Αποστολέας Θέμα: άσχετη...  (Αναγνώστηκε 3806 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος salomi

• Just Registered
    • Προφίλ
άσχετη...
« στις: Απρίλιος 08, 2009, 03:24:50 μμ »
καλησπέρα! θα ήθελα τα φώτα σας!! θέλω να πάρω ενα ρολόϊ στον καλό μου, το ποσό που διαθέτω είναι απο 750 μέχρι 1000€. προτιμώ tag heyer. είδα οτι σε αυτήν την τιμή είναι τα formula1. επίσης είδα πως βγαίνει και με μαύρο λουρί το οποίο και προτιμά. υπάρχει κάποιο αλλο μοντέλο έτσι σπορ σαν το formula που θα μου προτείνατε εσεις να κοιτάξω σ αυτην την τιμή?και κάτι ακόμη, βρήκα τα 5 καταστήματα στο site της tag τα οποία είναι εξουσιοδοτημένα στην Θεσσαλονίκη. έχει κάποιο απο τα 5 καλύτερες τιμές ή ειναι στανταρ πράγματα? ;D
ευχαριστω πολύ όποιον ασχοληθεί μαζί μου!

Αποσυνδεδεμένος bakakos

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: άσχετη...
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 08, 2009, 03:56:19 μμ »
Καλησπέρα.
Με αυτα τα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις κάτι σε μηχανικό ρολοϊ, είναι κρίμα κατά την προσωπική μου άποψη να δώσεις 1000€ για ένα quartz έστω και Tag, εταιρεία που προσωπικά δεν την έχω σε εκτίμηση! :-\
Πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα εγώ θα πηγαινα σε Oris (TT1 για παράδειγμα).
Καλή επιλογή σου εύχομαι :)

Ένα ss Samurai βρε παιδιά, πολλά ζητάω;

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2009, 04:06:10 μμ »
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα... αλλά θα πρότεινα να κοιτάξεις και τα Hamilton. Για περισσότερες ιδέες όμως θα σου πρότεινα να μπεις εδώ http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2629.0.html όπου και θα βρεις πολλές προτάσεις στα 1000 Ε ( +/- 200 Ε ).

