Αποστολέας Θέμα: Vacheron Constantin Overseas Dual Time VS Jaeger-LeCoultre Master Geographic  (Αναγνώστηκε 9078 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Vacheron Constantin Overseas Dual Time VS Jaeger-LeCoultre Master Geographic
« στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 09:57:18 πμ »
  Ήρθε επιτέλους ο καιρός να αποκτήσω ένα ακριβό κομμάτι στη συλλογή μου. Μετα από αιματηρές οικονομίες , θα κάνω την κίνηση στο τέλος του μήνα. Έχω καταλήξει στα δύο παραπάνω μοντέλα κι εκείνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες , με την ίδια διάταξη στο καντράν. Απορία μου λοιπόν είναι αν το VC χρησιμοποιεί την μηχανή της JLC . Εσείς ποιό θα παίρνατε και γιατί ? Δεν θέλω άλλες προτάσεις μου αρέσουν μόνο αυτά τα δύο (θέλω μπρασελέ κι όχι λουράκι) , με μόνη τρίτη λύση το Master Calendar της JLC.
http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Geographic-3120.html
http://www.gemnation.com/watches/Vacheron-Constantin-Overseas-Dual-Time-8147.html
και η 3η λύση
http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Calendar-5250.html
Περιμένω τα σχόλια
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

warover

• Επισκέπτης
Απ: Vacheron Constantin Overseas Dual Time VS Jaeger-LeCoultre Master Geographic
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 10:00:47 πμ »
master Geografic
γιατι?
λοιπον εχει την ιδια μηχανη με το Vacheron οποτε νομιζω δεν υπαρχει λογος να υπερπληρωσεις το VC
το Jaeger ειναι πιο κλασικο και νομιζω εχει και πιο καθαρο καντραν
ΥΓ
buy the -Manufacture-

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Vacheron Constantin Overseas Dual Time VS Jaeger-LeCoultre Master Geographic
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 10:10:22 πμ »
Από πού προκύπτει η διαφορά της τιμής ??? Έχεις δίκιο για το καντράν, από την άλλη μου αρέσει πολύ το μπρασελέ της VC !! Φυσικά μιλάω για το ατσάλινο και όχι το χρυσό μοντέλο που έχω βάλει πιο πάνω !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 10:16:50 πμ »
Από πού προκύπτει η διαφορά της τιμής ??? Έχεις δίκιο για το καντράν, από την άλλη μου αρέσει πολύ το μπρασελέ της VC !! Φυσικά μιλάω για το ατσάλινο και όχι το χρυσό μοντέλο που έχω βάλει πιο πάνω !!
το 1 εχει retail 12000 και το αλλο 7500

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 10:24:01 πμ »
OS
- Το μπρασελέ σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών θεωρείται κορυφαίο.
- Xρησιμοποιεί βάση JLC 937.
- Κάθεται πολύ σωστά στο χέρι.

Master Geographic
- cal. 937 συναρμολογημένη και διακοσμημένη στο χέρι.
- Για την "καθαρότητα" του καντράν του JLC δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Το μάτι καλείται να αφομοιώσει πολλές πληροφορίες.
- Το μπρασελέ, κατά τη γνώμη μου, υπολείπεται του συνόλου.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 11:13:27 πμ »
  Ήρθε επιτέλους ο καιρός να αποκτήσω ένα ακριβό κομμάτι στη συλλογή μου. Μετα από αιματηρές οικονομίες , θα κάνω την κίνηση στο τέλος του μήνα. Έχω καταλήξει στα δύο παραπάνω μοντέλα κι εκείνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες , με την ίδια διάταξη στο καντράν. Απορία μου λοιπόν είναι αν το VC χρησιμοποιεί την μηχανή της JLC . Εσείς ποιό θα παίρνατε και γιατί ? Δεν θέλω άλλες προτάσεις μου αρέσουν μόνο αυτά τα δύο (θέλω μπρασελέ κι όχι λουράκι) , με μόνη τρίτη λύση το Master Calendar της JLC.
[url]http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Geographic-3120.html[/url]
[url]http://www.gemnation.com/watches/Vacheron-Constantin-Overseas-Dual-Time-8147.html[/url]
και η 3η λύση
[url]http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Calendar-5250.html[/url]
Περιμένω τα σχόλια

