Αποστολέας Θέμα: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand)  (Αναγνώστηκε 85294 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand) Υπάρχει ελπίδα;
« Απάντηση #60 στις: Μάρτιος 13, 2009, 07:17:11 μμ »
Να υπενθυμίσω και να σημειώσω ότι το MyWatch.gr δεν έχει ή φέρει καμία ευθύνη με αυτήν την πιθανή ομαδική αγορά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση εάν θέλετε να πετύχετε καλύτερη τιμή αναφέροντας το όνομα του φόρουμ θα πρέπει ο αρμόδιος της ομαδικής αγοράς να επικοινωνήσει μαζί μου, πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Φιλικά

Nanagno

Φυσικα καμμια ευθυνη,οσο για την πολυτιμη βοηθεια σου nanagno εξυπακουεται

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 13, 2009, 07:20:18 μμ »
ειμαστε ηδη 7 ατομα ,πιστευω οτι ενδιαφερεται και ο azaas.εαν εμεις οι 7-8 ειμαστε σιγουροι πρεπει να βγαλουμε καποιον που θα κανει τις επαφες και θα καταφeρει να αποσπασει την καλυτερη δυνατη εκτπωση ....μην ξεχναμε οτι ειναι δυσκολοι καιροι για τις εταιριες...

director? θα συμμετασχεις στις επαφες με την εταιρια?

Αν και η εμπειρια μου σε τετοιου ειδους διαδικασιες ειναι μηδενικη,πολυ ευχαριστως να βοηθησω οσο μπορω.

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:05:25 μμ »
Ξέρει κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνει Zifferblatt schwarz galvanisiert? Είναι η διαφορά ανάμεσα στο 40.50.02 και 40.50.03, πέραν της διαφορετικής γραμματοσειράς αριθμών και του κόκκινου δευτερολεπτοδείκτη. Μήπως σημαίνει μαύρο γαλβανισμένο (αυτά τα πέτυχα ;D) dial?

Καλησπέρα! Σημαίνει γαλβανιζέ μαύρη πλάκα. Κατέχω από Γερμανικά, όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαστε!
Μιας και θα αγοράσω κι εγώ αν θέλετε βοηθάω και με την επικοινωνία.
Αρχικά λοιπόν προτείνω να δηλώσουμε ένα deadline ημερομηνίας για όσους θέλουν ακόμη να μπουν στη λίστα, να δούμε λοιπόν πόσοι είμαστε συνολικά, πόσο γρήγορα μπορούν να ετοιμαστούν τα ρολόγια (διαθεσιμότητα δηλαδή και το κυριότερο τι τιμή θα έχει το καθένα)
Αν λοιπόν συμφωνείτε με την πρόταση μου ας δούμε το Deadline και να επικοινωνήσουμε με τον κο Sinn.
Chi dice donna, dice danno...

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:09:44 μμ »
ελα βρε βαγγελη βοηθα τα παιδια!!!
καντε και την πρωτη επικοινωνια.
αν πειτε και την εκπτωση που θα πετυχετε ισως γλυκαθουν και αλλα μελη.
φιλικα
γιωργος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:22:39 μμ »
Ας βαλουμε οριο ληξης συμμετοχης την 15/3 ημερα Κυριακη,βασει της υποθεσης οτι το σκ βοηθα τα μελη να μπουν στο φορουμ.Μ ενδειξη το πληθος των συμμετεχοντων και τα επιλεχθεντα μοντελα οι γερμανομαθεις της παρεας ας κανουν την 1η επαφη για να εχουμε καποια απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:23:45 μμ »
ελα βρε βαγγελη βοηθα τα παιδια!!!
καντε και την πρωτη επικοινωνια.
αν πειτε και την εκπτωση που θα πετυχετε ισως γλυκαθουν και αλλα μελη.
φιλικα
γιωργος
Ναι είναι σημαντικό να μάθουμε την τιμή για το ρολόι που θέλει ο καθένας. Εγώ λέω να ξεκινήσουν οι ενέργειες, για να μην κρυώσει το θέμα

