Αποστολέας Θέμα: γνώμη για τα ελληνικά site πώλησης ρολογιών  (Αναγνώστηκε 28590 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: γνώμη για τα ελληνικά site πώλησης ρολογιών
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 21, 2009, 11:37:16 μμ »
ευχαριστω Γιωργη,καλα μην βαρας γερος ανθρωπος τι να πρωτοπροσεξω.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 21, 2009, 11:42:05 μμ »
Φιλε Γιωργο,ενταξει για καποιες χαμηλες για την τσεπη μας τιμες,ισως να μην μας νοιαζει και πολυ,ομως δεν θα υπηρχε ενδοιασμος για καποια ακριβα κομματια?ευκολα θ αγοραζες rolex,IWC,JLC,VC απο το διαδικτυο?Για τετοιες αγορες κραταμε επιφυλαξεις ακομη και για επωνυμα μαγαζια ποσο μαλλον για μια ιστοσελιδα.
Μην παρεξηγηθω δεν ειμαι εναντια στο εμποριο μεσω διαδικτυου,προσφατα μαλιστα τολμησα κι αγορασα μιο ωρολογοθηκη αλλα μεχρι της παραλαβης της δεν ηξερα καν τι ειχα παρει,μιας και ψωνισα απο φωτογραφια.

Έχω "πέσει" σε πελάτες (όχι δικούς μου) να φέρνουν Ωμέγα για service γιατί σταμάτησε,
και να είναι μεν Omega αλλά με πολλά αλλαγμένα εξαρτήματα κινεζικής προέλευσης ...

Σημειωτέων ότι τα εξαρτήματα δεν γράφουν επάνω είμαι μαϊμού ...
Για αυτό και τα αναγνωρίζει μόνο ένας ειδικός και μόνο όταν ανοιχτεί το ρολόι ...

Σε μια άλλη περίπτωση, ένα F. M. Crazy Hours του οποίου η "πελάτισσα" το είχε αγοράσει από το internet
για γνήσιο αλλά ελαφρός μεταχειρισμένο, που τελικά ήταν καινούριο και μαϊμού ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 21, 2009, 11:46:55 μμ »
Γιώργο σόρρυ, αλλά δε δύναμαι να σχολιάσω μία ιστοσελίδα που προανέφερες ότι ανήκει σε ΑD γιατί πολύ απλά δε γνώριζα ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι πρόσεξε άλλο οι ειδικές προσφορές που όλοι κατά καιρούς κάνουν σε ότι δε πουλάει΄ή έχει μεγάλο στοκ κι άλλο ο ευρύτερος ευτελισμός ενός σοβαρού σήματος.
Δεύτερο αν κατάλαβα μου λες ότι για τον Αλέξη πχ από την Καρδίτσα ή την Μαρίνα λέω πάλι πχ από τη Σάμο που ψώνισε από παραεισαγωγή διαδικτύου να είναι καλά το internet που παρέχει τα πάντα σε πιο χαμηλές τιμές σε περίπτωση ανάγκης(γενικά κι αόριστα), δηλαδή μιας κι εσύ έχεις τις άκρες σου και βρίσκεις φθηνά ανταλλακτικά (ας σοβαρευτούμε λίγο) μπορεί ο καθείς εκεί μέσα να κάνει το ίδιο.
Τρίτον τις λαμογιές ΑD τις κάνουν από έξω, εγώ αδελφέ προτιμώ τους εγχώριους επίσημους αντιπροσώπους που δεν είναι τρελλοί να τροφοδοτούν όλα τα αλεξιπτωτάκια και να ξευτυλίσουν την αγορά και το εν Ελλάδι δίκτυό τους.
Κατανοώ όμως την άποψή σου ότι αν βρεις κάτι γνήσιο κι  σε τρομερά χαμηλή τιμή το αγοράζεις κι αν σου χαλάσει το πετάς και παίρνεις καινούργιο, δικά σου τα λεφτά, δικά σου και τα ρίσκα... ;)

Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 12:06:20 πμ »
Γιώργο σόρρυ, αλλά δε δύναμαι να σχολιάσω μία ιστοσελίδα που προανέφερες ότι ανήκει σε ΑD γιατί πολύ απλά δε γνώριζα ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι πρόσεξε άλλο οι ειδικές προσφορές που όλοι κατά καιρούς κάνουν σε ότι δε πουλάει΄ή έχει μεγάλο στοκ κι άλλο ο ευρύτερος ευτελισμός ενός σοβαρού σήματος.
Δεύτερο αν κατάλαβα μου λες ότι για τον Αλέξη πχ από την Καρδίτσα ή την Μαρίνα λέω πάλι πχ από τη Σάμο που ψώνισε από παραεισαγωγή διαδικτύου να είναι καλά το internet που παρέχει τα πάντα σε πιο χαμηλές τιμές σε περίπτωση ανάγκης(γενικά κι αόριστα), δηλαδή μιας κι εσύ έχεις τις άκρες σου και βρίσκεις φθηνά ανταλλακτικά (ας σοβαρευτούμε λίγο) μπορεί ο καθείς εκεί μέσα να κάνει το ίδιο.
Τρίτον τις λαμογιές ΑD τις κάνουν από έξω, εγώ αδελφέ προτιμώ τους εγχώριους επίσημους αντιπροσώπους που δεν είναι τρελλοί να τροφοδοτούν όλα τα αλεξιπτωτάκια και να ξευτυλίσουν την αγορά και το εν Ελλάδι δίκτυό τους.
Κατανοώ όμως την άποψή σου ότι αν βρεις κάτι γνήσιο κι  σε τρομερά χαμηλή τιμή το αγοράζεις κι αν σου χαλάσει το πετάς και παίρνεις καινούργιο, δικά σου τα λεφτά, δικά σου και τα ρίσκα... ;)

Με το διαδίκτυο δεν υπάρχουν πλέον σύνορα. Όταν ένας AD πουλάει κάτι 50% - 55% κάτω ( και δεν μιλάμε για "κόκκαλο", αλλά για περσινό μοντέλο, τότε ξεφτιλίζει το προϊόν. Ακόμα και ειδική προσφορά να το ονομάσω όπως το είπες, ποια η διαφορά?? Αγοράζω ένα ρολόι σήμερα 1000,00 € και μετά από 6 μήνες βγαίνει ειδική προσφορά και πουλιέται 500,00 €??? Δηλαδή αν εγώ θέλω να το πουλήσω σαν μεταχειρισμένο, ποσα θα πιάσω?? 300,00€??? Αυτό λέγεται σοβαρότητα??? Αυτό λέγεται επαγγελματισμός??? Μην τρελλαθούμε κιόλας. Όλοι την τσέπη μας κοιτάνε, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Οι AD του εξωτερικού ξεστοκάρουν λοιπόν στην Ελλάδα. Οι δικοί μας AD, για να μην χαλάσουν την "πιάτσα" στην Ελλάδα μήπως ξεστοκάρουν στο εξωτερικό??? Εκτός κι αν οι δικοί μας είναι όλοι άγιοι και δεν κάνουν λαμογιές.

Το οτι εγώ ψάχνομαι στο διαδίκτυο, σαφώς και δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνουν όλοι το ίδιο. Αλλά όχι και να λέμε οτι τα μαγαζιά στο διαδίκτυο είναι αναξιόπιστα, επειδή μας το είπε η τάδε αντιπροσωπεία. Έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο αγαπητέ.
Όσο για τα ρίσκα, ναι όλα είναι ένα ρίσκο. Φίλος μου αγόρασε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκίνητο από AD, και μετά από τρία χρόνια που πήγε να το πουλήσει ανακάλυψε οτι ήταν κομμένο!!! Ακόμ ατρέχει στα δικαστήρια....

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 12:11:27 πμ »
Εν κατακλείδει ψώνισε από όπου γουστάρεις, δικαίωμά σου, μη προσπαθείς όμως σε παρακαλώ να με πείσεις για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του κάθε φθηνού αλεξιπτωτιστή της αγοράς, γιατί κάπου το πράγμα μου ...μυρίζει έμμεση διαφήμιση κι είναι άδικο να γίνεται μέσα σε ένα τόσο σοβαρό site.
Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τη δυνατότητα διαλόγου.

Βρίσκομαι τέσσερις μήνες στο φόρουμ. Δεν έχω αντιδικίσει/ανταπαντήσει ποτέ. Σήμερα όμως αιθάνομαι υποχρεωμένος να το κάνω και ζητήσω κάποιες εξηγήσεις. Βρέθηκα έμμεσα να κατηγορούμαι -και εγώ μαζί με άλλους- ότι κάνω έμμεση διαφήμιση. Δηλαδή αποκομίζοντας κάποιο όφελος παροτρύνω κόσμο να ψωνίσει από συγκεκριμένο πωλητή. Σε συνεργασία ίσως και με άλλα άτομα που γνώρισα εδώ, και που δεν έχω δει ποτέ. Με την ανοχή βεβαίως των υπευθύνων, δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Το λάθος μου; Είπα κάποια στιγμή, όταν έγινε η σχετική ερώτηση, πως και εγώ ψώνισα από "εκεί", το προϊόν ήταν αυτό που έπρεπε, παρέλαβα σε μια ημέρα και δεν πήρα "χαρτιά".

