Αποστολέας Θέμα: Ingersoll 1892.Πολύ όμορφα από μηχανισμό ομως ???  (Αναγνώστηκε 12106 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
Ingersoll 1892.Πολύ όμορφα από μηχανισμό ομως ???
« στις: Απρίλιος 11, 2009, 05:37:27 μμ »
Έβαλα στο μάτι ένα Ingersoll διότι μου άρεσε εμφανισιακά

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5559&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=1

Θα ήθελα να μου πει κάποιος τί μηχανισμό "φοράει" και αν είναι καλός (αξιόπιστος. μικρές αποκλίσεις δεν με ενδιαφέρουν) ???

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
Απ: Ingersoll 1892.Πολύ όμορφα από μηχανισμό ομως ???
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 11, 2009, 08:02:04 μμ »
Εχω ακριβώς το ίδιο μοντέλλο και το αγόρασα από το e-men...δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια για να δω τι χρόνους κρατάει...λέω να το κάνω κάποια στιγμή για να δω τι γίνετε...σαν ρολόι είμαι ευχαριστημένος και από πλευράς μεγέθους αλλά και εμφάνισης.. πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε τι ρολόι είναι και μου το κοστολογούν αρκετά περισσότερα από όσο κοστίζει...! Νομίζω ότι για τα λεφτά του είναι αρκετά καλή επιλογή! (χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο)

Φιλικά,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 11, 2009, 08:18:13 μμ »
Φίλε Vago  εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,558.0.html θα βρείς περισσότερες πληροφορίες.
Και γώ τα χάζευα χθές.

Τίμια ρολογάκια για τα λεφτά τους. Απο τις καλές φθηνές υλοποιήσεις.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:50:55 πμ »
Φίλε Vago  εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,558.0.html θα βρείς περισσότερες πληροφορίες.
Και γώ τα χάζευα χθές.

Τίμια ρολογάκια για τα λεφτά τους. Απο τις καλές φθηνές υλοποιήσεις.

πάντα αξιολογούμε με βάση την τιμή ! Δεν περιμένουμε θαύματα.
επίσης έχω προσέξει πως εταιρίες όπως Perigaum,Bossart,Rothenschild,Ingersoll χρησιμοποιούν τους ίδιους μηχανισμούς σε αρκετά μοντέλα τους.Άρα για μηχανικά θέματα οι κάτοχοι ρολογιών των παραπάνω εταιριών μπορούν να μας δώσουν μια καλή εικόνα για την αξιοπιστία τους

Αποσυνδεδεμένος takis63

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 15, 2009, 08:13:55 μμ »
Έχω ένα Ingersoll Pawnee που αγόρασα απο το Ingersoll.ch το Νοέμβριο.

Αυτό που έχω να πώ είναι ότι είναι ότι δείχνει "πολύ ρολόι" για τα λεφτά του (€160)

Όσο για την ακρίβειά του μετά απο 5 μήνες είναι γύρω στα +2 με +2,5 λεπτά το μήνα

Συμπέρασμα : για τα λεφτά τους μια χαρά ρολόγια είναι.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 23, 2009, 03:20:44 μμ »
Σήμερα που έκανα μια βόλτα στον Πειραια έπεσα πάνω σε ένα γνωστό και ακριβό κατάστημα που πουλάει ΜΟΝΟ ρολόγια Υ.Ω
Τι μου έκανε εντύπωση? Είχε φέρει τα Ingresoll !!!!!!!!    :shocked:

Σας μιλάω για κατάστημα που τα ρολεξ τα έχει για δευτερα και τρίτα ρολογια σε σύγκριση με αυτά που πουλάει.
Και όμως έφερε την Ingresoll. Οποτε μπορώ να πεταχτώ να φορέσω ένα. Έχει ολα τα μοντέλα.  :supz:

Όποιος θέλει να μάθει το κατάστημα ας μου στείλει pm.
Θα μάθω και περι αντιπροσωπείας οταν πάω και περι μηχανισμών. Πάντως μάλλον ο μηχανισμός τους μέσα βρίσκεται σε δεύτερο κυκλικο πλαίσιο. Αποκλείεται να καταλαμβάνει όλη την εσω κάσα του ρολογιού.
Το ρολοι ειναι πολύ τεράστιο σε μέγεθος και ο μηχανισμός οπως το κόβω εγω με το μάτι μάλλον μικρότερος.