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:25:49 μμ »
από την προηγούμενη εμπειρία πόσο χρόνο παίρνει η όλη διαδικασία μέχρι να φορέσουμε τα τιμημένα;

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:27:12 μμ »
Λοιπόν, για να προλάβω καταστάσεις και γεγονότα. Επειδή είμαστε Έλληνες πρέπει όσοι έχουν αποφασίσουν για την αγορά να είναι πραγματικά συνηδειτοποιημένοι. Δηλαδή αν μαζευτούμε καμιά 20αρια (για παράδειγμα λέω) και αρχίσουν οι μισοί: κατι μου έτυχε, εεεε το μετάνιωσα, δεν ξέρω τελικά αν μου αρέσει το ρολόι κλπ. ο κος Sinn δεν νομίζω να μας πάρει και πολύ στα σοβαρά και να κάνει την οποιαδήποτε έκπτωση. Γι αυτό λέω να βάλουμε το deadline απόφασης αγοράς. Αν λοιπόν είστε μέσα λέω να κάνω την πρώτη επαφή, για να δούμε και τι ενδιαφερόν υπάρχει από την πλευρά της Γερμανίας!!!
Αν όλα πάνε καλά έχω σκεφτεί (μια ιδέα είναι όχι αναγκαστικά η καλύτερη, προτείνετε βελτιώσεις - αλλαγές) και τον τρόπο παραγγελίας και αποστολής.
Μαζευόμαστε λοιπόν οι αγοραστές, φτιάχνουμε μια λίστα με τα ονοματεπώνυμα, μοντελο επιλογής για τον καθένα, τελικη τιμή ανά αγοραστή καθώς και την εκάστοτε διεύθυνση παραλαβής. Από οσο ξέρω ο κος Sinn  δουλέυει μόνο μέσω εμβάσματος (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Οπότε το επόμενο βήμα μετά την επιβεβαίωση της ομαδικής παραγγελιάς,είναι η συμφωνημένη ΑΤΟΜΙΚΗ κατάθεση του ποσού για καθένα ρολόι, όλοι μας, μια συγκεκριμένη ημέρα, για τη διευκόλυνση και του κου Sinn. Βλέποντας λοιπόν τα ποσά που θα έχουν κατατεθεί θα αποστείλει άμεσα το εμπόρευμα στο καθένα ξεχωριστά.
Ακούω γνώμες
 ;)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:31:11 μμ »
με βρισκεις συμφωνο

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:31:40 μμ »
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:33:59 μμ »
Λοιπόν, για να προλάβω καταστάσεις και γεγονότα. Επειδή είμαστε Έλληνες πρέπει όσοι έχουν αποφασίσουν για την αγορά να είναι πραγματικά συνηδειτοποιημένοι. Δηλαδή αν μαζευτούμε καμιά 20αρια (για παράδειγμα λέω) και αρχίσουν οι μισοί: κατι μου έτυχε, εεεε το μετάνιωσα, δεν ξέρω τελικά αν μου αρέσει το ρολόι κλπ. ο κος Sinn δεν νομίζω να μας πάρει και πολύ στα σοβαρά και να κάνει την οποιαδήποτε έκπτωση. Γι αυτό λέω να βάλουμε το deadline απόφασης αγοράς. Αν λοιπόν είστε μέσα λέω να κάνω την πρώτη επαφή, για να δούμε και τι ενδιαφερόν υπάρχει από την πλευρά της Γερμανίας!!!
Αν όλα πάνε καλά έχω σκεφτεί (μια ιδέα είναι όχι αναγκαστικά η καλύτερη, προτείνετε βελτιώσεις - αλλαγές) και τον τρόπο παραγγελίας και αποστολής.
Μαζευόμαστε λοιπόν οι αγοραστές, φτιάχνουμε μια λίστα με τα ονοματεπώνυμα, μοντελο επιλογής για τον καθένα, τελικη τιμή ανά αγοραστή καθώς και την εκάστοτε διεύθυνση παραλαβής. Από οσο ξέρω ο κος Sinn  δουλέυει μόνο μέσω εμβάσματος (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Οπότε το επόμενο βήμα μετά την επιβεβαίωση της ομαδικής παραγγελιάς,είναι η συμφωνημένη ΑΤΟΜΙΚΗ κατάθεση του ποσού για καθένα ρολόι, όλοι μας, μια συγκεκριμένη ημέρα, για τη διευκόλυνση και του κου Sinn. Βλέποντας λοιπόν τα ποσά που θα έχουν κατατεθεί θα αποστείλει άμεσα το εμπόρευμα στο καθένα ξεχωριστά.
Ακούω γνώμες
 ;)
Συμφωνώ σε όλα. Η έκπτωση θα είναι ίδια για όλους ή ανάλογα με τον αριθμό των ίδιων ρολογιών συμβαδίζει και η έκπτωση. Γιατί εγώ μάλλον θα επιλέξω το μοντέλο 21.50-04 που βλέπω πως δεν το έχει επιλέξει αλλος