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 12:18:12 πμ »
Eγώ επίσης δεν κατάλαβα γιατί, αφού ο marcangelo έχει σαφή και διαμορφωμένη άποψη, ζητάει τη γνώμη των μελών του φόρουμ και πώς φθάνει στο συμπέρασμα ότι οποιοσδήποτε προσπαθεί να τον παρωθήσει σε συγκεκριμένη αγορά-εφόσον όσοι λαμβάνουν μέρος στη συζήτηση απλώς αναφέρουν τη γνώμη τους ως προς ένα θέμα που τέθηκε απ' τον ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 12:41:35 πμ »
κυριοι ο καθενας κανει τις επιλογες του.
οποιος θελει αγοραζει οτι θελει και απ οπου θελει.
οταν καποιος με ρωτησει απο που πηρα οτι πηρα και ποσο θα απαντησω
χωρις τυψεις επειδη το πηρα φτηνοτερα.
και ναι στην τιμη που πηρα ειδικα το seiko monster
και να χαλασει (που δεν εχει προβληματα αξιοπιστιας)
θα παρω αλλο  ;)

δεν επεισα κανεναν να παρει κατι απο το διαδυκτιο.
και στην τελικη τον τελευταιο καιρο διακρινω μια επιθετικη σταση
για αγορες εκτος επισημων ελληνικων καταστηματων
οποιον τον χαλαει στην τελικη ας μην ασχολειται.
οπως δεν προσπαθω να πεισω κανεναν
ας σταματησει να γινεται το αντιθετο

παντα φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:01:36 πμ »
αφου στο τελος ο καθενας θα παρει οπου κρινει καλυτερα!τι νοημα εχει να συνεχισουμε ?10 σελιδες θεμα ,ευτυχως που δεν ειναι εντυπο και κανουμε και οικονομια στο χαρτι!οικολογικη συνειδηση ;D

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:02:27 πμ »
αφου στο τελος ο καθενας θα παρει οπου κρινει καλυτερα!τι νοημα εχει να συνεχισουμε ?10 σελιδες θεμα ,ευτυχως που δεν ειναι εντυπο και κανουμε και οικονομια στο χαρτι!οικολογικη συνειδηση ;D
+1

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:03:08 πμ »

+2 ;)

warover

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:22:33 πμ »
Ειρήνη υμίν!!!!

Κατ' αρχάς να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στο τόπικ γιατί ενώ το θέμα "καίει" καταφέραμε μέχρι στιγμής -να μην μας ματιάσω- να υπάρχει ένα κόσμιο επίπεδο, παρά τις διαφωνίες.

Να προσθέσω δύο σκέψεις που θα λύσουν αρκετά -πιστεύω- θέματα.

Ξέρετε ποιές ράτσες σκύλων έχουν τα περισσότερα προβλήματα υγείας; Αυτές που είναι περισσότερο σε ζήτηση. Στην Αμερική είναι τα Golden Retriever και τα West Highland. Μόλις μια ράτσα τραβήξει το ενδιαφέρον των ζωόφιλων αμέσως ο κάθε ταλαίπωρος που έχει στην κατοχή του μια οικογένεια σκύλων, σκέφτεται οτι ήρθε η ώρα να γίνει πλούσιος. Αρχίζει λοιπόν την παραγωγή κουταβιών που τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα αιμομιξίας με τραγικές συνέπειες στην υγεία των σκύλων.

Αυτό συμβαίνει και στην ωρολογοποιία. Πόσων από εμάς οι πατεράδες είχαν περισσότερα από ένα ρολόι; Εμείς όμως έχουμε ειδικό τόπικ "Πόσα ρολόγια έχετε;" και η απάντηση πολλών θυμίζει "κατάστημα". Αν έχεις λιγότερα από 20 ντρέπεσαι να γράψεις γιατί θα φανείς ξεφτίλας. Αυτό το γεγονός δημιουργεί όλα τα προβλήματα. Παρενέργεια της ανάπτυξης και του τεράστιου διεθνούς ενδιαφέροντος είναι και η ύπαρξη μαιμούδων ρολογιών ή εξαρτημάτων κοκ. Θα μιλήσω όμως για τα αυθεντικά, καινούργια ρολόγια, όπου και με όποιον τρόπο τα αγοράζει κανείς, γιατί μόνο για αυτά αξίζει να ενδιαφερόμαστε.

