Αποστολέας Θέμα: Αγορά Police watch...αξίζει ;  (Αναγνώστηκε 21549 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
Αγορά Police watch...αξίζει ;
« στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 11:45:45 μμ »
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ...Εχω στην κατοχη μου 2 ρολογια μεχρι στιγμης...ενα adidas και ενα swatch..Πολυ ευχαριστημενος και απο τα 2.
Στο θεμα μας ομως που ειναι το εξης: θελω να αγορασω ενα λιγοτερο κλασικο ρολοι..Στην αρχη εψαχνα ρολοι με diplo louraki (οσοι καταλαβατε καλως...) αλα τα μονα που εβρισκα ηταν καποια ρολογια ths GUESS που εμαθα οτι εχει προβληματικους μηχανισμους (den kserw an isxyei)
Αν εχετε καποια τετοιου ειδους ρολογια στο μυαλο σας μπορειτε να παραθεσετε λινκς αν δεν σας κανει κοπο..
Μου τραβηξε την προσοχη τωρα τελευταια καθως σερφαρα sto e-men.gr ενα ρολοι ths police ---> http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5282&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
Ομως ειμαι αρκετα επιφιλακτικος!...Αξιζει τα λεφτα του; δεν ειναι πολλα αλλα ειναι λεφτα και δεν θελω να πανε τσαμπα!Τι μηχανισμους χρησιμοποιει; Καποιας γνωστης εταιριας; Απο ποιοτητα πως ειναι ; Ειδα ενα αλλο της police απο κοντα kαι αν το εβαζα διπλα στο swatch mou που κανει λιγοτερο (130 eurw απο Ελβετια εναντι 180 eurw tou police εδω στη Ελλαδα) θα ελεγα οτι ειναι κλασσης ανωτερο το swatch σε ποιοτητα!
Σε οσους απαντησουν τους ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο τους!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2009, 01:05:33 μμ από Petr3 »

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Police watch...αξίζει ;
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 12:06:24 πμ »
αν σου αρεσει εσενα ειναι το καλυτερο ρολοι του κοσμου!
αλλα αν ρωτησεις εμενα θα σου πω τα παρακατω...
ειναι fashion watch......αυτο σημαινει οτι σε λιγο καιρο θα ειναι εκτος μοδας και θα τρωει σκονη σε κανα συρταρι
 και το κατασκευαζει μια εταιρια που φτιαχνει γυαλια ηλιου ......θα αγοραζες ποτε ρολοι rayban?
τα ρολογια τετοιου τυπου φτιαχνονται με μηχανισμους κινεζικους με ολα τα συνεπακολουθα !
εμενα δεν μου εκανε καμμια τρομερη εντυπωση .....μια κασα τετραγωνη με ενα φαρδυ λουρακι ....
πες τι λεφτα περιπου μπορεις να δωσεις και περιπου πως να ειναι το ρολοι ,και γενικα αν θα ειναι το καλο σου ρολοι κτλ
αν αξιζει τα λεφτα του ......οχι γιατι με αυτα τα λεφτα παιρνω αυτοματο ατσαλινο με μπρασελε seiko monster!
και ειναι και τερας και παραξενο και τεραστιο εκτος αν εχεις τους καρπους μου(22cm) οποτε θα σου ειναι μικρο !
http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES03/SEIKOProspexSamuraiBLUETitaniumSDBA003Aug04/SEIKOProspexSamuraiBLUESDBA003TiDiver200m.htm
γραψε σε παρακαλω ελληνικα ειναι ενας απο του απλους κανονισμους του φορουμ..
φιλικα

