Αποστολέας Θέμα: Πάτε μπροστά ή πίσω και πόσο???  (Αναγνώστηκε 262246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: Πάτε μπροστά ή πίσω και πόσο???
« Απάντηση #220 στις: Αύγουστος 24, 2010, 02:47:03 μμ »
Παιδες κατι παιζεται με το ρο,εκει που ηταν στο -1 με -2 την ημερα,σε 12 ωρες ειναι στο -6.Αυτο γινεται τις τελευταιες 3-4 μερες.Τωρα το συντονισα και το κουρδισα και απο την κορωνα.Το ρολοι το φοραω15-16 ωρες την ημερα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Αύγουστος 24, 2010, 02:54:56 μμ »
Για σημάδι σέρβις μου φαίνεται.....πόσο καιρό το έχεις;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Αύγουστος 24, 2010, 02:57:38 μμ »
Aπο το γεναρη του 08 :(

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Αύγουστος 24, 2010, 03:01:43 μμ »
λιγο ειναι ρε παιδια!!
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Αύγουστος 24, 2010, 03:08:06 μμ »
Πολυ λιγο :'( μηπως μαγνητιστηκε?Αλλα δεν ειναι και αντιμαγνετικ?Δεν ξερω τι να πω θα το παρακολουθησω κανα δυο μερες ακομη.Σκεφτομαι οτι επειδη το πλενω τωρα το καλοκαιρι δυο φορες την ημερα μηπως απο την αλλαγη θερμοκρασιας?Αλλα παλι δυσκολο μου φαινεται.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Αύγουστος 24, 2010, 03:31:41 μμ »
Για μαγνητισμό δύσκολο, είναι πολύ μικρή η απόκλιση. Λογικά service. Αφού το έχεις 2 χρόνια, αν ήταν και στο ράφι κάνα-δυό ακόμη, είναι πιθανό.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Αύγουστος 24, 2010, 03:35:14 μμ »
   Συνήθως όταν ένα ρολόι μαγνητίζεται έχει μεγάλη απόκλιση και όχι 6". Η απόκλιση αυτή καθαυτή δεν είναι μεγάλη, η ξαφνική αλλαγή από την προηγούμενη χρονομετρία είναι προφανώς που προβληματίζει τον φίλο mantilas. Επίσης, χωρίς να είμαι ειδικός, έχω ακούσει αρκετές φορές ότι καλύτερα ένα ρολόι να πηγαίνει λίγο μπροστά και όχι να "χάνει". Ας μας πεί τη γνώμη του και κάποιος τεχνικός.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Αύγουστος 24, 2010, 03:39:44 μμ »
Aπο το γεναρη του 08 :(

Αν το πηρες καινουργιο εισαι εντος εγγυησης , δες το για καμια εβδομαδα και αν δεν συνελθει στειλτο για δωρεαν service.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Αύγουστος 24, 2010, 06:21:18 μμ »
Δεν εχω ακουσει καλα λογια για το επισημο σερβις,Αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για σερβις εστω κι αν υπηρχε αλλα 2 χρονια στην βιτρινα πραγμα δυσκολο γιατι το πηρα απο Αθηνα απο κεντρικο μαγαζι κι εκει δεν καθονται και τοσο στο μαγαζι,ασε που φοραω κι αλλα ρολογια κατα διαστηματα,δλδ αντε να το εχω φορεσει 1-1,5 χρονο.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Αύγουστος 24, 2010, 07:17:18 μμ »
Kαι κατι αλλο παρατηρησα,οταν δειχνει ακριβως ας πουμε 6 η ωρα ο ωροδεικτης δεν ειναι ακριβως στο κεντρο αλλα παει 1 χιλιοστο πιο μπροστα.το εχω παρατηρηση και σε αλλα ρολογια αυτο,ειναι φυσιολογικο η κακως συμβαινει?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Αύγουστος 24, 2010, 08:10:13 μμ »
Γιατι πρεπει να γινει σερβις σε ενα καινουργιο,σχετικα ρολοι και βασικα φορεμενο λιγο?Τα 6 δευτερα ειναι σταθερα?Μαλλον ναι...μια ρυθμιση ,το πολυ πολυ

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Αύγουστος 24, 2010, 09:16:18 μμ »
Γιατι αν το ρολοι ειναι εντος εγγυησης και τρεχει εκτος cosc το service ειναι τζαμπα.Επισης  καθε service συνοδευεται και απο 1 χρονο εγγυησης.

