Αποστολέας Θέμα: το νέο μου ρολόι  (Αναγνώστηκε 7115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: το νέο μου ρολόι
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 30, 2009, 09:00:38 πμ »
Καλορίζικο και να το φοράς πάντα με υγεία φίλε μου!!!! Αν βρεις το χρόνο πόσταρε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείς  ;D ;D ;D Δεν το χορταίνω το άτιμο  ;)
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 31, 2009, 03:10:52 μμ »
Ε... Άμα δεν έχει ημερομηνία δεν είναι complication  ;D
(Φυσικά αστειεύομαι έτσι... Το λέω γιατι μερικοί θεωρούν την ένδειξη της ημερομηνίας ως compication)  :D

Kαλορίζικο φίλε και καλοφόρετο.
Όσο για την ημερομηνία αν δεν έχεις συνηθίσει να την κοιτάς απο το άλλο ρολόι που ειχες δεν θα έχεις πρόβλημα.
Εγώ στο προηγούμενο είχα ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας και τώρα με το καινούριο που έχει μόνο ημερομηνία πολλές φορές που χαζεύω και ξεχνάω τι μέρα είναι κοιτάω το ρολόι απο καθαρό αυτοματισμό και φυσικά δεν την βλέπω  ;D

Το Rolex που πήρες είναι απο τα πιο κλασσικά. Πολυ ωραίο κομμάτι.
Να το χαίρεσαι...

Έτσι κι αλλιώς θέλουμε δεν το θέλουμε μας αρέσει δεν μας αρέσει η αποστολή του ρολογιού είναι να μας δείχνει την ώρα.
Η τέχνη που εσωκλείει το εσωτερικό του και το φινίρισμα/σχέδιο που φέρει το εξωτερικό του είναι και αυτά σημαντικός παράγοντας.

Όλα τα άλλα που μπορεί να κάνει ένα ρολόι με τις διαφορες άλλες ενδείξεις που μπορεί να έχει απλά σε αφήνουν με ένα αίσθημα πληρότητας.

Ποιός ψάχνει όμως για ημερομηνίες και complications όταν έχει ένα Rolex στο καρπό του.
Αυτά τα ρολόγια όσο πιο απλα και λιτα είναι τόσο πιο όμορφα δείχνουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2009, 03:27:17 μμ από Alexandris »

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 31, 2009, 03:16:42 μμ »
  Φυσικά και η ημερομηνία είναι petite complication , απλά η απουσία του γουρλωμένου ματιού 'σ αυτό το μοντέλο μάλλον το κάνει πιο "γλυκό" σχεδιαστικά !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 31, 2009, 03:26:05 μμ »
  Φυσικά και η ημερομηνία είναι petite complication , απλά η απουσία του γουρλωμένου ματιού 'σ αυτό το μοντέλο μάλλον το κάνει πιο "γλυκό" σχεδιαστικά !!

Με όλα αυτά που κάνουν τωρα πια τα ρολόγια δεν θα θεωρούσα ως complication την αναγραφή της ημερομηνίας. Eίναι κάτι που το βρίσκεις σε όλα πλεον...
Αλλα για αυτό μπορούμε να τσακωθούμε σε άλλο thread.  ;D

Aφού το λέει και ο φίλος George εδώ.

ΚΑΙ η ημερομηνια θεωρειται complication  :D
  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 31, 2009, 03:39:37 μμ »

+1,το καρουμπαλο δε μ αρεσει ουτε εμενα,αν και βολευει τους πρεσβυωπες!!!! :o

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 31, 2009, 05:12:59 μμ »
+1,το καρουμπαλο δε μ αρεσει ουτε εμενα,αν και βολευει τους πρεσβυωπες!!!! :o

Ας είχα και γώ το submariner και ας είχε και δύο καρούμπαλα.  :jump2:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2009, 05:19:14 μμ από Alexandris »

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 31, 2009, 05:17:56 μμ »
Με όλα αυτά που κάνουν τωρα πια τα ρολόγια δεν θα θεωρούσα ως complication την αναγραφή της ημερομηνίας. Eίναι κάτι που το βρίσκεις σε όλα πλεον...
Αλλα για αυτό μπορούμε να τσακωθούμε σε άλλο thread.  ;D

Aφού το λέει και ο φίλος George εδώ.
  ;D ;D ;D

Το ότι υπάρχει σχεδόν παντού η ημερομηνία , δεν σημαίνει ότι δεν είναι complication , έστω και μικρή !! Πάρα πολλά τέτοια τζιβιτζιλίκια, όπως οι χρονογράφοι, οι ταχυμετρικές σκάλες, οι δείκτες φορτίσματος, οι φάσεις σελήνης κλπ. υπάρχουν σε άπειρα ρολόγια , ακόμα και σε πολύ φτηνά quartz, ή σε fashion watches, αυτό όμως δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να λέγονται petite complications.
Απλά η παραγωγή όλων αυτών έχει αυτοματοποιηθεί τόσο , που το κόστος τους έχει γίνει αμελητέο, και οι εταιρείες που έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι πελάτες θέλουν το ρολογάκι τους καπως πιο φορτωμένο σε λειτουργίες , τις χρησιμοποιούν πλέον μαζικά !
Η διαφορά είναι στην  υλοποίηση ενός τέτοιου μηχανισμού, όπου βέβαια τα βαριά ονόματα, χρησιμοποιούν μηχανικά σύνολα υψηλής ποιότητας που εκτοξεύουν και τη τιμή !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 31, 2009, 05:26:23 μμ »
Σωστά τα λές αλλά ξέρω κάποιον εδώ στο forum με χιλιάδες post που αν του πεις... Ψιτ κοίτα. Έχω ρολόι με complications. αναγράφει την ημερομηνία!!! Θα σε κοιτάξει με μισό μάτι και θα γελάσει.  :D
Ονόματα δεν μπορώ να πω. Μην με πιέζετε.  :dielaughing: