Χαιρετω ολη την παρεα του φορουμ..
εχω διαβασει μεσα σε λιγες μερες σχεδον ολα τα ποστ και πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερων..εχετε κανει πολυ καλη δουλεια εδω μεσα!!
Λιγα λογια για μενα:
Ειμαι ο Αλεξανδρος..23 χρονων και κατοικω στη Σαμο..και καταγομε απο τα Τρικαλα
Παντα με συναρπαζε ο κοσμος των ρολογιων αλλα ποτε δεν ειχα μπορεσει να ασχοληθω με την αγαπη μου...
Τωρα φυσικα που εχω και δικη μου δουλεια θα προσπαθησω να ασχοληθω πραγματικα με την αγαπη μου..
Βεβαια τωρα ειναι πραγματικα δυσκολοι καιροι και με το ζορι τα βγαζω περα..αλλα ελπιζω με καποιο τροπο να βρισκω παντα λεφτα για να ικανοποιω τον ασβεστο ποθο μου!(πιστευω με καταλαβαινετε οι περισσοτεροι)
Εχω στο συνολο 3 ρολογια μεχρι τωρα..δεν ειναι ουτε ακριβα ουτε τρομερα..απλα μεχρι τωρα αυτα καταφερα να κανω δικα μου!!εχω φυσικα στο μυαλο μου να εχω αλλα 3 στη συλλογη μου συντομα αλλα αυτο θα το μαθετε οταν ερθει η ωρα!!

Προς το παρων εχω τα εξης:
1)
το οποιο δεν ειναι χρονογραφος..μεσα στα υποκαντραν ειναι ημερομινια,εβδομαδα και ημερα εβδομαδας..
2)
και τελευταιο και καλυτερο

σε λιγο καιρο που θα εχω και τα αλλα θα τα βγαλω ολα μαζι με δικες μου φωτογραφιες στο ποστ συλλογες
Με μεγαλη μου χαρα βρηκα εναν τοπο που νιωθω σαν το σπιτι μου και ειμαι σιγουρος πως θα με κανετε να νιωθω καθε μερα και πιο πολυ...