Παιδιά γεια σας,
καινούργιος στο forum, το οποίο ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας στο internet για ρολόγια εν' όψει αγοράς ενός καινούργιου. Χάρηκα με την ύπαρξη του τόσο ενδιαφέροντος forum σας.
Μετά λοιπόν από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και σε κάποια μαγαζιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα Omega Seamaster μοντέλο 2254.50.00. Το μοντέλο είναι παλιό,καταργήθηκε κάπου τον περασμένο Δεκέμβρη απ' ότι μου είπαν, αλλά το βρήκα σε ένα μαγαζί στην τιμή των -----. Καταλήγω σε αυτό γιατί νομίζω ότι είναι μια συμφέρουσα αγορά για αυτόματο ρολόι Omega. Θέλω όμως τη γνώμη σας γιατί είμαι ψιλοάσχετος. Είναι καλό και αξιόπιστο ρολόι ? Ξέρετε πόσο παλιό είναι, πόσο καιρό κυκλοφορεί ? Τα πιο καινούργια της ίδιας κατηγορίας σε τι διαφέρουν εκτός από τις μικρές αλλαγές στο design ? Αξίζει τα λεφτά του ?
Ελπίζω να μη σας κουράσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιτέλους θα αποκτήσω ένα ρολόι της προκοπής που πάντα ονειρευόμουνα (δεν είμαι και μικρός).
Nanagno: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ μη επίσημες τιμές. Καλό θα ήταν να διαβάζουμε τους όρους του φόρουμ πριν ποστάρουμε. Οι όροι δεν είναι εκεί για ομορφιά έχουν λόγο ύπαρξης!!!