Πάντως για να τα πουλάει και να τα βάζει μεσα στο μαγαζι του ένα τοσο μεγαλο όνομα καταστήματος δεν θα είναι και του πεταματού.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 23, 2009, 10:28:51 μμ »
Απλά υπάρχει η καχυποψία που κάνει κάθε τι φτηνό να μας φαίνεται και κατώτερο .

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:01:39 πμ »
Απλά υπάρχει η καχυποψία που κάνει κάθε τι φτηνό να μας φαίνεται και κατώτερο .

Δεν έχεις και άδικο.
Μπορεί σε λίγα χρόνια η Ingersoll να ανέβει μια κλίμακα σε τεχνογνωσία και να φτιάχνει ακόμα καλύτερα ρολόγια. Μπορεί σε 5 χρόνια να τα πάει καλά στις πωλήσεις της και να γίνει μια μικρή Tissot.
Φαντάσου να γίνει γνωστή εταιρεία και να πουλάει τα ρολόγια της ακριβά.

Αν συμβεί αυτό πόσοι απο εμάς δεν θα έλεγαν ΄΄Να μια ευκαιρία που χάσαμε. Να πάρουμε ένα ρολόι της Ingersoll τότε που τα πούλαγε φθηνά.΄΄

Το μόνο που με χαλάει εμενα προσωπικά ειναι οτι φαίνεται πως ο μηχανισμός τους είναι μικρότερος απο την κάσα τους.
Σε σχέδια όμως αλλα και σε ποιότητα κατασκευής είναι άκρως ικανοποιητικά.
Και οι μηχανούλες τους δεν είναι άσχημες...

Θα τα δώ απο κοντά καποια στιγμή...

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:56:28 πμ »
Κάθε καινούρια εταιρία για να εισέλθει σε ένα ανταγωνιστικό χώρο πρέπει να δώσει κάποια δείγματα στο κοινό και να εκτιμηθεί η αξία της και αυτό γίνεται πουλώντας φθηνά . Αν εσύ π.χ. πουλάς ρολόγια Alexandris ακόμα και ΕΤΑ να φοράνε δε θα μπορούσες να τα πουλήσεις έναντι 1500 ευρώ και ας το άξιζαν . Τη στιγμή που ο καταναλωτής με 1500 αγοράζει ένα TAG και έχει το κεφάλι του ύσηχο δε θα ρίσκαρε να αγοράσει μία μαρκα χωρίς παρελθόν . Ίσως με τη λογική αυτή να ακολουθεί πολιτική τιμολόγηση η Ingersoll  ???

Αποσυνδεδεμένος solipsistis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 28, 2009, 04:30:23 μμ »
Γεια σας ειμαι νεο μελος κ γενικα δεν ξερω πολλα απο ρολογια,ομως εχω αρχισει να τα αγαπω κ σιγα σιγα να ψαχνομαι στο χωρο αυτο.Πηρα προσφατα το Gant astoria GW10151 απο το οποιο ειμαι ικανοποιημενος αλλα μου κεντρισε το ενδιαφερον το Ingersoll 1892 Bison Automatic με τιμη γυρω στα 280 ευρο απο ενα ονλαιν καταστημα.Ποια ειναι η αποψη σας γενικοτερα,κ απο που μου προτεινετε να αγορασω?Ειναι ασφαλη η αγορα ονλαιν?

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 28, 2009, 07:00:53 μμ »
Το GANT που πήρες πολύ όμορφο :jump: . Τώρα όσο για το άλλο μάλλον έχεις ένα δείγμα από προηγούμενες απαντήσεις στο topic . Η online αγορά από ελλάδα και γενικότερα EU  είναι αρκετά ασφαλής αλλά κανείς δε μπορεί να σου πει με βεβαιότητα τίποτα. Ρίξε μια ματιά μήπως σε φυσικό κατάστημα οι τιμές είναι κοντά (έτσι πιστεύω).για 10-20 ευρώ διαφορα δεν αξιζει online αγορά

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 12:36:59 μμ »
Μηπως γνωριζει κανεις τα αυτοματα κομματια της εταιριας τι μηχανισμους εχουν? Γιατι σαν τιμες και design ειναι super!
Ευχαριστω!
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 12:50:17 μμ »
TY (sea-gull) και shangai B ανάλογα με το μοντέλο. Kινέζικοι μεν, αλλά φτιαγμένοι για την διεθνή αγορά.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 12:08:18 πμ »
ΔΛΔ με τα ιδια λεφτα να προτιμησω κανενα ρωσικο εεε??? ;D ;D
Αν ειναι να πληρωσω ποιοτητα των 100 σε τιμη 300+ δεν αξιζει πιστευω...