Να'σαι καλά και ελπίζω να σε βοηθήσουμε να πάρεις ό,τι καλύτερο γίνεται  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 08, 2009, 04:22:41 μμ »
Εγω νομιζω, οτι το συγκεκριμμενο Tag που αναφερεις, περα απο quartz ειναι και παλιομοδιτικο. Αλλα αυτο ειναι και θεμα γουστου. Πιστευω, οτι ισως καλυτερο θα ηταν να γνωστοποιησεις στον φιλο σου την προθεση σου και το ποσο που μπορεις να διαθεσεις και να πατε μαζι να ψαξετε. Ειναι αρκετα σημαντικο καποιος να δοκιμασει το ρολοι πανω του πριν το αγορασει. Τωρα, αν αυτο χαλαει την πιθανη εκπληξη που θες να του κανεις η δεν το βρισκεις κομψο,κανε την επιλογη σου,αλλα κι' εγω θα σου ελεγα, οτι με αυτα τα χρηματα μπορεις να κανεις καλυτερη αγορα. Τωρα για την τιμη,ολα τα ρολογια εχουν μια τιμη καταλογου,που παντα επιδεχεται εκπτωσης. Το καθε καταστημα εχει τη δικη του πολιτικη. Αφου μενεις Θεσσαλονικη,βρες πρωτα το ρολοι που θελεις,πηγαινε σε ολα τα εξουσιοδοτημενα καταστηματα (δε θα'ναι πολλα) και αγορασε απο εκει που θα παρεις την καλυτερη τιμη.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 08, 2009, 07:49:00 μμ »
Αγαπητή Σαλώμη,
Όπως ίσως έχεις καταλάβει από τις απαντήσεις που δόθηκαν και με τις οποίες συμφωνώ, δεν κρατάμε "ισες" αποστάσεις μεταξύ quartz  και μηχανικών ή αυτόματων ρολογιών.... ;D ;D
Και όχι άδικα αφού υπάρχουν εξαιρετικά μηχανικά ρολόγια που κοστίζουν ίδια ή λιγότερα με αυτά που διαθέτεις για quartz, έστω και Tag-Heuer (η οποία είναι μία αρκετά καλη εταιρεία, με κάποια υπερτιμημένα ρολόγια λόγω ονόματος).
Όμως επί του ερωτήματός σου, πρέπει να αποφασίσεις τι είδους ρολόϊ θέλεις (χρονογράφο, καταδυτικό, πιλότου κλπ.). Το Tag Formula1 έχει διάφορους τύπους (χρονογράφους και απλά).
Τι θέλεις ή μάλλον τι θέλει ο καλός σου?
Πάντως αν θέλεις τον χρονογράφο, θα σου πρότεινα να δεις τα Hamilton όπως είπε και ο azaas, και μάλιστα όλη τη σειρά Khaki.
Δες εδώ http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka
Γιατί??
1. Είναι ελβετικά με ελβετικούς μηχανισμούς (ανήκει στο Swatch group, που έχει, μεταξύ άλλων, τα Omega και Longines)
2. Έχει μεγάλη ποικιλία σπορ μοντέλων στο στυλ που θέλεις (είναι όμως αυτόματα-μηχανικά κι όχι quartz, άρα, θεωρητικά, καλύτερα ως αξία ρολογιού)
3. Η τιμή τους (και με την έκπτωση που πρέπει να ζητήσεις και να πάρεις, γύρω στο 20%), είναι περίπου ίδια ή και μικρότερη από το μπάτζετ σου.
4. Αντιπροσωπέυονται στην Ελλάδα και τα βρίσκεις παντού (ιδίως στην Θεσσαλονίκη), έτσι έχεις εγγύηση και σέρβις στην Ελλάδα.
5. Συνολικά είναι 100% value for money ρολόγια.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προηγούμενους. Μάλιστα αν δεν θέλεις να χαλάσεις την έκπληξη, βρες ένα κατάστημα που να έχει και Hamilton και άλλες μάρκες (πάντα αυτόματα/μηχανικά), πάρε όποιο σου αρέσει (ξέρεις τα γούστα του οπότε δεν νομίζω να πέσεις πολύ έξω), κι αν ο μη γένοιτο, δεν του αρέσει τότε πάτε μαζί και το αλλάζει (συνεννοήσου με το κατάστημα).... ;D
Επίσης μπορείτε να δείτε τo site των Hamilton μαζί και βολιδοσκόπισε αν του αρέσουν....
Πάντως είναι πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε ότι πρέπει να δοκιμάσει το ρολόϊ στο χέρι του. Αλλιώς "δείχνει" πραγματικά στο χέρι κάποιου, αλλιώς στην βιτρίνα ή στις φωτογραφίες, κυρίως όσον αφορά το μέγεθος του ρολογιού σε σχέση με τον καρπό του καθένα.
Ελπίζω να βοήθησα. Αν έχεις ερωτήσεις ή απορίες εδώ είμαστε... ;)
Πάντα φιλικά, Ηλίας

ΥΓ: Και τα ORIS είναι ο.κ., αλλά εγώ προτιμώ τα Hamilton, κυρίως από πλευράς σχεδίων...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2009, 08:07:26 μμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 08, 2009, 10:00:40 μμ »
Και εγώ ψηφίζω HAMILTON...για τα λεφτα που δίνεις είναι από τις καλύτερες επιλογές ...σχεδόν μονόδρομος θα έλεγα, αφού συνδιάζουν πολύ καλές τιμές, δοκιμασμένες μηχανές και πολύ ωραία σχέδια...!!

Φιλικά,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος cercum

• 38mm case
  • Haute horlogerie
    • Προφίλ
    • Www.Rologas.Com
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 08, 2009, 11:25:29 μμ »
Τι μας εχουν κανει αυτα τα χαμιλτον...πουλανε μονα τους λεμεεε
Τικ τακ, τικ τακ

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 08, 2009, 11:40:36 μμ »
  Μπορείς να κοιτάξεις και προς LONGINES μεριά, έχει αρκετές σειρές με σπορ χαρακτήρα που μάλλον σ' αρέσει και μηχανικά ρολόγια κοντά στο χιλιάρικο. Επίσης value for money όπως και τα Hamilton και με μεγαλη ιστορία !! Δες εδώ :  http://www.thewatchsource.co.uk/brand/longines.html
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 08, 2009, 11:41:20 μμ »
Τα Hamilton αποτελούν καλύτερη επιλογή από τα Tag Formula. Το σημαντικότερο ρόλο όμως παίζει το ποια γνωρίζει και προτιμά ο ίδιος.

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 09, 2009, 12:02:53 πμ »
Για μενα σε αυτα τα λεφτα η επιλογη ειναι μια.

LONGINES LEGEND DIVER.