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:52:51 μμ »
Apostolis και λοιποί φίλοι, δεν ξέρω αν ο κος Sinn θα επιλέξει ίδιο ποσοστό έκπτωσης για το κάθε ρολόι, η αν έχει εύρος εκπτώσεων ανάλογα με την σειρά στην οποία ανήκει το ρόλοι/ρολόγια που θα επιλέξει ο καθένας μας. Επειδή όλοι αγωνιούμε και λαχταρούμε για απαντήσεις, προτείνω να στείλω ένα αρχικό e-mail στον κο. Sinn για να έχουμε μια βασική ιδέα τι θα παίξει με τις τελικές τιμές και τον χρόνο αναμονής. Εξάλλου πρέπει να μάθουμε αν  θα δεχτεί μια τέτοια παραγγελία. Επειδή οι Γερμανοί ακολουθούν κατα γράμμα το πρωτόκολλο (οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό) ρίξτε όλοι οι ενδιαφερόμενοι μια πρώτη ματιά στους όρους και προϋποθέσεις αγοράς:
http://www.guinand-watch.com/images/stories/guinand/allgemein/terms_and_cond.pdf
Για αρχή λοιπόν  λέω να ορίσω (με την σύμφωνη γνώμη των mods αλλά και των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων ΠΑΝΤΑ)
ως ημερομηνία DEADLINE για την εκδήλωση ενδιαφέροντος την επόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 και ώρα 23:59:59 ;D
 Συμφωνείτε ;;;

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:55:23 μμ »
@ vaguras αν αναλάβεις εσύ την πρώτη "κρούση", προτείνω να γίνουν χρονολογικά τα ακόλουθα βήματα:
1. Ερώτηση προς τον κ. Sinn εάν θα μπορούσε να δεχτεί/κατασκευάσει μία ομαδική παραγγελία 15-20 ρολογιών διαφόρων μοντέλων (όπως έχουν δηλωθεί). Βολιδοσκόπηση για ποσοστό έκπτωσης.
2. Ορισμός τελικής προθεσμίας συμμετοχής στην παραγγελία για οριστικοποίηση συμμετοχών και μοντέλων από τον καθένα (15/3 νομίζω ότι είναι νωρίς, καλύτερα η επόμενη Κυριακή 22/3 ώρα 24.00)
3. Δεύτερη επαφή με Guinand-k. Sinn για οριστικοποίηση έκπτωσης-τιμών ανά μοντέλο. Ερώτηση για τυχόν customization (τί είδους??) των ρολογιών μετά από συννενόηση με Nanagno και άλλους admins του φόρουμ
4. Ενημέρωση των τελικών αγοραστών για έκπτωση-τιμή ανά επιλεγμένο μοντέλο.
5. Τελική επαφή με Guinand για τρόπο πληρωμής, χρόνο παράδοσης, και οριστική παραγγελία.

