G-shock homage από την AP? respect 

Οι περισσότερες φωτό είναι από ένα εκ των παιδιών της παρέας εδώ, που το είχε δοκιμάσει 1-2 φορές και ήθελε να το πάρει. Το άφησε τελικά. Δε θυμάμαι τιμή.
Πάμε τώρα σε ένα άλλο που κοιτάνε εδώ, μπας και το φάνε. Το ρολόι είναι σε dealer, ο οποίος το έχει στο safe και το βγάζει να το δοκιμάσεις μόνο αν είσαι γνωστός ή πελάτης. Ήταν να το δούμε με τον Wayne τη μέρα που έκλεισα το Reverso αλλά τελικά περιμέναμε είκοσι λεπτά κι ο dealer ήταν ακόμη απασχολημένος με άλλα (ήταν Σάββατο απόγευμα).
Βάζω τις φωτό για να αναφέρω πως εδώ τέτοια κομμάτια παίζουν πολύ με τις εποχές. Τί εννοώ: Το ρολόι αυτό βγήκε πριν (δεν θυμάμαι τώρα, δεν είμαι και fan της ΑΡ) 6-7 χρόνια. Καινούργιο είχε 18,000-20,000 Ευρώ. Σε τρία χρόνια η τιμή είχε πάει στα 35,000 Ευρώ. Για μιά εποχή έπεσε λίγο, και τώρα έχει 46,000 Ευρώ, πάντα pre-owned. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία με όλα τα LEs της ΑΡ, αλλά πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν μου είπαν εδώ τα παιδιά το πώς η τιμή αυτού του ρολογιού ανέβηκε, κατέβηκε και κατόπιν εκτινάχθηκε πάλι.
Αυτό είναι το θέμα λοιπόν εδώ. Μερικά κομμάτια είναι σκέτο χρηματιστήριο. Τα παίρνουν καινούργια, και σε 4-6 χρόνια τα πουλάνε διπλή τιμή.
Το ρολόι φυσικά είναι το
Montoya σε ροζ χρυσό. Οι φωτό είναι από το διαδίκτυο. Δεν το έχω δει ακόμη in person, κι αμφιβάλλω αν θα το δω (εκτός αν το πάρει ο Σαμ).