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 12:26:35 πμ »
Λοιπον εχουμε και λεμε!! Καταρχας να σε ευχαριστησω για την απαντηση..Λιγο πολυ αυτα περιμενα να ακουσω..Κ τωρα στο θεμα μας..Θελω ενα ρολοι το οποιο κατα προτιμηση να ειναι με λουρακι κ μαλιστα οχι ιδιαιτερα λεπτο... οχι πιο λεπτο απο το "καντραν" τοθ ρολογιου τουλαχιστον..αν ειναι τετραγωνο ακομη καλυτερα...κ σε στρογγυλο δεν θα πω οχι βεβαια..Τετοιο στυλ ρολοι εχει η GANT... αλλα πριν δωσω λεφτα θα ηθελα να κανω ερευνα αγορας για να εχω μια καλυτερη αποψη....Δεν θα ηθελα κατι πολύ κλασικο...Αν γνωριζεις καποια μαρκα οπως ειχα γραψει κ παραπανω που να βγαζει ρολογια με λουρακι διπλο η "χειροπεδα" ακομη καλυτερα..το γνωρίζω οτι ειναι fashion watch αλλα τι να κανω αν δεν εχει καμια αλλη εταιρια κατι που να μου αρεσει σε τετοιο στυλ ? θελω να διαθεσω εως 180-200 ευρω το μεγιστο...Οσο πιο λιγα βεβαια τοσο καλυτερα γιατι εχω εξοδα αυτο τον καιρο..Επισης παρομοια ρολογια με διπλο λουρακι εχει κ η FOSSIL τα οποια ομως δν μου γεμισαν το ματι....Αν ξεχασα κατι πειτε μου...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 02:12:37 πμ »
Όλα όσα σου είπε ο ACIDBLACK είναι απόλυτα σωστά. Τα ρολόγια που κοιτάς είναι ρολόγια-μόδας και συνήθως χρησιμοποιούν φτηνούς quartz μηχανισμούς χαμηλών απαιτήσεων. Η υπόλοιπη ποιότητα ποικίλει πολύ αφού πολλές φορές ,μοντέλα της ίδιας εταιρείας κατασκευάζονται από διαφορετικές φασόν εταιρείες κάποιας ανατολικής χώρας (κυρίως Κίνα). Οπότε από ποιότητα - μηχανή μην έχεις πολλές απαιτήσεις, αν και από δική μου πείρα σε διαβεβαιώνω ότι πολύ σπάνια χαλάνε !!!
Οπότε μένει το θέμα του design όπου δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια εταιρεία για το σχέδιο που ζητάς γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου. Στην κατηγορία αυτή πάντως υπάρχουν άπειρα σχέδια από άπειρες εταιρείες και σίγουρα θα βρεις αυτό που θές.
Πάντως με τα χρηματα που σκοπεύεις να δώσεις παίρνεις ρολόι από πραγματικά '' ρολογάδικη '' εταιρεία (πχ. SEIKO, ORIENT, TISSOT, CITIZEN κλπ ) με ότι αυτό συνεπάγεται σε ποιότητα, λειτουργία , αξιοπιστία !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 03:30:47 πμ »
Ακόμη και εσένα έχουν σκεφτεί οι εταιρείες και έτσι θα μπορέσεις να "συλλάβεις" την έννοια του χρόνου....

Το ρολόι που ψάχνεις λέγεται ZeroPointZero, είναι δημιουργία του Luis Berumen και θα το δεις στο link

http://www.geekandhype.com/2008/03/03/zeropointzero-la-montremenottes/

Ένα. ακόμη πιο ενδιαφέρον link είναι το

http://twistofmywrist.blogspot.com/2008/08/digital-watch-handcuffs-to-satisfy-your.html

αν βάλεις το όνομα του ρολογιού στο διαδίκτυο θα βρεις φαντάζομαι που και πως θα το αγοράσεις.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Βλέπετε πόσα διαφορετικά γούστα υπάρχουν; Εκεί που όλοι ασχολούνται με τις αποδράσεις, άλλοι προτιμούν να "δεσμευτούν".....
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 03:52:04 πμ »
Ο σχεδιαστής είναι από το Μεξικό και η ιστοσελιδα του είναι

