Αποστολέας Θέμα: richemont-swatch group  (Αναγνώστηκε 15008 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 01:39:05 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
πολυ απαισιοδοξη αποψη ρε παιδια ..
δεν υπαρχουν λετε ακομη αυθεντικα και αξιολογα προιοντα στις μερες μας;
Ολα μαιμου πια?

Φίλος με εργοστάσιο επίπλων (κάποτε κατασκευάζανε, τώρα πλέον μόνο εισάγουνε) πήγε πέρυσι το καλοκαίρι σε μία έκθεση στην Κίνα. Μιλάμε για έκθεση, από καρέκλες μέχρι καρφίτσες......

Γυρνώντας είχε απομυθοποιήσει πολλά πράγματα.....και δεν ξαναγόρασε τίποτα ακριβό από τότε......
Προσωπικά είμαι πραγματικά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ και δε μπορω πλέον να πω τίποτε με σιγουριά......

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 07:17:51 μμ »
Εγώ απορώ πως υποστηρίζουμε με τόσο πάθος πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να αποδείξουμε, εφόσον δε τα γνωρίζουμε. Οχι στους άλλους......αλλά ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό......

Λες και γράφουμε εδώ τα υψηλά στελέχη της ρόλεξ και της κάθε ρόλεξ...... :lol:

Η ρόλεξ είναι μία εταιρεία με κύρος....πάει και τελείωσε....
Εγώ την έχω συσχετίσει με τα πούρα COHIBA, όπου οι πολέμιοί τους μην έχοντας να τους προσάψουν κάποιο μειονέκτημα τα "κράζουνε" μόνο για την αδικαιολόγητα υψηλή τιμή τους.....

ΑΛΛΑ.....

Μη τρελενόμαστε ρε παιδιά.....επενδυτές είναι στη μέση και όχι άνθρωποι με μεράκι......παντού και για πάντα!!!
Αυτό δε χρειάζεται να είσαι "γνώστης" για το καταλάβεις.....αρκεί να είσαι έμπορος!!!!

Πολύ φιλικά as always..... :wink:

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 07:21:03 μμ »
....κανεις δεν ειναι ασχετος.....

:oops: ......Εεεεεεε, εγώ ψιλοείμαι....... :lol: ....αλλά το παλεύω...... :lol:

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 07:42:01 μμ »
Παράθεση από: "houston"
....κανεις δεν ειναι ασχετος.....

:oops: ......Εεεεεεε, εγώ ψιλοείμαι....... :lol: ....αλλά το παλεύω...... :lol:

HOUSTON υπαρχουν εταιριες ωπου μερικες ειναι κ οικογενειακες  με παθος στην παραδοση. μερικες απο αυτες ειναι οικογενειακες οπως Patek , parmigiani κτλ ενω υπαρχει κ μια μη κερδοσκοπικη που ειναι η rolex αφου  ανηκει σε μη κερδοσκοπικο ιδρυμα :)

byeeeeeeeeeeee

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 07:48:00 μμ »
στο καλο φιλε μου, οποιος θελει να φυγει δεν τον κραταμε με το ζορι, οποιος θελει να μεινει ειναι παντα ευπροσδεκτος!

το θεμα κουρασε και εχουμε αρχισει να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια, αρα ενα στοπ εδω δε βλαπτει. Για τo superlative αν θες σου δινω 30 διαφορετικες ιντερνετικες παραπομπες και αλλες τοσες βιβλιογραφικες τι σημαινει χρονομετρο και τι οχι,τι ειναι και τι περιλαμβανει το cosc και πως ολλες οι αλλες φρασεις δε σημαινουν τιποτε περισσοτερο  αν δεν το δεχεσαι δικαιωμα σου, πιστευε οτι θελεις ελευθερα αν ομως  θελεις να το ψαξεις καντο και δωσε μου αντιστοιχη πληροφορηση (μη προελευσης απο την επισημη ρολεξ φυσικα) για το τι σημαινει superlative.

καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου :-)

κ εγω σου δινω αλλες 100 .. στο ιντερνετ ο καθενας λεει οτι θελει....
Μονος σου τα λες.... εσενα η πηγη σου δλδ ειναι απο την επισημη ρολεξ?