Αν δεν κανω λαθος το ρολοι του φιλου μας τρεχει με -12 την μερα και οχι με -6

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Αύγουστος 24, 2010, 09:42:18 μμ »
Kαι κατι αλλο παρατηρησα,οταν δειχνει ακριβως ας πουμε 6 η ωρα ο ωροδεικτης δεν ειναι ακριβως στο κεντρο αλλα παει 1 χιλιοστο πιο μπροστα.το εχω παρατηρηση και σε αλλα ρολογια αυτο,ειναι φυσιολογικο η κακως συμβαινει?
Δέν είναι φυσιολογικό
Οι δείκτες πρέπει να είναι τοποθετημένοι σωστά
Στήν δική σου περίπτωση δεν είναι
Με το επόμενο service πέστο στον αρμόδιο υπάλληλο να το προσέξει
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Αύγουστος 24, 2010, 10:54:09 μμ »
Γιατι πρεπει να γινει σερβις σε ενα καινουργιο,σχετικα ρολοι και βασικα φορεμενο λιγο?Τα 6 δευτερα ειναι σταθερα?Μαλλον ναι...μια ρυθμιση ,το πολυ πολυ
Oταν ομως για ενα χρονο ειναι στο -2 και ξαφνικα γινεται -12 τοτε κατι συμβαινει.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Αύγουστος 24, 2010, 10:57:18 μμ »
Για το σερβις της swatch group τι εμπειριες εχετε?Το ειχα παρει στους Αφους Αλεξοπουλου και μου ειχαν πει οτι εχουν δικο τους σερβις,στο σαιτ της Ω τους ειχε σαν επισημους αντιπροσωπους.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Αύγουστος 25, 2010, 09:06:58 πμ »
Καλημερα.
Οι δεικτες πρεπει να ξανατοποθετηθουν. Για να δεις αν εχουν προβλημα βαλε τους στο 12 και δες την αποκλιση τους.
Για την διαφορα που βλεπεις στην ωρα θελει απλα ρυθμιση. Ολα τα μηχανικα το παρουσιαζουν στις αλλαγες θερμοκρασιες. Αστο λιγο να δουλεψει μεχρι να σταθεροποιηθη ο καιρος και μετα βλεπεις.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Αύγουστος 25, 2010, 09:12:29 πμ »
Παράθεση
Για το σερβις της swatch group τι εμπειριες εχετε?
Δες το αντιστοιχο τοπικ και θα καταλαβεις...Ειναι γενικα λιγο κανιβαλοι..Παιρνουν ενα σκασμο λεφτα και οταν παρεις το ρολοι πισω παιζει να εχεις βγαλει και μουσι.. :grandpa: Αλλα δεν ξερω αν ειναι παντα ετσι. Εμενα πηραν ενα σκασμο λεφτα για μια μπαταρια σε ενα Ω και δε ρυθμισαν καν την ωρα. Σε αλλα παιδια εχουν παρει ρολογια για κανενα τριμηνο και παει λεγοντας... >:(
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Αύγουστος 25, 2010, 09:22:00 πμ »
Καλημερα.
Οι δεικτες πρεπει να ξανατοποθετηθουν. Για να δεις αν εχουν προβλημα βαλε τους στο 12 και δες την αποκλιση τους.
Για την διαφορα που βλεπεις στην ωρα θελει απλα ρυθμιση. Ολα τα μηχανικα το παρουσιαζουν στις αλλαγες θερμοκρασιες. Αστο λιγο να δουλεψει μεχρι να σταθεροποιηθη ο καιρος και μετα βλεπεις.

συστολές, διαστολές, θερμοκρασίες, υγρασίες, πιέσεις, λαδάκια, φινίρισμα κλπ κλπ.....ζωντανός οργανισμός....έχω πάψει εδώ κ καιρό να κοιτάω quartz στις βιτρίνες, τα οποία δυστυχώς τα αντιμετωπίζω με απάθεια κ σνόμπ όταν φοράει κάποιος φίλος λυπούμενος που έδωσε λεφτά για ένα πηνίο κ δε γνωρίζει τον ξεχωριστά όμορφο κόσμο του μηχανικού ρολογιού...(ελπίζω να μου περάσει)

υγ. συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο μου με το θέμα του παρώντος thread

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Αύγουστος 25, 2010, 01:18:23 μμ »
Καλημερα.
Δηλαδη φιλε Αρη υπαρχει περιπτωση αυτη η διακυμανση στις αποκλισεις να οφειλεται στην θερμοκρασια?Αν ειναι ετσι να μην το στειλω,για τους δεικτες που δεν ευθυγραμμιζονται δε με πειραζει και πολυ,οταν ερθει η ωρα για σερβις το κανονιζω.Ειναι η εγγυηση που με κανει να σκεφτομαι για το επισημο.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Αύγουστος 29, 2010, 01:42:32 μμ »
Tο ρολοι παιδια συνεχιζει να ειναι στο -7 την ημερα,πριν το στειλω οι ωρολογοποιοι της παρεας τι γνωμη εχουν για το προβλημα που παρουσιασε?Ο φιλος Αρης ειπε οτι χρειαζεται ρυθμιση,τι να ειναι αυτο που προκαλεσε την απορυθμιση του ρολογιου?Θα με βοηθησει αρκετα να ακουσω την γνωμη σας.Εχει παρουσιαστει κατι αναλογο σε αλλους κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου?Ω planet ocean.