Λοιπόν, είχα αποφασίσει να μη γράψω review, γιατί το συγκεκριμένο ρολόι έχει εμφανιστεί πολύ στο forum και λίγο-πολύ όλοι το ξέρουν, αλλά μιας και υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για Steinhart τις τελευταίες μέρες θα γράψω δυό λόγια εμπλουτισμένα με τις κατάλληλες φωτογραφίες.
Ξεκινάμε από το εξωτερικό χάρτινο κουτί, τίποτα σπουδαίο αλλά με το λογότυπο της εταιρίας σε προδιαθέτει ευχάριστα για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε με το εσωτερικό κουτί (απομίμηση δέρματος) με εγχάρακτο το λογότυπο, θεωρώ πολύ καλής ποιότητας για ρολόι 350 ευρώ.


Στο εσωτερικό, περιτριγυρισμένο από καλής ποιότητας βελούδο, βρίσκεται το κυρίως πιάτο...

Το ρολόι όπως έχει ξαναειπωθεί ξαφνιάζει με την ποιότητά του σε αυτό το επίπεδο τιμής και το προείνω ανεπιφύλακτα.


Η Unitas είναι πανέμορφη και το decoration από τη Steinhart, αν και απλό, τονίζει την ομορφιά της περισσότερο.


Η μπούκλα ογκώδης, στιβαρή και ποιοτική.

Να και οι καρπίσιες άλα nin. (ιεροσυλία να λέω κάτι τέτοιο)


Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι το Steinhart είναι μια πολύ τίμια αγορά, όμορφο ρολόι, εντυπωσιακό που μαγνητίζει τα βλέμματα, (πολύς κόσμος που το βλέπει με ρωτάει γι'αυτό) και σαν εισαγωγικό στα pilot's και στη unitas θα το πρότεινα σε όλους.
Να πω για τον μηχανισμό ότι κουρδίζει με πολύ ομαλό τρόπο και σου δίνει να καταλάβεις πότε δε θέλει άλλο "σκληραίνοντας".
Μέχρι στιγμής δεν έχω μετρήσει αυτονομία και ακρίβεια γιατί είμαι απασχολημένος να το φοράω και να το θαυμάζω!
Ελπίζω να βοήθησα όσους το σκέφτονται ακόμα. (Chris, george mg, ντιν-ντον η καμπάνα)
Θοδωρής.