και για το cosc μαθε οτι δεν ειναι διεθνες standar αλλα μονο ελβετικο, το διεθνες ειναι η κατηγορια  precision, class A και class B αλλα τεσπα....

thanks... xairetw.........

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 07:58:21 μμ »
εγω μιλαω για επισημα sites , μιλαω επισης για βιβλια, ε τι αλλες πηγες θες πια? συνεντευξεις με τον προεδρο του cosc? :shock:

να σαι καλα φιλε μου :smt006
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 08:27:53 μμ »
Ξέρετε γιατί υπάρχουν τα γκρουπ για ενα πολύ απλό λόγο:

Είμαστε όλοι άσχετοι αλλά σε διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας. :o

Και ένα  γκρουπ που σέβεται τον εαυτό του προσπαθεί να είναι όσο λιγοτερο άσχετο γίνεται.

@ redfoot Η Διαδικασία εκμάθησης πάντοτε ήταν, είναι και θα είναι, επώδυνη ιδιαίτερα όταν συμπεριλαμβάνει και την αυτογνωσία.   :wink:

@nomikosas  φιλε μου byeeeeeeeeeeee  :smt006
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 08:36:57 μμ »
να ανοιξουμε και ενα off topic για τα ενδιαφεροντα αλλα θεματα οπως το κοστος παραγωγης και η συμβολη του ασιατικου αντα γωνισμου.

μια ερωτηση προς  nomikosas ¨ο χαιρετισμος εχει να κανει με αποχωρηση?αν ναι ξανασκεψου το,αν οχι γραψε λαθος εκ μερους μου :roll:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 08:58:09 μμ »
παρα πολυ σωστα φιλε stardrive ετσι ακριβως ειναι. Ο απωτερος στοχος ειναι να συνδυασουμε τη σχετικοτητα του ενος με την ασχετοσυνη του αλλου για να προκυψει γνωση και ψυχαγωγια. Αν καταφερουμε να αποκτησουμε και 2-3 αυθεντικες (οχι φασον) φιλιες στην πορεία, ε αυτο είναι ευχης εργο.

Σωστη η ιδέα george_ ασ το κανουμε κι αυτο.
Ο χαιρετισμος εχει προφανως να κανει με αποχωρηση. θα αποχωρησουν και τα off topic posts μας  σε λιγο για να επανελθουμε σε συζητηση για ρολογια και μονο για ρολογια (αντε και για καμια παραλια κλπ στο chat :-))

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 15, 2006, 11:27:33 μμ »
παιδια θα παρακαλουσα να μην αρχισουμε παλι ανουσιες αντιπαραθεσεις σε προσωπικο επιπεδο και να χαλαμε την ηρεμια του φορουμ
διαβασα με προσοχη τα παραπανω και μπορω να πω οτι και απο τις δυο πλευρες υπαρχουν ορισμενα σωστα ειπωμενα αλλα και αρκετα που καλο θα ειναι να μην γραφονται (εσβησα οσα εκρινα σκοπιμα να σβησω ετσι)

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 09:08:13 πμ »
πολυ σωστα εκανες μεγάλε.
Τα off topic post μας σβηστηκαν και συνεχιζουμε την ουσιαστικη συζητηση

• 50mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 11:49:31 πμ »
Καλημέρα,
Προτιμώ πάντως να υπάρχουν εταιρείες όπως, οι Ωmega
Breguet, Glashutte Original, Blancpain  και όπως οι Panerai, Baume&Mercier, IWC, Jaeger-LeCoultre, Vacheron Constantin,  μέσα σε ένα γρουπ παρά να μην υπάρχουν "καθόλου"  δηλαδή είτε να υπολειτουργούν είτε να κινδυνεύουν να κλείσουν. Ανεξαρτήτως γρουπ αυτό που ενδιφέρει είναι η τεχνογνωσία και η τεχνολογία, που η κάθε μία εταιρεία χωριστά εχει, να διατηρηθούν και βεβαίως να εξελιχθούν Είναι σημαντικο, και πιστεύω ότι θα συμφωνείτε,