Αγαπητέ φίλε,
Φανταστικά και τα τρία, εμένα όμως μου "έκλεψε" την καρδιά η τρίτη επιλογή, το JLC Master Calendar, το οποίο είδα δια ζώσης στο event για το ρολόϊ του forum, σε χέρι συνφορουμίτη (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω σε ποιού). Δες το εδώ:  http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2929.0.html (1ο ποστ, φωτό #51)
Το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρώ ότι έχει πιο "ισορροπημένο" καντράν και δείχνει πιο dress, ενώ τα αλλά 2 πιο σπορ, ειδικά με μπρασελέ, και σ' αυτή την κατηγορία τιμής μου αρέσει το ρολόϊ να είναι αλλά και να δείχνει πιο "κυριλέ". Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είναι και πιο οικονομικό από το Master Geographic.
Διευκρινίζω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι μιλώ μόνο από αισθητικής πλευράς, δεν έχω άποψη από τεχνικής.
Σου εύχομαι με το καλό, όποια κι αν είναι η επιλογή σου.
Πάντα φιλικά, Ηλίας 

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 12:54:34 μμ »
http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Geographic-3120.html
http://www.gemnation.com/watches/Vacheron-Constantin-Overseas-Dual-Time-8147.html
και η 3η λύση
http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Calendar-5250.html
Περιμένω τα σχόλια

Επειδη "σχεδον" εχω και τα 2 ρολογια. Εχω το προηγουμενο Vacheron Overseas και το συγκεκριμενο JLC (σε ροζ χρυσο)
Ειναι πιο " αντρικο" ρολοι το vacheron , πιο πολλα mm , πιο βαρυ.
Πιο dressy και κομψο το JLC, μηχανισμος φανταστικος , ειναι λιγακι πιο elegant.
Εαν εχεις ενα σπορ ρολοι τοτε JLC.
Eαν δεν εχεις τοτε Vacheron.

Και τα 2 ειναι καταπληκτικα.
Οτι και να κανεις ευτυχισμενος θα εισαι.

Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 02:12:55 μμ »
VC  ;)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 04:03:22 μμ »
  Δεν τα έχω επεξεργαστεί από κοντά, αυτό θα γίνει μάλλον στις 13-14 Μαρτίου που θα κατέβω Αθήνα και θα κάνω την επαφή. Πολλές φορές υπάρχουν παράγοντες σε μια αγορά που σε επηρεάζουν καθοριστικά και που δεν είχες δώσει πολύ σημασία , όπως το πώς δένει στο χέρι, η γενική αίσθηση ποιότητας και φινιρίσματος-προσοχής στη λεπτομέρεια ,το βάρος και το μέγεθος, κλπ., ακόμα και το "κλικ" της πρώτης ματιάς, του ππρώτου αγγίγματος !!! Εδώ έχουμε όπως είπε ο warover την ίδια μηχανή οπότε η αγορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες της κατασκευής. Η τιμή αγοράς δεν παίζει κανένα ρόλο αφού η απόφαση αγοράς έχει παρθεί ήδη. Σαν γενική εικόνα είμαι πιο κοντά στο VC αλλά το προβάδισμά του είναι πολύ μικρό. ΕΚΤΟΣ βέβαια αν πηγαίνοντας στο μαγαζί μου γυαλίσει κάτι άλλο στο μάτι , οέεεοοο !!!!!!!!!!!!!
  Μήπως έχει να προτείνει κάποιος με pm κάποιο μαγαζί που να κάνει καλές εκπτώσεις στις τιμές μετρητοίς ????
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 04:24:52 μμ »
trelovet!!!!trelovet!!!!!Εσυ;;;Που χαθηκες βρε φιλε,δεν το πιστευω οτι διαβαζω φρεσκα ποστ σου :supz:

Και τι ρολογαρα σκαρωνεις τωρα εεε!!!
Αν και θαυμαστης της JLC,θα προτιμουσα το VC εφοσον η διαφορα τιμης δεν προβληματιζει.
-ειναι VC με οτι συνεπαγεται σε αναγνωρισημοτητα και μεταπωληση ακομη & μετα απο πολλα χρονια
-επιτελει καλυτερα το ρολο του allaround ρολογιου,και sport και dress
-εχει πολυ καλο μπρασελε(φανταζομαι θα ναι το ιδιο με του κανονικου OS που εχω δοκιμασει)
Φυσικα τα ευσημα στη μεγαλη manufacture JLC,στην οποια οφειλεται και η καλιμπρα,απλα η VC ειναι ενα σκαλι πιο πανω.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 09:04:44 μμ »
για μένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης(...μην βαράτε ρεεεε) αλλά ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ σου αρέσουν αυτά τα δύο ρολόγια τότε μεταξύ των δύο ΕΓΩ θα διάλεγα το V.C. όπως και να το κάνουμε άλλο V.C. ΚΑΙ άλλο JLC (κι εγώ οδηγώ HONDA με τεράστια αξιοπιστία αλλά αν μπορούσα θα μου άρεσε να οδηγώ JAGUAR και ας με περνούσαν "ευτελέστερες" κατασκευές!) όταν "μπαίνεις" σε αυτήν την κατηγορία όπως λέει και ο φίλος μου ο dimis  απλά βλέπεις τα πράγματα (γύρω σου) διαφορετικά  8)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 09:28:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 09:43:22 μμ »
Άστα να πάνε φίλε Konakis. Η Jaguar παλιά είχε όργανα Jaeger, ενώ τώρα έχει μηχανή Ford...

Επί των ρολογιών και εγώ δεν θα σύγκρινα τα δύο ρολόγια. Είναι πλεόν τόσες οι ιδιαιτερότητες και οι παράμετροι που είναι δύσκολο να πεις οτι αυτό είναι έτσι και να ισχύει το ίδιο σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι οτι αν μου έλεγες έναν άνθρωπο που ξέρω, εύκολα θα διάλεγα ποιό από τα δύο θα πίστευα οτι του ταιριάζει. Όπως και αν τα έβλεπα στο χέρι του ίδιου ανθρώπου θα μου δημιουργούσαν εντελώς διαφορετική εικόνα.

Και τα δύο έχουν πολύ συγκεκριμένο (διαφορετικό) χαρακτήρα.

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 10:22:03 μμ »
Αγαπητέ φίλε,
Φανταστικά και τα τρία, εμένα όμως μου "έκλεψε" την καρδιά η τρίτη επιλογή, το JLC Master Calendar, το οποίο είδα δια ζώσης στο event για το ρολόϊ του forum, σε χέρι συνφορουμίτη (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω σε ποιού). Δες το εδώ:  [url]http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2929.0.html[/url] (1ο ποστ, φωτό #51)
Το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρώ ότι έχει πιο "ισορροπημένο" καντράν και δείχνει πιο dress, ενώ τα αλλά 2 πιο σπορ, ειδικά με μπρασελέ, και σ' αυτή την κατηγορία τιμής μου αρέσει το ρολόϊ να είναι αλλά και να δείχνει πιο "κυριλέ". Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είναι και πιο οικονομικό από το Master Geographic.
Διευκρινίζω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι μιλώ μόνο από αισθητικής πλευράς, δεν έχω άποψη από τεχνικής.
Σου εύχομαι με το καλό, όποια κι αν είναι η επιλογή σου.
Πάντα φιλικά, Ηλίας 

trelovet φιλε και εδω σου λεω παλι καλως ηρθες
θα συμφωνησω με τον φιλο Ηλια στο θεμα .. εγω θα σου προτεινα το τριτο..
αλλα εσυ ισως φορωντας τα και τα τρια μπορεσεις να κρινεις τελικα καλυτερα

