Φίλε Νίκο για Panerai δεν το συζητώ αφού όντως δεν υπάρχει σοβαρή αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, αλλά για ένα Seiko πείτε μου ρε παιδιά ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι δίνουν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Δηλαδή σημαίνει ότι ο κάθε πάρτα όλας που φέρνει ολίγον από Seiko,Dolce,Nautica,Citizen,Sector,Guess και δεν ξέρω τι άλλο, ρολόγια δηλαδή 6-7 διαφορετικών αντιπροσώπων είναι ικανός(έλεος πια η...αφέλεια) να σας καλύψει σε άξονες, κορόνες, εξεζητημένα λουράκια-μπρασελέ και μηχανικά στουχεία και ότι έχει τη γνώση και το σέρβις των τεχνικών από πίσω του για να τα επισκευάζει. Κολοκύθια φίλε george και συγνώμη για την έκφραση. Τον ενδιαφέρει να πουλήσει φθηνά κι από εκεί κι έπειτα ο θεός βοηθός...
Δε γενίκευσα καθόλου καταστάσεις, ίσα ίσα που ανέφερα πια site πωλούν κάτω από τη σκέπη των επίσημων αντιπροσώπων. Όσο για τους υπόλοιπους που εισάγουν συμφωνώ γνήσια ρολόγια από άγνωστους διανομείς, το ψάρι φίλε george δε βρωμάει (χαίρομαι που το παραδέχεσαι) από το κεφάλι που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μαμά εταρεία, το εργοστάσιο, αλλά από κάποιο εισαγωγέα άλλης χώρας ο οποίος κοιτά να ξεστοκάρει χωρίς να αναγραφεί πουθενά το όνομά του, γιατί όταν γίνει πολύ απλά χάνει το σήμα στη χώρα του.
Όσο για τη σοβαρότητα του κάθε lowprices ή highprices στα emarket, emen, eshop κι οπουδήποτε αλλού, δεν αντιλέγω ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ένα εξαιρετικό παλληκάρι, να μη πουλά μαιμούδες οκ, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο μιλάω και είμαι απόλυτος για υψηλού βαθμού λαμογιά, για αρπαχτή κι αυτό θα το αντιληφθούν οι πάσης φύσεως ...ικανοποιημένοι αγοραστές μόλις χρειαστούν κάτι ιδιαίτερο για το ρολόι τους.
Εγώ φιλαράκι χτες δεν ήξερα κανένα lowprices και πιθανώς να μη γνωρίζω και αύριο, ξέρω όμως μία τεράστια εταιρεία που λέγεται ΧΡΟΝΩΡΑ με απίστευτη τεχνογνωσία και ιστορία δεκαετιών πάνω στα Seiko, μία MORTAZ στα Dolce στα Reymond και άλλα δέκα σήματα, μία ΕΛΩΜΤΙΣ στα Citizen και ου το καθεξής με πολύ μεγάλο δίκτυο καταστημάτων ανά την Ελλάδα. Ο εν λόγω πωλητής (μη μου πεις ότι τον ξέρεις καιρό) μόλις η <πηγή> στερέψει θα πάει για άλλα και το πιθανότερο είναι να χαθεί, το ρολόι του όμως εσύ το αγόρασες για κάποια χρόνια.
Εν κατακλείδει ψώνισε από όπου γουστάρεις, δικαίωμά σου, μη προσπαθείς όμως σε παρακαλώ να με πείσεις για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του κάθε φθηνού αλεξιπτωτιστή της αγοράς, γιατί κάπου το πράγμα μου ...μυρίζει έμμεση διαφήμιση κι είναι άδικο να γίνεται μέσα σε ένα τόσο σοβαρό site.
Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τη δυνατότητα διαλόγου.