Θα ήθελα την γνώμη σας
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 11:53:04 πμ »
startdrive συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου.
πρεπει να συνεχισουν να υπαρχουν αυτες οι ιστορικες εταιρειες που αναφερθηκες και εστω μεσα σε ενα γκρουπ -οικονομικο η συμμαχιας- να συνεχισουν να προωθουν καλυτερα στοιχεια ωρολογοποιιας απο αποψη τεχνικης και λειτουργικης  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 11:59:21 πμ »
πολυ σωστα εκανες μεγάλε.
Τα off topic post μας σβηστηκαν και συνεχιζουμε την ουσιαστικη συζητηση

αγαπητε redfoot θα ηθελα να κανω καποιες παρατηρησεις
εγω δεν εσβησα ΤΕΛΕΙΩΣ  τα off topic post οπως ισως φαντασθη καποιος αλλα τα σημεια τριβης τους. αρα ΕΣΥ τα εσβησες τελειως. θεωρω κατ'εμε οτι επρεπε να παραμεινουν ετσι οπως τα ειχα ''χτενισει''. οποτε αλλη φορα θα ηθελα μια συνενοηση μεταξυ μας παρακαλω  :oops:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 12:39:31 μμ »
η μπορεις να πεις πως ενα γκρουπ αγοραζει σε καλη τιμη μια ιστορικη εταιρια ωστε να κερδισει σε πωλησεις ,image prestige,καποιες απο αυτες δεν ηταν σε δυσκολια καθε αλλο μαλιστα

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 16, 2006, 01:44:52 μμ »
σορυ μεγαλε  απλα για να μη χρονοτριβουμε το εκανα :-) στο χτενισμα σου ξεχασες και μερικες τριχες και γιαυτο τα εκοψα , για να μη μεινουν μισα και δε βγαζουν νοημα οι επομενοι επισκεπτες.

ως προς τα γκρουπ συμφωνω με stardrive γιατι οντως πολλες εταιρείες μπορουν να μεγαλουργησουν στα πλαισια μιας συμμαχιας ενω μονες τους χρειαζονται τεραστια κεφαλαια για να προβαλλουν και να προωθησουν τα προιοντα τους. Επισης οταν μια εταιρεία εχει γερες πλατες μπορει ευκολοτερα να "πειραματιστει" με νεα μοντελα, υλικα, σχεδια κλπ χωρις να νιωθει το πιστολι στον κροταφο σε περιπτωση αποτυχιας.
george_ σιγουρα ισχυει εν μερει και αυτο που λες ομως παντα ειναι σχεδον παντα  ειναι προτιμοτερο να πορευεσαι με δυνατους συντροφους-συμμαχους  παρα μονος, ετσι νομιζω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
group
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 20, 2006, 12:32:11 πμ »
Wilsdorf Foundation
Tudor
Rolex

Stelux Holdings Intl. (Hong Kong)
Cyma
Universal Geneve

Sowind Group
Daniel JeanRichard
Girard-Perregaux

The Movado Group (USA)
Concord
Esquire
Movado
Ebel

LVMH (France)
Louis Vuitton - Moët - Hennessy
Chaumet
Fred
Tag Heuer
Zenith
OMAS
Dior

Bulgari (Italy)
Bulgari
Daniel Roth
Gérald Genta

• 50mm case
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 20, 2006, 06:25:48 μμ »
Αυτό το πρώτο γκρούπ που δημοσίευσες θα στεναχωρήσει πολλούς.

Πολύ πολύ ενδιαφέρουσα πάντως η αναφορά σου george.
Πότε ή Ποτέ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 20, 2006, 06:29:51 μμ »
rolex,tudor?μα ειναι γνωστο αν και η δευτερη εχει ετα σα μηχανες

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
richemont-swatch group
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 20, 2006, 09:41:06 μμ »
george_ πολυ ενδιαφερουσα αυτη η αναφορα σου  :D  μπραβο σου
αληθεια στο group Wilsdorf foundation ανηκει και η Cyma  :lol:  εχω ενα παλιο cyma του θειου μου  :D