http://www.luisberumen.com/

Κ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:05:50 πμ »
Geia sas eimai kainourgio melos sto forum...Exw sthn katoxh mou 2 rologia mexri stigmhs...ena adidas k ena swatch..Poly euxaristhmenos k apo ta 2..
Sto 8ema mas omws pou einai to ekshs: 8elw na agorasw ena "ligotero klasiko" roloi..Sthn arxh epsaxna gia style "xeiropeda" me diplo louraki dld (osoi katalavate kalws...) alla ta mona pou evriska htan kapoia rologia ths GUESS pou ema8a oti exei provlhmatikous mhxanismous (den kserw an isxyei)
An exete kapoia tetiou eidous rologia sto myalo sas mporeite na para8esete links an den sas kanei kopo..
Vevaia mou mphke sto mati twra teleutaia ka8ws serfara sto e-men.gr ena roloi ths police ---> http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5282&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
Omws eimai arketa epifilaktikos...Aksizei ta lefta tou; den einai polla alla pali einai lefta k den 8elw na pane tsampa..Ti mhxanismous xrhsimopoiei; kapoias gnwsths etairias; Apo poiothta pws einai ; Eida ena allo ths police apo konta k an to evaza dipla sto swatch mou pou kanei ligotero (130 eurw apo elvetia enanti 180 eurw tou police edw sthn ellada) 8a elega oti einai klasshs anwtero se poiothta! Auta mexri stigmhs..den nomizw na ksexasa kati...Osoi mou apanthsoun tous euxaristw prokatavolika k 8a perimenw!

Αγαπητε Petr3,

Καλωσορισες στο MyWatch.gr και καλη διαμονη!
Παρακαλω πριν κανεις οποιαδηποτε χρηση, διαβασε τις 'Οδηγιες-Ανακοινωσεις' στην αρχη της ιστοσελιδας και τροποποιησε το ποστ σου χρησιμοποιωντας ελληνικους χαρακτηρες, διαφορετικα θα διαγραφει!

Με φιλικους χαιρετισμους,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:13:46 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:14:15 πμ »
Μπράβο Κωστή, που το ανακάλυψες ??? Κι είναι και μέσα στα χρηματικά όρια του φίλου μας (200 $ ).
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 12:49:29 μμ »
Ευχαριστώ πολυ για την προσπαθεια αν και δεν εννοουσα αυτο ακριβώς.... παραθετω ενα λινκ λοιπον με ενα ρολοι τετοιου ειδους απο την GUESS..
http://www.buy.com/prod/g66391g-guess/q/loc/64934/205061758.html

Αφηστε που τελικα μεχρι να αγορασω το επομενο ρολοι μου μαλλον θα αλλαξω πολλες αποψεις με αυτα που βλεπω καθε μερα...και με οσα λεγονται εδω μεσα φυσικα...!Αυτο το λεω γιατι ψαχνοντας βλεπω συνεχως καινουργια ρολογια...Χτες για παραδειγμα επεσα πανω σε αυτο εδω το Citizen http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6150&category_id=123&option=com_virtuemart&Itemid=1
Πολυ ομορφο και με eco-drive επανω...Και σε αρκετα καλη τιμη....Ομως εχω ηδη 2 ρολογια με καδενα κ δεν ψαχνω κατι τετοιο αυτη τι στιγμη!Υπο αλλες συνθηκες θα το αγοραζα...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2009, 01:12:12 μμ από Petr3 »

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 02:44:47 μμ »
ευχαριστω για τα καλα σου λογια
μηπως βασικα να σε γλυτωσουμε τα λεφτα και βρουμε λουρακι?και βαζεις ενα απο τα ρολογια που εχεις !
θυμαμαι προ μηνος οτι πηρε το ματι μου χειροκαρπια σε καποιομαγαζι στην καθοδο της πανεπηστιμιου προς ομονοια
στο δεξι χερι λιγο μετα το rex γωνιακο μαγαζακι με λουρακια και ρολογια....
εγω να σου πω την αληθεια δεν θα φοραγα καν ρολοι με κατι τετοιο ....ισως θα ηταν παρα πολυ ...
και χειροκαρποιο και ρολοι
παντως οι χοιροπεδες που υπεδειξε ο vivow ειναι οντως hype and geek!
αν και εχω δυσκολα γουστα θα μου αρεσε να το δω σε γυναικειο χερι .

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 03:53:18 μμ »
.......

.......
αν και εχω δυσκολα γουστα θα μου αρεσε να το δω σε γυναικειο χερι .
Σε οποιοδήποτε γυναικείο χέρι ... ;D

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 05:24:18 μμ »
Για αντρικό ρολόι δεν είναι άσχημο και σε γυναικείο πόδι..