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 11:27:26 μμ »
Ειπες την φραση <ενα ακριβο κομματι>,προφανως δεν το εννοουσες με την συναισθηματικη εκδοχη του ακριβου,οποτε αφου μπορεις 2 σκαλια κι οχι ενα πιο πανω,τοτε vc.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 02:19:11 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις , μάλλον προς το VC καταλήγω, ευχαριστώ και για τα καλωσορίσματα, μερικές φορές όσο και να το ψάχνεις , καταλήγεις να πάρεις αυτό που η μάρκα του " ΦΩΝΑΖΕΙ " ( γενικά !!!) και σ' αυτή την περίπτωση η VC  είναι κάπως πιο πάνω από την επίσης κορυφαία JLC.
Κάποτε είχα διαβάσει ένα συγκριτικό τεστ ανάμεσα στην Mercedes SL600 και την Rolls Royce Phantom !!! To τελικό συμπέρασμα ήταν ότι η Merc ήταν καλύτερη συνολικά σαν αυτοκίνητο από την RR , αλλά ο δημοσιογράφος κατέληγε : Αν και η SL είναι συνολικά καλύτερη της RR , το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει κάθε φορά να εξηγείς για ποιό μοντέλο πρόκειται, ποιά είναι η τιμή του, τα χαρακτηριστικά του κλπ (υπάρχουν Merc με 1,5 λιτ. ) . Η RR είναι απλά RR και δεν χρειάζεται  συστάσεις !!! Κάπως έτσι το βλέπω και μ' αυτά τα ρολόγια , μπορεί να κάνω και λάθος !!! Πάντως μόλις το πάρω θα έχω πλήρη παρουσίαση με φωτό, εντυπώσεις , περιγραφή κλπ. τόσο από αυτό που θα πάρω όσο και από τ' άλλα δύο που οπωσδήποτε θα δώ !!!
Δέστε κι ένα όμορφο review για το JLC Master Calendar
http://membres.lycos.fr/finewatches/
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 10:26:06 πμ »
Άστα να πάνε φίλε Konakis. Η Jaguar παλιά είχε όργανα Jaeger, ενώ τώρα έχει μηχανή Ford...

Επί των ρολογιών και εγώ δεν θα σύγκρινα τα δύο ρολόγια. Είναι πλεόν τόσες οι ιδιαιτερότητες και οι παράμετροι που είναι δύσκολο να πεις οτι αυτό είναι έτσι και να ισχύει το ίδιο σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι οτι αν μου έλεγες έναν άνθρωπο που ξέρω, εύκολα θα διάλεγα ποιό από τα δύο θα πίστευα οτι του ταιριάζει. Όπως και αν τα έβλεπα στο χέρι του ίδιου ανθρώπου θα μου δημιουργούσαν εντελώς διαφορετική εικόνα.

Και τα δύο έχουν πολύ συγκεκριμένο (διαφορετικό) χαρακτήρα.

Φιλικά

Κωστής

αφού τα ξέρετε καλύτερα από όλους μας Μr  VIWOW .....όπως και να το κάνουμε είτε κορώνα είναι αυτή (βλ. ROLEX)είτε σταυρός "Μαλτέζικος"(βλ. Vacheron) τό πράμα είναι αλλιώς- έχεις και σου μένει τουλάχιστον η "αυταπάτη" ότι είσαι και βρίσκεσαι "αλλού" με την αγορά ενός V.C. - P.P. ΣΥΝΑΜΑ αποτελεί και "ομορφο" και λειτουργικό κομμάτι το συγκεκριμένο vacheron το οποίο άνετα σε συνοδεύει παντού σε κάθε καθημερινή σου δραστηριότητα(βλ.στεγανότητα,λειτουργίες,όμορφο μπρασελέ κ.λ.π. σημαντικά)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 01:52:07 μμ »
Να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα:

Άλλο θέμα το πως βλέπουν οι άλλοι την επιλογή μας και άλλο το πως την βλέπουμε εμείς.

