Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση σχετικα με STEINHART  (Αναγνώστηκε 19973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
Ερωτηση σχετικα με STEINHART
« στις: Μάρτιος 08, 2009, 02:58:30 μμ »
Αγαπητοί φίλοι,
θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από το site της εταιρείας γνωρίζετε αν μπορώ να το αγοράσω από κάποιο μαγαζί ή online σε καλύτερη τιμή από αυτή που αναφέρετε στην σελίδα της εταιρείας.
Από αυτά που έχω διαβάσει στο forum νομίζω είναι μία καλή επιλογή

http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=159&Sel_ID=27

Ευχαριστώ

i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Ερωτηση σχετικα με STEINHART
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 08, 2009, 10:41:09 μμ »
Καλύτερα από τους κατασκευαστές. Και η τιμή άψογη! :up:
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 10, 2009, 01:06:04 πμ »
Βρισκομαι αναμεσα στα 2 παρακατω ρολογια
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=101&Sel_ID=12#101
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=12&Sel_ID=18#12
αλλα θα ηθελα μια βοηθεια,ισως και απο καποιους απο εδω που μπορει να τα εχω δει απο κοντα η' τα εχουν αποκτησει
1-η κασα απο το limited edition τι χρωμα εχει???Ειναι το γυαλιστερο το ασημενιο η' ειναι ματ ασημενιο???
2-το black pvd,το οποιο μου αρεσει,τι ποιοτητας θα ειναι???Μηπως ξεβαψει με την παροδο του χρονου???
εσεις πιο θα περνατε???? ???
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 10, 2009, 01:26:24 πμ »
Βρισκομαι αναμεσα στα 2 παρακατω ρολογια
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=101&Sel_ID=12#101
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=12&Sel_ID=18#12
αλλα θα ηθελα μια βοηθεια,ισως και απο καποιους απο εδω που μπορει να τα εχω δει απο κοντα η' τα εχουν αποκτησει
1-η κασα απο το limited edition τι χρωμα εχει???Ειναι το γυαλιστερο το ασημενιο η' ειναι ματ ασημενιο???
2-το black pvd,το οποιο μου αρεσει,τι ποιοτητας θα ειναι???Μηπως ξεβαψει με την παροδο του χρονου???
εσεις πιο θα περνατε???? ???

Καλησπερα.
Λοιπον εγω εχω το gold limited edition, στο οποιο αναφερεσαι στο πρωτο σου λινκ.
Το ρολοι αυτο ειναι καταπληκτικο και πραγματικα θα το χαιρεσαι καθε ημερα και πιο πολυ.
Η στεφανη της κασας ειναι απο γυαλισμενο ατσαλι.
Εχω ανεβασει φωτογραφιες απο το συγκεκριμενο ρολοι οπου μπορεις να το δεις και αναλυτικα.
Κανε μια αναζητηση στο φορουμ.
Θα απεφευγα το μαυρο pvd μονο και μονο γιατι δεν ειναι και η κορωνα το ιδιο χρωμα.
Το limited νομιζω οτι ειναι μια κλαση παραπανω

Μανωλης
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 10, 2009, 08:17:32 μμ »
Μόλις ανακάλυψα αυτά τα πανέμορφα ρολόγια.
Τα έψαξα λίγο στο ίντερνετ και τα βρήκα με την ονομασία debaufre. Έτσι είναι; Ελβετικά made in Jura.
εισάγονται στην Ελλάδα;Ποιός ξέρει να δώσει πληροφορίες; Αν όχι πως μπορώ να παραγγείλω κάποιο; Πραγματικά με ενδιαφέρει γιατί σκοπεύω να αγοράσω ένα ρολογάκι αυτό τον καιρό. Διαθέτω μέχρι 600-700 Ευρώ. γενικά όποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για αυτά τα ρολόγια θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 10, 2009, 08:59:34 μμ »
Φιλε μου ναι υπαρχουν με την ονομασια που τα βρηκες στην Αμερικη,λογω μιας δικαστικης διαμαχης,την οποια εχασε,με μια αλλη εταιρεια.Στην ευρωπη ειναι με την ονομασια Steinhart και δυστηχως τα βρισκεις μονο μεσω internet,απο τα link που εδωσα πιο πανω απο οπου μπορεις να προβεις σε παραγγελια.Τωρα οσον αφορα πληροφοριες,κανε ενα search εδω μεσα και θα βρεις αρκετες!!!Μην ξεχνας αλλωστε οτι το επισημο ρολοι του forum ειναι Steinhart!!!Προκειται για πολυ τιμια ρολογια!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:07:56 μμ »
Μόλις ανακάλυψα αυτά τα πανέμορφα ρολόγια.
Τα έψαξα λίγο στο ίντερνετ και τα βρήκα με την ονομασία debaufre. Έτσι είναι; Ελβετικά made in Jura.
εισάγονται στην Ελλάδα;Ποιός ξέρει να δώσει πληροφορίες; Αν όχι πως μπορώ να παραγγείλω κάποιο; Πραγματικά με ενδιαφέρει γιατί σκοπεύω να αγοράσω ένα ρολογάκι αυτό τον καιρό. Διαθέτω μέχρι 600-700 Ευρώ. γενικά όποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για αυτά τα ρολόγια θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!

