Προχθές παρέλαβα το LSE 47mm της steinhart που τόσο πολύ περίμενα αλλά η απογοήτευσή μου δε λέγεται.Όχι, το ρολόϊ δεν έχει πρόβλημα απλά είναι πολύ μεγαλύτερο απ'ότι περίμενα ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.Μιλάμε ότι είναι ένα πράγμα σαν τηγάνι.Πριν το παραγγείλω είχα δοκιμάσει κάποια μεγάλα ρολόγια για να δω πως μου κάθονται στο χέρι.Συγκεκριμένα δοκίμασα της hamilton (pilot 46mm & jazzmaster seaview 46mm) τα οποία ήταν πραγματικό κομψοτέχνημα.Χανόντουσαν στο χέρι.Δεν τα έκανες με τίποτα 46mm.Αυτό το LSE είναι σαν έχεις κρεμάσει στο χέρι ένα ρολόϊ τοίχου.Θές το ότι είναι όλο καντράν,θές το χρώμα του καντράν που το κάνει να δείχνει ακόμα μεγαλύτερο.Δεν ξέρω.Θα μου πεις αυτά είναι τα αρνητικά του να ψωνίζεις απο το internet.Απο τις φωτογραφίες και μόνο δε μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Τελοσπάντων, σήμερα πήρε το δρόμο της επιστροφής για τον Gunter ο οποίος πρέπει να πω ότι ήταν κάτι παραπάνω απο εξυπηρετικός.Ακόμα και τις ημέρες των Χριστουγέννων που η εταιρεία ήταν κλειστή αυτός πάντα απαντούσε στα e-mail που του έστελνα με τις διάφορες απορίες μου.Ελπίζω να φανεί το ίδιο κύριος και να μου επιστρέψει τα χρήματα χωρίς προβλήματα.