξυπνη αγορα σημαινει οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου,
και ποτε δεν θα προτεινα σε φιλους να παρουν καποια ρολογια που την αλλη μερα εαν εβγαζαν να τα πουλησουν δεν θα τα επαιρνε κανεις!!!
η και αν τα επαιρνε θα τα επαιιρνε στο 20% της αξιας τους.
εκτος απο το moon watch που προτεινει ο george τα υπολοιπα για μενα καθε αλλο παρα εξυπνες αγορες τα θεωρω!
και για να μην παρεξηγηθω το λεω ξανα δεν σνομπαρω κανεναν και κανενα ρολοι ειτε ειναι φθηνο ειται ακριβο!
αλλα εδω μιλαμε για 'αγορα' και ειται εναι ρολοι ειται οτιδηποτε αλλο προιον ειναι το ιδιο!!!

Πω πω τι χάλι είναι αυτό; ΡΡ; Δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους...τι πήγες και πήρες; Δε ρώταγες; Αν θυμάμαι καλά, έχεις κάνει και άλλη χαζή αγορά, ένα Lange...τα λεφτά σου πέταξες...προσφέρομαι να σε απαλλάξω και από τα δύο -σημειωτέον, χωρίς να σου χρεώσω τίποτα.  :) :) :)