Αποστολέας Θέμα: γνώμη για τα ελληνικά site πώλησης ρολογιών  (Αναγνώστηκε 28580 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Απ: γνώμη για τα ελληνικά site πώλησης ρολογιών
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:43:19 πμ »
Πως αλλιώς θα υπερασπιστώ αγαπητέ stardrive το μότο σου "Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις";

Φιλικά

Κωστής

Αγαπητε  VIWOW

Ευχαριστώ και όχι μόνο...

Φιλικά Βασίλης

Υ.Γ. Συνειδητά  :offtopic  η γλώσσα μας ΕΙΝΑΙ.....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:45:04 πμ »
Αγαπητοί συμφορουμίτες, νομίζω ότι εξέθεσα με επιχειρήματα γιατί η αγορά από διάφορα eshops ελληνικά κρίνεται αναξιόπιστη και δε θέλω να επεκταθώ. Το ποιοί ΑD του εξωτερικού ξεστοκάρουν στην Ελλάδα και προκαλούν σύγχηση στην αγορά δε το γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει, ξέρω ότι απασχολεί τα κάθε λογής αλεξίπτωτα και προφανώς τις αντιπροσωπείες που πολλάκις μέχρι σήμερα τους ανακαλύπτουν και κόβουν τις πηγές. Τώρα αν εγχώριοι AD κάνουν την ίδια δουλειά(πράγμα απίθανο μιας και θεωρούμαστε παγκοσμίως ασήμαντη αγορά) είναι ένα θέμα που αν και ανήθικο(αν και εφόσον γίνεται) δεν ταλανίζει τουλαχιστον την ελληνική αγορά.
Φίλε μου VIWOW συμφωνώ απόλυτα με τη μακροσκελέστατη άποψή σου, πραγματικά στο έχω πει κι άλλη φορά δείχνεις να έχεις πολύ μεγάλη σοβαρότητα και γνώση των νόμων της αγοράς, επίπεδο και πραγματικά θα θελα να σε γνωρίσω και να ανταλλάξουμε απόψεις σε προσωπικό επίπεδο.
Όσον αφορά φίλε grecellin το ότι πήρες σα μομφή έμμεσης διαφήμισης το γεγονός ότι κατέθεσες την άποψή σου για κάποια αγορά έχω να πω το εξής τόσο σε σένα, όσο και στα υπόλοιπα παιδιά που προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες:
Κάποτε στην τηλεόραση υπήρχε μία διαφήμιση με το Ariel που όλως αυθορμήτως ...τυχαία επιλεγμένες νοικοκυρές ευρίσκονταν να εκθειάζουν τις αρετές του προιόντος. Σήμερα λοιπόν στο net, στο φόρουμ που μιλάμε όπου ο καθείς μπορεί να βγαίνει και να μιλά ανώνυμα με τρία και τέσσερα διαφορετικά ψευδώνυμα, όπου ο ίδιος μπορεί να είναι ο παραεισαγωγέας και ο πωλητής, όπου προσέχοντας φυσικά μην καρφωθεί μπορεί να εκθειάζει αγορά και καλά που έχει κάνει, παροτρύνοντας έτσι έμμεσα κατ' αυτό τον τρόπο κι εμάς τους υπόλοιπους να το ψάξουμε, να σκεφτούμε γιατί όχι κι εμείς τόσο φθηνά κι αξιόπιστα..., όπου ο καθείς συμπεριλαμβανομένου και εμού κρύβεται πίσω από την ανωνυμία και μπορεί να λέει ...αβίαστα τη γνώμη του, κρατάω για τους παραπάνω λόγους και πολύ μικρό καλάθι.
Προς θεού ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ μην το πλατιάσουμε και βάλουμε στο ίδιο καλάθι όλους τους φίλους που καλή τη πίστη μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους από κάποια αγορά και που πιστεύω ότι είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΑΔΟΛΗ πλειοψηφία, αλλά καλό είναι μιας κι οι καιροί είναι περίεργοι να είμαστε κάπως πιο επιφυλακτικοί και λιγότερο ευκολόπιστοι, έτσι μόνο θα προστατέψουμε τη σοβαρότητα του mywatch από την τάση ολίγων επιτήδειων να το χρησιμοποιήσουν σαν όχημα κι εκμεταλλευόμενοι την αγάπη μας για αυτό που λέγεται ρολόι να νομίζουν πως μπορούν να κάνουν δουλειά.
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων από όλους τους φίλους που παροτρύνω να συνεχίζουν με την ίδια διάθεση να μας ενημερώνουν για πραγματικά καλές αγορές, αλλά και από εκείνους που ανώνυμα νομίζουν ότι δε δυιλίζουμε και ότι καταπίνουμε αμάσιτη την όποια ..αυτόβουλη πληροφορία μας περνάνε. Συνταγή δεν υπάρχει να ξεχωρίσουμε τους μεν απ τους δε, απλά καλό είναι να βάζουμε κάπου κάτω την κοινή λογική, λίγο τη διαίσθηση κι αν πάλι κάποιος κατάφερε να μας κοροιδέψει μαγκιά του...
Να είστε όλοι καλά , ευχαριστώ
Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 04:18:40 πμ »
Μεγάλο κείμενο, μεγάλες κουβέντες, απάντηση όμως πουθενά - για να μην πω ότι έγινα και ύποπτος σαν "παραεισαγωγέας".
Να σημειώσω 2 πράγματα :
1) Ο ένας "ανώνυμος" συμφορουμίτης έχει βάλει τη φωτογραφία του πρόσφατα μαζί με το ρολόι που αγόρασε κάποια στιγμή.
2) Το ένα eshop (αυτό που πουλάει και γραβάτες, σώβρακα, κ.ά.) έχει και τρία φυσικά καταστήματα. Επίσης όλα -μέχρι κάποιος να αποδείξει το αντίθετο- είναι νόμιμες ελληνικές επιχειρήσεις και προσωπικά θα ήμουν πιο προσεχτικός πρωτού να αρχίσω να τους αποκαλώ λαμόγια υψηλού επιπέδου.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 04:37:39 πμ »
82 απαντησεις και ?αποτελεσμα?τα ειπαμε ολα ...

τι θελω να πω?εαν ηταν εκπομπη σιγουρα εχει πολυ λιγο ενδιαφερον πλεον και 2ον εχει τοσο πολυ κουρασει που δεν την παρακολουθει κανεις.

το θεμα ειναι απλο,ο καθενας θα ακολουθησει το ενστικτο του και θα αγορασει οτι θελει και ας λεμε οτι θελουμε/τε εσεις

τι λετε για κλειδωμα?

το κλειδωνω εως αυριο μπας κα μιλησουμε και για τιποτα σχετικα με το ρολοι!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2009, 04:49:40 πμ από george_ »