Πρεπει να το ψαξεις ομως επειδη ειναι μετρημενα κομματια

Εχει τιμη καταλογου καπου στα 1400 αλλα με καποια καλη εκπτωση θα παει κοντα στα λεφτα που λες.(δεν θα λυπηθεις 100-200 ευρω?αλλωστε μιλαμε για τον καλο σου!!!)

Μονο το θηκη του να δει θα παθει πλακα!!!

Καλη επιλογη να'χεις!!!
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 09, 2009, 12:13:00 πμ »
  Συμφωνώ με τον zikos !! Πολύ δυνατό κομμάτι , δες εδώ :  http://www.orientalwatchsite.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=3970
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 09, 2009, 05:43:08 πμ »

LONGINES LEGEND DIVER.

...χωρίς άλλη σκέψη...

ή μάλλον σκέψου το όσο θέλεις...
αλλά πάρε του αυτό.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 09, 2009, 05:45:49 πμ »
Α ναι!
και μην σου φαίνεται παλιομοδίτικο ή πολλύ κλασικό!
Έχει κάτι λουράκια μούρλια, που θα το κάνουν κουκλί...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 09, 2009, 07:29:49 πμ »

ή μάλλον σκέψου το όσο θέλεις...
αλλά πάρε του αυτό.

:dielaughing: :jg:

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 09, 2009, 08:21:59 πμ »

LONGINES LEGEND DIVER.

Πρεπει να το ψαξεις ομως επειδη ειναι μετρημενα κομματια

Εχει τιμη καταλογου καπου στα 1400 αλλα με καποια καλη εκπτωση θα παει κοντα στα λεφτα που λες.(δεν θα λυπηθεις 100-200 ευρω?αλλωστε μιλαμε για τον καλο σου!!!)

Μονο το θηκη του να δει θα παθει πλακα!!!

Καλη επιλογη να'χεις!!!

ααααα δεν θα το πάρουν όλοι το ρολόι μου....  :dielaughing: Σοβαρά τώρα είναι μια πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο - σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού για κάτι λίγα - αλλά πρέπει να σιγουρευτείς οτι θα του αρέσει μιας και είναι αρκετά ιδιαίτερο ρολόι. Το vintage του look δεν αφήνει και πολλά περιθώρια,οπότε ή αρέσει σε κάποιον ή όχι.

Άκου τώρα τι σκέφθηκε το παμπόνηρο μυαλό μου... πάρε τον καλό σου και κάντε μια " τυχαία " βόλτα από κανα δυο ρολογάδικα. Σταματήστε έτσι για χάζι και καλά στην βιτρίνα και ρώτα τον ποια του αρέσουν. Συγκράτησε τα μοντέλα στο μυαλό σου,έλα πάλι εδώ να μας τα πεις και τότε θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος

ΥΓ Εμένα πότε θα μου κάνει δώρο η κοπέλα μου ένα JLC??? Ας ελπίσουμε οτι μ'ακούει αυτή που πρέπει να μ'ακούσει  ;D
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 09, 2009, 09:08:25 πμ »

ΥΓ Εμένα πότε θα μου κάνει δώρο η κοπέλα μου ένα JLC??? Ας ελπίσουμε οτι μ'ακούει αυτή που πρέπει να μ'ακούσει  ;D
Κωνσταντίνε,
Χωρίς να θέλω να σου κάνω "χαλάστρα", άλλο 750-1000, άλλο 5000+..... ;D
Από την άλλη βεβαια, έρωτας είναι αυτός, τυφλώνει... 
 :smt008 :smt057 :smt055 :smt060  :smt007 :smt007
Φιλικά, Ηλίας

ΥΓ: Ας ελπίσουμε να μη με διαβάσει αυτή που δεν πρέπει να με διαβάσει, χα,χα... :jg:

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 09, 2009, 02:01:26 μμ »
Κωνσταντίνε,
Χωρίς να θέλω να σου κάνω "χαλάστρα", άλλο 750-1000, άλλο 5000+..... ;D
Από την άλλη βεβαια, έρωτας είναι αυτός, τυφλώνει... 
 :smt008 :smt057 :smt055 :smt060  :smt007 :smt007
Φιλικά, Ηλίας

ΥΓ: Ας ελπίσουμε να μη με διαβάσει αυτή που δεν πρέπει να με διαβάσει, χα,χα... :jg:
Έχει JLC και με 3.550 ...
... Και με 1.000.000 ...
Αλλά salomi δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι εκεί ...

Φιλικά Στέφανος.

Υ. Γ. HAMILTON value for money ...
LONGINES ένα σκαλοπάτι πάνω ...
TAG Heuer αναλόγως το μοντέλο ...!
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.