Αν κυκλοφορήσεις με Rolls Royce οι περισσότεροι θα πουν οτι είσαι "ψωνισμένος", κάποιοι οτι θέλεις ένα ρεζερβουάρ για να πας Ψυχικό Αθήνα, άλλοι οτι είσαι αριστοκράτης. Μου έχει τύχει στα φανάρια πιτσιρικάς με RR που έκανε κόντρες....

Τώρα για τα ρολόγια. Για μένα μια μεγάλη διαφορά σε μια τέτοια επιλογή είναι το πόσοι και ποιοί το φορούν. Πιστεύω δηλαδή οτι πρέπει να βλέπουμε πιο εξειδικευμένα μια τέτοια σύγκριση. Η ΡΡ μιε την VC για πολλούς στην Ελλάδα είναι αντίστοιχες, ενώ δεν είναι. Η ΡΡ στον τομέα αυτό των classic sport ρολογιών έχει το Nautilus το οποίο είναι ένα έργο Τέχνης και πρέπει να το έχουν το πολύ 5 Έλληνες και μάλιστα το παλιό μοντέλο. Ο χρονογράφος παρουσιάστηκε πριν 2.5 χρόνια και δεν έχει έρθει ούτε ένας. Είναι βέβαια και ένα ρολόι πολύ λιγότερο (έως καθόλου) αναγνωρίσιμο από τους μη ειδικούς. H VC αντίθετα έχει μια άλλη πολιτική και το Overseas είναι πολύ αναγνωρίσιμο και κατά συνέπεια βρίσκεται σε πολλά χέρια. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί σταρ της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας το φορούν. Το JLC ούτε το ξέρουν, ούτε θα τους άρεσε. Αυτό για μένα δημιουργεί μια άλλη εικόνα. Αυτό εννοώ και με αυτό που ανέφερα για τα αυτοκίνητα. Ο καθένας θα κρίνει το ρολόι σου ανάλογα με τις δικές του εμπειρίες, την δική του πραγματικότητα. Όταν σπούδαζα στο Παρίσι η αντίδραση των Γάλλων στο οτι είμαι Έλληνας μαρτυρούσε κάτι για αυτούς, όχι για εμένα. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Γαλλίας μου είπε "Έλληνας; Ήμουν πολύ φίλος με τον Ωνάση". Δύο καθαρίστριες στο μετρό είπαν η μια στην άλλη "Έλληνας. Σαν αυτόν τον γύφτο που μένει κάτω από το σπίτι σου". Είχαν διαφορετική εικόνα, γιατί κινούνται σε διαφορετικούς χώρους και έχουν διαφορετικές εμπειρίες.

Έπειτα μπορεί κάποιος να τρελαθεί με ένα χαρακτηριστικό του ρολογιού. Είναι αλήθεια οτι το μπρασελέ του VC έίναι άψογο και οτι το JLC έχει την ποιητική, ρομαντική διάσταση που όλοι καταλαβαίνουμε. Δεν νομίζω οτι πρέπει να δίνετε σημασία στο όνομα της εταιρείας, με την έννοια των σκαλοπατιών που αναφέρθηκε. Μπορεί να ζηλέψω ένα TAG και να θεωρήσω χαζομάρα ένα Patek. Όταν φοράω ένα από τα Reverso μου, δεν με "κομπλεξάρεις" ούτε με tourbillon. Είναι σαν να εμφανιστείς σε δεξίωση στο Ekali Club με σκαραβαίο του '52 ή με Fiat 500 σε άψογη κατάσταση...  Θα "μασήσεις" που όλοι οι άλλοι θα ψάχνουν ποιά μαύρη Cayenne είναι η δική τους;

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 05:11:58 μμ »
σωστή η κοινωνική ανάλυση του viwow
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 05:14:56 μμ »
VIWOW   VIWOW   VIWOW    VIWOW   VIWOW 
Μου αρέσει η οπτική σου.
Κωστής ο "αμάσητος".

Φιλικά
Δημήτρης