Αποστολέας Θέμα: ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ..!  (Αναγνώστηκε 7028 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ..!
« στις: Μάρτιος 06, 2009, 10:45:38 μμ »
Θέλω να βάλω στο πρόγραμμα την επόμενη μου αγορά την οποία πιστεύω ότι θα μπορώ να πραγματοποιήσω σε 1-2 μήνες και είμαι μεταξύ 2 αξιόλογων ρολογιών πιστεύω για τα λεφτά τους..το πρώτο είναι αυτό : http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ac&y=75&p=344 το hamilton jazzmaster day date και το δεύτερο είναι το : http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=159&Sel_ID=27 το steinhart nav B chrono II...Όπως είπα και πιο πάνω για τα λεφτά τους πιστεύω ότι είναι πολύ αξιόλογα κομμάτια..Να προσθέσω επίσης ότι λόγω του ότι η οικονομική μου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δεν μπορώ να πάω σε κάτι πιο ακριβό...

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ..!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 06, 2009, 11:20:17 μμ »
Φίλε Αντώνη,
Το ένα dress χρονογράφος (Hamilton), swiss made με σέρβις εδώ και 45 χιλ. κάσα (μεγάλη για dress, τη "σηκώνει" το χέρι σου?, εμένα όχι...), έχω το jazzmaster auto chrono 42 χιλ. και είναι ο.κ. ;)
Το άλλο είναι pilot χρονογράφος, άλλο στυλ ρολογιού που εμένα μου αρέσει πολύ και το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει...
Εξαρτάται τι στυλ θέλεις, αν έχεις κάποιο από τα δύο (στυλ), πάρε το άλλο.
Και στα δύο η ποιότητα είναι καλή, με την ίδια καλή μηχανή και τα δύο είναι όμορφα, διαφορετικά μεν αλλά όμορφα. ;D
Αν μπορείς (ξέρω είναι δύσκολο) πάρε και τα δύο, ένα κάθε φορά. Δεν θα απογοητευτείς... ;D
Αλήθεια, η τιμή είναι ίδια?
Ελπίζω να βοήθησα, Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 06, 2009, 11:30:20 μμ »
Θέλω να βάλω στο πρόγραμμα την επόμενη μου αγορά την οποία πιστεύω ότι θα μπορώ να πραγματοποιήσω σε 1-2 μήνες και είμαι μεταξύ 2 αξιόλογων ρολογιών πιστεύω για τα λεφτά τους..το πρώτο είναι αυτό : [url]http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ac&y=75&p=344[/url] το hamilton jazzmaster day date και το δεύτερο είναι το : [url]http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=159&Sel_ID=27[/url] το steinhart nav B chrono II...Όπως είπα και πιο πάνω για τα λεφτά τους πιστεύω ότι είναι πολύ αξιόλογα κομμάτια..Να προσθέσω επίσης ότι λόγω του ότι η οικονομική μου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δεν μπορώ να πάω σε κάτι πιο ακριβό...

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! εγώ πιστεύω ότι το steinhart είναι καλύτερο, πιο γεμάτο και πιο ελβετικό!

Αντώνης

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 07, 2009, 12:20:31 πμ »
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά...! σίγουρα το ιδανικό είναι να πάρεις και τα 2...αλλά...!! ας πάρω το 1 πρωτα σιγά σιγά και βλέπουμε...Το σηκώνει ο καρπός μου..εξάλλου μου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια..μέχρι 47mm φυσικά γιατί πάνω από 47 μετά νομίζω ότι πάμε για πιάτα....  :jg: η τιμή δεν είναι ακριβώς η ίδια...εδώ στην Κύπρο μου έκαναν αρκετά καλή τιμή πιστεύω για το HAMILTON DAY DATE , η επίσημη τιμή καταλόγου νομίζω είναι στα 1150.. (αν κάνω λαθός παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος)..αν θέλεις σου στέλνω με pm περισσότερα για τιμή..αλήθεια αν  μπορείς iliasg μπορείς να μου πεις με pm με ποσα το αγοράζεις με έκπτωση από την Ελλάδα?

ΥΓ. Έχω ήδη 2 pilot αλλά μου κάνουν κλικ και τα 2 ρολόγια κα δεν αποφασίζω..δεν βιάζομαι πάντως!  :up:

Με εκτίμηση,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 07, 2009, 08:53:49 πμ »
Στάινχαρτ, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Φιλικά
Δημήτρης

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 07, 2009, 09:31:18 πμ »
Φανατάζομαι ότι το steinhart μόνο από το νετ το βρίσκω έτσι?? Με service τι γίνετε? Θα πρέπει να τους το στέλνω πίσω..? δεν έχω εμπιστοσύνη στις online αγορές...

Φιλικά,

Αντωνης

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 07, 2009, 09:55:29 πμ »
hamilton ,ειναι all around ρολοι
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 07, 2009, 08:40:40 μμ »
το  stein...πηρα το απλο pilot 47mm gold edition και ειναι super
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 07, 2009, 09:01:22 μμ »
Και εγώ (όπως σου είπα) θα επέλεγα το STEINHART ...
Είναι ένα ρολόι που αξίζει τα λεφτά του και μια μηχανή που μπορείς να κάνεις service παντού ...
Όχι ότι το Hamilton υστερεί αλλά μου αρέσει καλύτερα το STEINHART.