Συμπληρώστε αν ξέχασα κάτι....
Φιλικά Ηλίας

ΥΓ: Με πρόλαβες στο γράψιμο vaguras!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάρτιος 13, 2009, 09:58:51 μμ »
Ερώτηση

Στους όρους αναφέρει:
All the prices in our pricelist are total prices in Euro, incl. value-added tax (VAT). Foreign customers from outside the E.U. are exempt from paying the VAT. Shipping and handling charges are subject to the forwarder’s charges and vary according to the country of delivery. We ship worldwide with UPS.

Εργάζομαι σε χώρα εκτός EU. Έχω άδεια εργασίας. Γλυτώνω και το ΦΠΑ δηλαδή? Αν είναι έτσι μαζί με την έκπτωση το σκέφτομαι!
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάρτιος 13, 2009, 10:04:05 μμ »
Αν γνωρίζουμε έστω και στο περίπου το ποσοστό της έκπτωσης από την αρχική επαφή, ίσως θα βοηθούσε στην αύξηση των συμμετοχών.... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μάρτιος 13, 2009, 10:08:56 μμ »
Ωραία, λοιπόν θα στείλω μες στο ΣΚ ένα e-mail αρχικό με τις ερωτήσεις-απορίες που υπάρχουν, για διαθεσιμότητα - ποσοστό έκπτωσης και βλέπουμε!

Α! ξέχασα! και εγώ πάω για το 011.51S !

Φιλικά Βαγγέλης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Μάρτιος 13, 2009, 10:37:01 μμ »
1)director 40.50.03
2)grecellin  60.50 Tachymetre
3)kostas
4)george_40.50.03 mat
5)omegasnik
6)Apostolis
7)vaguras 011.51S
8)nanagno 40.50.03 mat
9)azaas 40.50-1 
10)IliasG40.50.03/70.50
11)jerry
12) ggs

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2009, 11:16:35 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μάρτιος 13, 2009, 10:54:59 μμ »
ενας θα κανει τις επαφες αμεσα με την εταιρια και προτεινα τον director

εαν αρχισει ο καθενας να στελνει μαιλ δεν κανουμε τιποτα..

ελπιζω να ειστε ολοι συμφωνοι με αυτο,αλλιως "καιμε" το διαπραγματευτικο χαρτι μας

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #78 στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:10:27 μμ »
Εαν θέλετε μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με την Guinand. Έχω τα email διαφόρων εργαζομένων εκεί και ίσως ως ήδη κάτοχος μπορώ να πετύχω κάτι.
Όσο αφορά την παραγγελία σημειώνω πως ο μόνος τρόπος αγοράς είναι μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τους. Αυτό κάνει τη συναλλαγή ασφαλή.

Προβληματίζομαι για τον τρόπο ομαδικής παραγγελίας....

Επίσης διαφωνώ στην ιδέα οποιασδήποτε σήμανσης στα ρολόγια στοιχείων που έχουν  σχέση με το forum. Η προσπάθεια έγινε πριν απο κάποιους μήνες και εανεπαναληφθεί τόσο σύντομα, απαξιώνεται.

Στη Guinand γράφουν όλοι email στα αγγλικά.

1)director 40.50.03
2)grecellin  60.50 Tachymetre
3)kostas 80.50 (εναλλακτικά 70.50)
4)george_
5)omegasnik
6)Apostolis
7)vaguras
8)nanagno 40.50.03 mat
9)azaas 40.50-1
10)IliasG40.50.03/70.50
11)jerry
12) ggs

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2009, 11:20:04 μμ από george_ »
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος ggs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:14:00 μμ »
Επ κάτι δεν πήρα χαμπάρι άλλα δεν πιστεύω να έκλεισε η λίστα.
Μέσα και εγώ
12 ggs