Πολύ σωστά ανέφερε κάποιος οτι "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". Αλλά το κεφάλι δεν είναι ούτε οι (θα μου επιτρέψετε την έκφραση) "ταλαίπωροι" AD, ούτε οι εισαγωγείς. Αυτοί "τρέχουν" πίσω από στόχους για ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις, από την ανασφάλεια και το ρίσκο αν θα μπορέσουν να πουλήσουν αυτό που παράγγειλαν και στην χώρα μας από την ανησυχία πόσες ημέρες αυτόν τον μήνα δεν θα έχει διαδήλωση έξω από το μαγαζί τους.

Το "κεφάλι" είναι τα εργοστάσια. Και ανήκουν όλα τους σε τεράστια γκρουπ που ανήκουν σε μετόχους που δεν έχουν τις περισσότερες φορές σχέση με τον κόσμο της ωρολογοποιίας. Οι μέτοχοι αυτοί πρέπει στο τέλος του χρόνου να πάρουν μερίσματα. Και ως γνωστόν αυθεντικά ρολόγια δεν κατασκευάζει η κυρά Μαριώ στην Δραπετσώνα. Άρα την ευθύνη για την παράλληλη αγορά την έχουν τα εργοστάσια που πιέζουν, δεν ελέγχουν, κάνουν "τα στραβά μάτια". Δεν το κάνουν όλα τα εργοστάσια και δεν το κάνουν όλα στην ίδια έκταση. Αυτό είναι κάτι που κανείς αν ενδιαφέρεται μπορεί με τον καιρό να το "ψηλαφίσει" και να βγάλει τα συμπεράσματά του για την εγκυρότητα και την σοβαρότητα της κάθε εταιρείας και το πόσο αξίζει να της εμπιστευτεί μια επένδυση που είναι η αγορά ενός καλόυ ρολογιού.

Τώρα υπάρχουν πράγματι και αυτοκινητοβιομηχανίες που κάνουν λάθος πολιτική τιμών και δεν προστατεύουν τους προηγούμενους πελάτες από μια μοίωση τιμής προκειμένου να αποκτήσουν νέους. Αυτό όμως προσπαθεί να σας πει ο Marcangelo. Θα ξαναγοράσεις αυτοκίνητο της εταιρείας που σου την "έφερε"; Θα ξαναγοράσεις από AD στην Ελλάδα που σου την "έφερε"; Αυτόν τον τύπο με το "εξωτικό" όνομα niceprice (κάνουμε ένα e shop να το πούμε watchlovers ή cleverbuyers και να πουλάμε ότι νάναι, να δούμε πόσα κορόιδα υπάρχουν;) που θα τον ξαναβρείς μετά από 3 χρόνια να τον τιμήσεις ή να τον γ...ήσεις, αν αποδειχτεί άψογος ή απατεώνας, αντίστοιχα;

Και δεν έχει βέβαια νόημα η συζήτηση να καταλήγει στο ότι μιλάμε για ρολόγια που κάνουν όσο ένα παντελόνι τζην ή ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο, γιατί τότε είναι πράγματι πολύ κακό για το τίποτα. Μιλάμε για ρολόγια των 1000 και των 2000 και των 3000 κοκ. Και σήμερα είναι πολλοί που αγοράζουν στο επίπεδο αυτό.

Ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει, αλλά αυτό δεν μειώνει το γενονός οτι οι καταναλωτές με τις επιλογές τους μπορούν να ενισχύσουν τις σοβαρές προσπάθειες ή να μεταφέρουν το μήνυμα οτι σήμερα όποιος πάει από τον ίσιο δρόμο είναι αφελής και θα το πληρώσει ακριβά. Μην ξεχνάμε οτι όπως μια χώρα έχει τους πολιτικούς που τις αξίζουν έτσι έχει και το εμπόριο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και τις συνήθειες των καταναλωτών. Εγώ δεν είμαι κατά του εμπορίου μέσω διαδικτύου. Θεωρώ οτι είναι ενα πολύ σοβαρό και ενδιαφέρον θέμα και θα πρέπει γρήγορα να μπουν οι κατάλληλες συνθήκες και να υπάρξει η απαραίτητη διεθνής νομοθεσία, ώστε επιχειρηματίες και καταναλωτές να μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τα καλά της νέας αυτής εξέλιξης του εμπορίου.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ. Είναι και θέμα γενικότερα επιλογών. Εγώ όταν πάρω τον επόμενο σκύλο θα είναι West Higland και θα τον πάρω από τον καλύτερο εκτροφέα στον κάσμο, τον οποίο θα τον βρω μέσω Internet από το αντίστοιχο club για την συγκεκριμένη ράτσα στο Λονδίνο. Θα πάρω όμως τηλέφωνο για να συνεννοηθώ και αν μπορώ θα πάω και από εκεί να το διαλέξω μόνος μου. Ο καθένας χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και το πορτοφόλι του όπως θέλει. Μαζί θα τον έχουμε τον σκύλο;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:55:08 πμ από VIWOW »
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:27:54 πμ »
VI(wow!) θελω να το πω !για να πεις κατι για το ρολοι καθε φορα βρε ανθρωπε κανεις την περιφορα της ολυμπιακης φλογας στην υφηλιο μεχρι να φτασεις στο θεμα ρολοι! :D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:32:51 πμ »
Παράθεση
ΥΓ. Είναι και θέμα γενικότερα επιλογών. Εγώ όταν πάρω τον επόμενο σκύλο θα είναι West Higland και θα τον πάρω από τον καλύτερο εκτροφέα στον κάσμο, τον οποίο θα τον βρω μέσω Internet από το αντίστοιχο club για την συγκεκριμένη ράτσα στο Λονδίνο. Θα πάρω όμως τηλέφωνο για να συνεννοηθώ και αν μπορώ θα πάω και από εκεί να το διαλέξω μόνος μου. Ο καθένας χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και το πορτοφόλι του όπως θέλει. Μαζί θα τον έχουμε τον σκύλο
;

αν μιλας σοβαρα για τον σκυλο,η δικια μας ειναι γουεστι,2 χρονων και δεν εχει γινει ακομη μανουλα,θες να σου κρατησω ενα,τζαμπανταν που λεει και καποιος εδω μεσα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:44:10 πμ »
VI(wow!) θελω να το πω !για να πεις κατι για το ρολοι καθε φορα βρε ανθρωπε κανεις την περιφορα της ολυμπιακης φλογας στην υφηλιο μεχρι να φτασεις στο θεμα ρολοι! :D

+1^log2(2)*3/1^exp(0) Grin   
 :)

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 01:48:49 πμ »
George_ προπονούμαι για να γράφω πιο γρήγορα. Έχω να γράψω 40.000 λέξεις τις επόμενες ημέρες.

Αγαπητέ και πάντα γενεόδωρε director. Ήξερα οτι είχαμε "συγγενείς" απόψεις συχνά. Για σκύλους-συγγενείς δεν το είχα σκεφτεί...

Ευχαριστώ πάντως.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:00:26 πμ »
George_ προπονούμαι για να γράφω πιο γρήγορα. Έχω να γράψω 40.000 λέξεις τις επόμενες ημέρες.

Αγαπητέ και πάντα γενεόδωρε director. Ήξερα οτι είχαμε "συγγενείς" απόψεις συχνά. Για σκύλους-συγγενείς δεν το είχα σκεφτεί...

Ευχαριστώ πάντως.

Φιλικά

Κωστής

wow 40.000 στο περιοδικο παρακαλω,εχω την εντυπωση οτι ωρες ωρες γραφεις κειμενα για περιοδικο στα ποστ (40.000 λεξεις) στο φορουμ! ;)

και ειναι μακροσκεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:21:12 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:20:17 πμ »
εχω την εντυπωση οτι ωρες ωρες γραφεις κειμενα για περιοδικο στα ποστ (40.000 λεξεις) στο φορουμ! ;)

θα συμφωνήσω, πραγματικά χορταστικά και ενδιαφέροντα ποστ, με μια μικρή μετατροπή εύκολα μπαινουν σαν άρθρα σε περιοδικό.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:35:59 πμ »
Πως αλλιώς θα υπερασπιστώ αγαπητέ stardrive το μότο σου "Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις";

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:42:01 πμ »
Πως αλλιώς θα υπερασπιστώ αγαπητέ stardrive το μότο σου "Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις";

Φιλικά

Κωστής

σας ειχα προτεινει αλλωστε ,οταν ειναι να γραφετε τοσα ενδιαφεροντα αρθρα σε μεγαλο φορματ μπορειτε καλλιστα να το κανετε στην αναλογη θεματικη ενοτητα!για να εχουμε μια ισορροπια