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 07, 2009, 10:46:05 μμ »
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος miltos7

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 07, 2009, 10:47:44 μμ »
exw to sugkekrimeno modelo pou theleis....apla to exw me leuko kantran kai oxi mauro......to roloi einai ekpliktiko......den xortenw na to koitaw......apla na sou pw, oti para poli filoi mou me rotane gia to roloi ti marka einai......kai apla na sou pw oti exw kai ena rolex....pou oute kan niastikan gia auto.......go for it.....to pira apo tin italia me 800 euro.......sthn ellada me liga pazaria mporeis na xtupiseis akoma kaliteri timi........einai ekpliktiki piotita........

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 07, 2009, 11:13:24 μμ »
exw to sugkekrimeno modelo pou theleis....apla to exw me leuko kantran kai oxi mauro......to roloi einai ekpliktiko......den xortenw na to koitaw......apla na sou pw, oti para poli filoi mou me rotane gia to roloi ti marka einai......kai apla na sou pw oti exw kai ena rolex....pou oute kan niastikan gia auto.......go for it.....to pira apo tin italia me 800 euro.......sthn ellada me liga pazaria mporeis na xtupiseis akoma kaliteri timi........einai ekpliktiki piotita........

MILTOS7,
Καλωσορισες στο Φορουμ και καλη παραμονη!
Θα σε παρακαλουσα πριν κανεις οποιαδηποτε χρηση να διαβασεις προσεκτικα τις 'Οδηγιες-Ανακοινωσεις' στην αρχικη σελιδα και να τροποποιησεις το ποστ σου χρησιμοποιωντας ελληνικους χαρακτηρες -αντι των λατινικων- διαφορετικα θα διαγραφει!
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 07, 2009, 11:16:45 μμ »
Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου....Δεν ειμαι ο πιο ειδικος εδω μεσα..αλλα σαυτη την περιπτωση θα διαλεγα Steinhart διχως πολυ σκεψη....Με μια προυποθεση...Θα εβαζα ενα λουρακι σαν αυτο που φοραει το Hamilton...Και θα το ειχα σαν το καλο μου ρολοι για εξοδους και τα συναφη...
Ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο

Φιλικα Πετρος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 07, 2009, 11:51:15 μμ »
Φίλε Αντώνη αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς δίλημμα με σένα πριν λίγες μέρες.
Το δικό μου ήταν ανάμεσα στο 44άρι Steinhart με τη Unitas και στο Hamilton khaki mechanical με την ίδια μηχανή (ήθελα Unitas οπωσδήποτε).
Μετά από πολλή σκέψη παράγγειλα το Steinhart την Τετάρτη και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα από την προσμονή!
Δεν ξέρω αλλά αυτό το ρολόι με κέρδισε από τις φωτογραφίες και μόνο.

Το Hamilton πήγα Φέξη να το δω, δεν το είχαν και όταν ζήτησα αν μπορούν να μου το φέρουν να το δω, παρόλο που υπήρχε στην αντιπροσωπεία (μίλησαν τηλεφωνικά καθώς αγνοούσαν ότι υπάρχει κουρδιστό Hamilton) μου είπαν ότι δεν το φέρνουν εκτός αν το κλείσω με προκαταβολή.
Όπως καταλαβαίνεις αυτό το γεγονός με απογοήτευσε και με έστρεψε μακριά από την μάρκα.
Και να σκεφτείς ότι είχα τα λεφτά στην τσέπη (450 τιμή καταλόγου) ώστε αν το έβρισκα και μου άρεσε θα το έπαιρνα επιτόπου.
Πάντως είδα το αντίστοιχο που έχουν σε αυτόματο και δεν πολυεντυπωσιάστηκα.
Μόλις έρθει το δικό μου, σε 2-3 μέρες θα γράψω τις εντυπώσεις μου μήπως βοηθηθείς.

Θοδωρής
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 07, 2009, 11:57:56 μμ »

την επομενη φορα που συμβει κατι παρομοιο μπορειτε να συμβουλευσεται για την εκδοση δελτιου αποστολης προς επιδειξη  η μιλατε με αντιπρωσωπεια για μαγαζι που το εχει παραλαβει .....
ειναι ωραιο το ατιμο παντως ....και το stein δεν παει πισω αλλα ......ειναι ποιο sport
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 08, 2009, 01:35:41 πμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας...! η κάθε άποψη έχει για εμένα την σημασία της..πιστέυω ότι ο καθένας έχει κάτι σημαντικό να πει..!

@ koubilaihan thanks, περιμένω τις εντυπώσεις σου μιας και περιμένεις άμεσα το ρολόι !

@ Petr3 σε περίπτωση που πάρω το steinhart την ίδια σκέψη έκανα και εγώ για το λουρί!

@ MILTOS7 η άποψη κάποιου που έχει το ρολόι έχει ιδιαίτερη σημασία, thanks!!

@stefmac τα είπαμε διεξοδικά,εμπεριστατωμένα και αναλυτικά στο τηλέφωνο!!  :2thumbs:

Ευχαριστώ,

Αντωνης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 08, 2009, 01:41:31 πμ »
εχω ενα ρολοι με καντραν και δεικτες αναλογους του hamilton που ποσταρισες,ηθελα να σε πληροφορησω οτι το συγκεκριμενο καντραν δεικτες,γινονται δυσαναγνωστοι σε καποιες συνθηκες φωτος.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 08, 2009, 01:48:23 πμ »
χμμμ thanks director..!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 08, 2009, 01:52:25 πμ »
χμμμ thanks director..!

το ρολοι που σου ελεγα

Αποσυνδεδεμένος george_1985

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 10, 2009, 08:36:31 πμ »
Βγαινει το steinhart με λευκο καντραν;Επισης εκεινους τους μπλε δεικτες τι τους ηθελαν γιατι δεν τους εκανα μαυρους οπως το καντραν (για το περιγραμμα λεω).