Δες εδώ: http://www.steinhartwatches.de/
Αυτό είναι το ευρωπαικό σάιτ της Steinhart Timepieces, το www.Debaufre.com είναι το σάιτ της ίδιας εταιρείας στην Αμερική. Το όνομα είναι άλλο για νομικούς λόγους....διαφορά καμμία, εκτός από κάποια έλλειψη μοντέλων στο αμερικάνικο, και ακριβότερες τιμές... ;D
Με τα λεφτά που δίνεις (στο ευρωπαϊκό) παίρνεις "πολύ" ρολόϊ...
Όσοι έχουμε πάρει από εκεί, εγώ 2 (και το ρολόϊ του φόρουμ) και 3-4 λουράκια, έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. :2thumbs:
Ευχαρίστως θα αγόραζα κι άλλο.... ;D
Ποιότητα, αξιοπιστία προϊόντων και επαγγελματισμός των ανθρώπων της εταιρείας!! :cooler:
Δεν εισάγονται στην Ελλάδα, αγορά μόνο από internet, αλλά κανένα απολύτως πρόβλημα...στην πόρτα σου σε 3-4 μέρες με εγγύηση σε υπέροχη συσκευασία!! :smt031 :up:
Σχόλια πολλά και θετικά μπορείς να δεις στο σχετικό τόπικ του φόρουμ http://www.mywatch.gr/index.php?board=31.0
Σίγουρα αν αγοράσεις δεν θα χάσεις... ;)
Ελπίζω να βοήθησα.
Πάντα φιλικά Ηλίας

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:27:12 μμ »
Σας ευχαριστώ παιδιά΄ Η αγορά απαιτεί πιστωτική κάρτα; Οι τιμές είναι αυτές που αναγράφουν;

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:38:37 μμ »
Όχι δεν χρειάζεσai πιστωτική. Κάνεις τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό που θα σου στείλει ο Γκύντερ με e-mail. Βέβαια με το paypal όλα είναι πιο γρήγορα και γλιτώνεις τα έξοδα του εμβάσματος.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:38:58 μμ »
Σας ευχαριστώ παιδιά΄ Η αγορά απαιτεί πιστωτική κάρτα; Οι τιμές είναι αυτές που αναγράφουν;
Γίνεται και με τραπεζική κατάθεση (προπληρωμή) και με paypal (μέσω πιστωτικής ή prepaid card).
Ναι, οι τιμές είναι πραγματικές + μεταφορικά 15 ευρώ (για ρολόγια μόνο). ;D
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:40:15 μμ »
Όχι δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική.
Μπορείς να πληρώσεις με τραπεζικό έμβασμα. Κάνε την παραγγελία σου και επέλεξε σαν μέθοδο πληρωμής prepay.
Θα σου σταλεί ένα mail με τον τραπεζικό λογαριασμό που πρέπει να κάνεις το έμβασμα.
Οι τιμές είναι ακριβώς αυτές που γράφει στο site της steinhart συν 15 ευρώ έξοδα αποστολής.(Δεν ξέρω και τι προμήθεια θα πάρει η τράπεζά σου για το έμβασμα).
Στέλνεται με courier στην πόρτα σου.

Θοδωρής
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:42:18 μμ »
 :offtopic ;
Αποστόλη το μισό φόρουμ έσπευσε να σου απαντήσει.  ;D

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:43:04 μμ »
Πράγματι ρε παιδιά, πολύ προθυμία στην απάντηση...
Και εγώ ήμουν τελευταίος και καταϊδρωμένος! :'(
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:43:52 μμ »
Βέβαια με το paypal όλα είναι πιο γρήγορα και γλιτώνεις τα έξοδα του εμβάσματος.
Με πληρωμή (με έμβασμα) μέσω internet banking στο λογαριασμό που θα σου στείλει τα έξοδα είναι μηδαμινά... ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:45:06 μμ »
Ή 6 ή 9 ευρώ είχα πληρώσει για 265 που κόστιζε το ρολόι + μεταφορικά.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 10, 2009, 09:48:21 μμ »
Ή 6 ή 9 ευρώ είχα πληρώσει για 265 που κόστιζε το ρολόι + μεταφορικά.
0.30 ή 0.50 ευρώ μέσω web-banking της Alpha και της Εθνικής Τράπεζας... ;) ;)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 10, 2009, 10:02:39 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά μέσα από την καρδιά μου, αλλά αυτό τι σημαίνει; "Nav.B-Uhr REPLICA limited edition. Κολλάω στη λέξη REPLICA .

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 10, 2009, 10:15:54 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά μέσα από την καρδιά μου, αλλά αυτό τι σημαίνει; "Nav.B-Uhr REPLICA limited edition. Κολλάω στη λέξη REPLICA .

Διάβασε εδώ: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2967.20.html  απάντηση #25 :)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 10, 2009, 10:28:47 μμ »
Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου! αλλά συγχωρέστε με. τα αγγλικά μου δεν είναι καλά. Ενδιαφέρομαι ας πουμε για το STEINHART "Nav B-Uhr pink gold". Τι σημαίνει Unitas 6497 Swiss hand driven clockwork. Ότι είναι κουρδιστο; Αν κατάλαβα τα ρολόγια της εταιρίας είναι κουρδιστά και αυτόματα;

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 10, 2009, 10:38:40 μμ »
το συγκεκριμενο ειναι κουρδιστο!!!Εχει και καποια αυτοματα!!!Οσον αφορα για την λεξη REPLICA μην σε ανησυχει!!Απλως προκειται για σχεδιασμο του ρολογιου πανω στην εμφανιση ενος παλιου μοντελου!!