Αν είναι λεπτός ο αστράγαλος, είναι και πιο πρακτικό για να βλέπεις την ώρα.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 09:06:53 μμ »
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι !πονηρουλη!

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 09:12:36 μμ »
Αν το ρολοι σου αρεσει, αξιζει και παρααξιζει. Τοσο απλα.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:36:07 μμ »
Πάρε το Citizen με κλειστά μάτια , να'χεις ρολόι !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 12:57:26 πμ »
Αγαπητέ φίλε, σε αυτά τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις, διάλεξε κάτι που πολύ απλά θα σου κάνει το κλικ της στιγμής και θα σε γεμίζει όταν το φοράς στον καρπό σου. Δεν υπάρχει ιδανικό ρολόι, όπως δεν υπάρχει και ιδανικό αυτοκίνητο, άκου την καρδιά σου κι αν βρε αδερφέ το βαρεθείς, όλο και κάποιο συρταράκι θα βρεθεί να το φιλοξενήσει...
Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 02:20:10 πμ »
Καλα εχετε δικιο ολοι σε αυτα που λετε μεχρι στιγμης και απαντατε με ευθυτητα και μου αρεσει αυτο...Παντως οπως ειπα και παραπανω τελικα μεχρι να παρω ρολοι ξανα...θα αλλαξω απειρες γνωμες...Περα απο αυτα θα παω Ελβετια για ακομ μια φορα προς την ανοιξη μαλλον...Καλυτερα να περιμενω μεχρι τοτε γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις μπροστα σου!! Και μαλιστα σε τιμες προσφορας σε διαφορα κιοσκια...

ΥΓ Παραθετω τον ερωτα μου.... http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6139&category_id=123&option=com_virtuemart&Itemid=1
Μου αρεσει παααααααρα πολυ! Αλλα λιγο ακριβο για την τσεπη μου αυτη τη στιγμη.... :( Αν εχετε στο νου σας παρομοια ρολογια σαν κ αυτο σε πιο λογικες τιμες και κατα προτιμηση οχι με λεπτοτερο λουρακι απο το case δωστε λινκς στο λαο!!! Πεινααααμε!!! χαχαχα..

Φιλικα Πετρος.

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 02:57:02 πμ »
Καλα παιδια...Οι αλλαγες γνωμης κατεφθασαν κιολας!! Βρηκα 2 ρολογια πολυ ομορφα..Τα οποια ειναι της BOSSART...Αν ξερει καποιος να μου πει 2 λογια γιαυτη την εταιρια ομως γιατι δεν την γνωριζω δυστηχως!! Επισης αν μπορει καποιος να μου εκσηγησει την διαφορα του Μηχανικου και του Αυτοματου μηχανισμου... Καπου ειδα να γραφει σε ρολοι οτι ο μηχανισμος του ειναι quartz\αυτοματος ! Τι εστι αυτο ρε παιδια ;

Λοιπον παραθετω τα 2 ρολογια που ανεφερα παραπανω..Παρτε κ ιδεες για αγορες σε οσους αρεσουν τα ρολογια που ποσταρω... :)

Στα 149 ευρω..και αυτοματο
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6275&option=com_virtuemart&Itemid=1

Στα 199 ευρω...και μηχανικο (?)
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=6111&option=com_virtuemart&Itemid=1
Δωστε μου τα φωτα σας κυριοι !! :D

ΥΓ Ναι μου τη δινει λιγο που ειναι λιγοτερο φαρδυ το λουρακι απο to case αλλα τι να κανω....Αναγκαστικα θα κανω καποιες υποχωρησεις μου φαινεται τελικα....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 03:32:03 πμ »
κοιτα κατι αλλο καλυτερα...οτι ειναι φανταχτερο η απλα ομορφο δεν ειναι παντα και με περιεχομενο,οκ αυτο σιγουρα δεν ισχυει μονο για τα ρολογια :D.θα σου προτεινα να μην κοιτας μονο ελληνικα site  ;)

Αποσυνδεδεμένος Petr3

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 03:35:11 πμ »
Εχεις δικιο σαυτο που λες αλλα ολοκληρωσε καλυτερα την απαντηση σου...Παρεθεσε κανενα λινκ για ξενα site με review για ρολογια κλπ κλπ...