Αποστολέας Θέμα: Ψάχνω μεγάλο εξωτερικό ρολόϊ για επιχείρηση ! SOS !!!  (Αναγνώστηκε 2884 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος balo

• Just Registered
    • Προφίλ
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας ! Έχω μια επιχείρηση στην Κρήτη σε πολύ κεντρικό σημείο και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να βάλω ένα μεγάλο εξωτερικό ρολόϊ το οποίο θα γίνει και το χαρακτηριστικό της περιοχής. Προσοχή, δεν ψάχνω κάτι σαν το Big Ben ;D , Ψάχνω ένα ρολόϊ με διάμετρο περίπου... 30-40 πόντους...(?) Δεν με ενδιαφέρει το κόστος τόσο, όσο να έχω ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα το site κάποιας εταιρίας με πολλές επιλογές και ποικιλεία στο κόστος για να επιλέξω. Είμαι άσχετος στα ρολόγια και ευελπιστώ πολύ στην βοήθειά σας !

ΥΓ. Δεν ξέρω αν αυτά εννοούνται, απλά θα επιθυμούσα να είναι φωτιζόμενο εσωτερικά. (έχω κάνει ήδη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση)

warover

• Επισκέπτης
Απ: Ψάχνω μεγάλο εξωτερικό ρολόϊ για επιχείρηση ! SOS !!!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 22, 2009, 10:02:45 μμ »
συνπατριωτη ;) νομιζω τετοιο ρολοι θα βρεις σε ετοιρειες που κατασκευαζουν φωτινες πινακιδες και γενικα που δρουν στο χωρο της διαφημισης

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 22, 2009, 10:37:36 μμ »
30-40 εκατοστά είναι ένα ρολόι τοίχου σε παιδικό δωμάτιο.

Εξωτερικά ένα ρολόι για να φαίνεται θα πρέπει να έχει διάμετρο 1-1,5 μέτρα και ανάλογα απο τι απόσταση θα το βλέπει ο κόσμος.

Στο μέγεθος που αναφέρεις έχουν αρκετά καταστήματα στην Αθήνα, σε άπειρα σχέδια, όπως το Οmnia στο Κολωνάκι. Κλασικό ρολόι τοίχου είναι και το Mondaine που κάνει τα ρολόγια στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ελβετίας.

http://www.mondaine.com/mdl/index.asp

Υπάρχουν ρολόγια τοίχου στις εταιρείες σχεδόν από όλα τα δημοφιλή ρολόγια: Reverso, Overseas, Ellipse κλπ.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος balo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 23, 2009, 03:27:20 μμ »
Ναι... έχετε δίκιο... απ'ότ βλέπω θα χρειαστώ κάτι σε 60 πόντους περίπου... ίσως και πιο μεγάλο... εψαξα στο site της montain αλλα δεν βρήκα κάτι. Και το omnia δεν έχει site. Θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά για κανέναν κατάλογο, αν και μλεχρι να το στείλουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 24, 2009, 12:10:23 πμ από balo »

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 23, 2009, 07:21:14 μμ »
nai... exete dikio... Ap'oti vlepw tha xreiastw kati se 60 pontous peripou... isws kai pio megalo.. epsaksa sto site ths montain alla den vrhka kati. Kai to omnia den exei site... Tha epikoinwnhsw thlefwnika gia kanenan katalogo, an kai mexri na to steiloun...........

Αγαπητε BALO,
Καλωσορισες στην κοινοτητα και καλη παραμονη!
Θα σε παρακαλουσα να τροποποιησεις αμεσα το κειμενο σου χρησιμοποιωντας ελληνικους χαρακτηρες αντι των λατινικων, διαφορετικα θα διαγραφει!

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος balo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 24, 2009, 12:11:15 πμ »
με συγχωρείτε...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 24, 2009, 10:35:24 πμ »
Καλημέρα σύντεκνε. Εκτός από το Ομνια στο Κολωνάκι, ρολόι (νομίζω ρόλεξ) αν δεν κάνω λάθος έχει και ο Σεραφείμ στη Γλυφάδα. Λογικά αυτά πρέπει ή να είναι custom κατασκευές από εταιρείες που κάνουν πινακίδες ή να τα εισάγει η ίδια η εταιρεία (πχ ροβα) και να τα δίνει/πουλάει σε όποιον retailer επιθυμεί να βάλει.
Στην θέση σου ή θα ρώταγα κατευθείαν σε κάποιο μαγαζί που έχει ρολόι η/και γατί όχι σε μία εκκλησία που έχει καμπαναρίο με ρολόι.   

Με την ευκαιρία μου θύμισες και το πολύ ωραίο ανέκδοτο που έγινε και βίντεο.....

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3539.0.html

Καλό ψάξιμο!
Φιλικά
Λάμπρος

Αποσυνδεδεμένος balo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 24, 2009, 03:50:47 μμ »
μάλιστα... Θα επικοινωνήσω να δώ.. Αν πάντως έχετε υπ'όψιν σας καμια διαδικτυακή αγορά με αυτό που ζητάω, πείτε μου ! ;)