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 11:42:56 πμ »
Και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν μόνο που το ένα (ρώσικο) είναι πολύ πιο κακόγουστο και παλιομοδιτικο .

Αποσυνδεδεμένος mixalismsr

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 12:34:21 μμ »
Και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν μόνο που το ένα (ρώσικο) είναι πολύ πιο κακόγουστο και παλιομοδιτικο .
κολοκυθοτυρόπιτα..

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 01:42:58 μμ »
Εγώ βέβαια εμπειρία από ρώσικα δεν έχω (δυστυχώς) αλλά από ingersoll μπορώ να σου πω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους!! Έχω ένα εδώ και λίγες μέρες και είμαι εντυπωσιασμένος με τους χρόνους του!! ;D
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 02:09:47 μμ »
Τα ingersoll είναι μια χαρά ρολόγια για τα λεφτά τους. Αν κάποιος θέλει οικονομικό αυτόματο, είναι μια επιλογή που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Φοβάμαι ότι στα μαγαζιά τα κοπανάνε λίγο. Για καλές τιμές στα συγκεκριμένα ρολόγια δες κι εδώ
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=1
Υπάρχει και φυσικό κατάστημα στο Χαλάνδρι, Α. Παπανδρέου 64 Τηλ 210 6859316. Είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Επίσης δεν θα συμφωνήσω πως όλα τα ρώσικα είναι παλιομοδίτικα και κακόγουστα, υπάρχουν ωραιότατα και πολύ αξιόλογα ρολόγια.

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 03:08:45 μμ »
With no offence που λενε και οι Αμερικανοι, αλλα μη μου λετε οτι τα ρωσικα ειναι κακογουστα και παιομοδιτικα γιατι σημερα ειδικα δοκιμασα ενα amphibia και ειναι φοβερο! Προτιμω αυτο που εχει δικο του στυλ (και μη μου πειτε οτι ειναι αντιγραφη panerai! :P) παρα τα ingersoll που ειναι τα μισα copy paste Uboat! Και να ειναι να δωσω ενα 300αρι για ρολοι ποιοτητας Invicta (που εχω με 120euro και ειναι αθανατο!) προτιμω να παρω ενα Invicta Lefty απο ebay κιολας που ειναι τσαμπα!
Για το emen τωρα επειδη ενας φιλος πηρε ρολοι Ingersoll επιτρεψτε μου να διατηρω επιφύλαξη! Εμενα προσωπικα αν το εφερναν αυτο θα το γυριζα πισω! >:( Το τζαμι ειναι τσιγαροχαρτο και γενικα ειναι σαν αυτα που πιανει ο γερανος με τα 50lepta στο ALLOU ;D ;D

Filika
mistman

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 03:33:54 μμ »
   Για τα Invicta και τα ρώσικα συμφωνούμε φίλε μου. Τώρα για τα Ingersoll έτσι όπως το έγραψες δεν έγινες κατανοητός. Τι εννοείς, ότι τα συγκεκριμένα ρολόγια από το e-men είναι μειωμένης ποιότητας ή τα Ingersoll γενικά; Όπως και νάχει δεν συμφωνώ. Τα θεωρώ επιλογές που πρέπει κανείς να τις εξετάσει αν θέλει οπτικά εντυπωσιακό αυτόματο ρολόι στα +-200 ευρώ. Όσο για τις αντιγραφές των U-Boat ναι μεν ισχύει, το ίδιο όμως γίνεται από ένα σωρό οικονομικές εταιρείες. Η Invicta μάλιστα(την οποία συμπαθώ και έχω προτείνει αρκετές φορές) το copy paste το έχει κάνει επιστήμη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλές επιλογές στα λεφτά τους ;)

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης