Αποστολέας Θέμα: Συντήρηση σε Automatic  (Αναγνώστηκε 9087 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Συντήρηση σε Automatic
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 29, 2009, 04:40:38 μμ »
Αναφέρεσαι σε τακτικό service 5ετίας ή έχει πάθει κάτι το ρολόι ? Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό στη δεύτερη εξαρτάται από το κόστος του ανταλλακτικού που θα χρειαστεί !! Όπως και νά'χει ψάξε το πριν το δώσεις μπορεί να βρείς καλύτερη τιμή

Αποσυνδεδεμένος pharis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 29, 2009, 09:11:32 μμ »
Το ρολόι δεν έχει πάθει τίποτε, απλά επειδή χρόνια τώρα δεν το χρησιμοποιώ παρατήρησα ότι χάνει ώρα σε μεγάλο βαθμό. Αυτός αναφερόταν σε τακτικό service 5ετίας. Μόλις του είπα πολλά είναι μου είπε "άντε για σένα 130". Φυσικά το πήρα και έφυγα. Δεν ξέρω όμως αλλους στη θεσσ. καλούς τεχνικούς οπότε μάλλον στη τύχη θα το πάω σε κάποιον. Και με ανυσηχεί το γεγονός ότι σε αυτά τα αυτόματα πολύ δύσκολα πετυχαίνουν να δουλεύει σωστά. Θυμάμαι το συγκεκριμένο το είχα στείλει αθήνα μόλις το πήρα αντιπροσωπία για ρύθμιση και δεν το είχαν ρυθμίσει καλά, ενώ το κατάφερε ο παραπάνω τεχνικός που μου ζητά τώρα αυτό το πόσο.
Γενικά πάντως απ' ότι καταλαβαίνω τα αυτόματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συνεχώς. Μόνο τότε δουλεύουν σωστά και κρατάνε καιρό. Αλλιώς δεν...

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 30, 2009, 12:17:54 πμ »
τι να πω . . . αν πριν καν το ανοίξει σου είπε 130 δηλαδή αν χρειστει να αλλαχτεί κάτι θα ξεφύγει το ποσό . Οι περισσότεροι είναι έμποροι και επισκευάζουν περιστασιακά οπότε η περίπτωσή σου είναι γι'αυτούς μια αρπαχτή. Τσέκαρε πόσο ζητάει η αντιπροσωπία μπορεί να συμφέρει

Αποσυνδεδεμένος rainman14

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 01, 2009, 09:08:46 μμ »
συγγνωμη,αν καταλαβα καλα τα αυτοματα ρολογια θελουν σερβις μετα απο καποιο χρονικο διαστημα?σοβαρα?και μονο στην αντιπροσωπεια το στελνουμε?

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 01, 2009, 09:36:31 μμ »
συγγνωμη,αν καταλαβα καλα τα αυτοματα ρολογια θελουν σερβις μετα απο καποιο χρονικο διαστημα?σοβαρα?και μονο στην αντιπροσωπεια το στελνουμε?
πρόκειται για ένα σέρβις συντήρησης συνηθως καθε 5ετία. Όχι απαραίτητα στην αντιπροσωπία.Είναι κατι που δε θέλει εξειδικευση και το κάνεις σε ένα ρολογά που εμπιστεύεσαι !