Αποστολέας Θέμα: Ύπουλοι εχθροί ...  (Αναγνώστηκε 18616 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Ύπουλοι εχθροί ...
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 06:31:06 μμ »
Εγώ όταν μου συμβαίνουν κάτι τέτοια,αποφεύγω να κοιτάξω στο ρολόι αμέσως αν έπαθε κάτι....
Το κοιτάω συνολικά μετά από ώρες η και μέρες....και έτσι "χαλιέμαι" λιγότερο....είναι ένα ψυχολογικό τρυκ που έχω ανακαλύψει,και σε μένα τουλάχιστον λειτουργεί....Το ίδιο κάνω και με το αμάξι μου...
Προσφατα σε μια μανουβρα βρήκα σ ένα πεζούλι στο μαρσπιέ και δεν κατέβηκα κάτω να δω τι έχει....το είδα την άλλη μέρα και πόνεσε κάπως λιγότερο... :)

Πριν λίγο καιρό ήμουν στη Νέα Υόρκη και φόραγα το moonwatch...Καθόμουν σ ένα παγκάκι στο Central Park και του "χωσα" μια γερή στο μπρασελέ,επάνω στο μεταλλικό μπράτσο στο παγκάκι...Είπα "άσε μην κοιτάξεις τώρα"....
Μετά από 2 μέρες,το θυμήθηκα στο αεροπλάνο της επιστροφής και το κοίταξα...εντόπισα μια σεβαστή γρατζουνιά,αλλά δε με πείραξε καθόλου...Ξέρετε γιατί?Γιατί το θεώρησα "σουβενίρ" απ το ταξίδι,και θα θυμάμαι πάντα που έγινε αυτή η γρατζουνιά, και στο μυαλό μου θα είναι συνδιασμένη με ευχάριστες στιγμες.... ;)

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 06:58:07 μμ »
μπα το κοιταω επιτοπου τραβαω ενα καλο βρισιδι στα σερβικα και μου περναει το πολυ πολυ να ξαναβρισω .....και να το φχαριστηθω!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 08:30:42 μμ »
Ενα σας λεω. Αυτοματες περιστρεφομενες πορτες ξενοδοχειου! Μπορει να χασει κανεις περισσοτερα απο το ρολοι του...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 20, 2009, 02:41:45 μμ »
petros 1 - gracelin

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι βωμολοχίες σε οποιαδήποτε γλώσσα!!!

Κρίμα να μιλάτε έτσι υπάρχουν και άτομα που καταλαβαίνουν τι γράφετε!!!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 21, 2009, 07:24:12 μμ »
   Την μεγαλύτερη ζημιά την παθαίνω όταν ακουμπάω με το αριστερό καρπό στα τραπεζάκια της καφετέριας. Μαρμάρινα, μαντεμένια κλπ. σκληρά υλικά αφήνουν τα σουβενίρ τους τόσο πάνω στο γυαλί όσο και στο μπρασελέ. Όλο λέω να το θυμάμαι και να προσέχω κι όλο το ξεχνάω , και μάλιστα ασυναίσθητα κουνάω το χέρι με το ρολόι πάνω στο τραπέζι και χειροτερεύω την κατάσταση.
   Στους ίδιους χώρους, ενίοτε στα τραπέζια υπάρχουν χυμένα διάφορα υγρά διαφόρου προελεύσεως (καφέδες, μπύρες, ποτά, ξύδια από τα καροτάγγουρα κλπ) , οπότε το δερματινο λουράκι που θ' ακουμπήσει αποκτά ένα μόνιμο λεκέ !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 07:10:49 μμ »
cafe diving? ειναι σαν το desc diving αλλα στο ποιο χαλαροοο!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 09:20:59 μμ »
cafe diving? ειναι σαν το desc diving αλλα στο ποιο χαλαροοο!

χαχχαχα....ρε acid γράφεις "μουρλά" βρε φίλε,τό έχω ξαναναφέρει και παλιότερα πάλι δημοσίως.....γράφεις "τρελά" αλλά πάντοτε μου φτιάχνεις την διάθεση!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 09:25:07 μμ »
χαχχαχα....ρε acid γράφεις "μουρλά" βρε φίλε,τό έχω ξαναναφέρει και παλιότερα πάλι δημοσίως.....γράφεις "τρελά" αλλά πάντοτε μου φτιάχνεις την διάθεση!

και που να ερθεις για καφε μαζι μας να δεις τι τρελλα κουβαλαμεεε!! ;D

με την καλη εννοια ;)

φιλικα
γιωργος

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 11:25:00 μμ »
descdiving= ο ποιο υπουλος τροπος να γρατζουνισεις το καλογυαλισμενο πανακριβο diver ρολοι σου πανω σε υπουλα γραφεια laptop
ενοχλητικες καφετιερες και αγαρμπους συναδελφους που δεν εκτιμουν το καμαρι σου !
cafe diving = ολα τα παραπανω σε αλλο χωρο συν τις ομορφες σερβιτορες που αναρωτιουνται μα γιατι κοιταει συνεχεια το ρολοι του? !

Αποσυνδεδεμένος Νικολαος

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 11:57:32 μμ »
Τα φοράμε γιατι τα γουστάρουμε,όπου και όποτε θέλουμε.Αυτός δεν είναι ο σκοπός τους?
Φίλος μου,έσπασε τζάμι rolex,γιατί το φοράει στο σκουός.
Εγώ φοράω μηχανικά συνήθως παντού εκτός από σπόρ καταστάσεις.Εκεί μόνον quartz.
Και πάντα στην δουλειά,ένα μηχανικό timex(για να το φτιάχνω όποτε θα μου χαλάσει).
Και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ,εκτός από τις γρατζουνιές στο τζάμι.Αυτές δεν αποφεύγονται ποτέ.
Ο καθένας να ευχαριστιέται το ρολόι που κάνει για την τσέπη του,όχι για μεγαλύτερες τσέπες.

Αποσυνδεδεμένος niknik

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 07:22:01 μμ »
Επίσης γρατσουνιές από γωνίες τζαμιού.

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 26, 2012, 07:20:38 μμ »
Ζημιά επίσης, μπορεί να γίνει από το άνω τμήμα-καπάκι της μπαγαζιέρας των μοτοσυκλετών.
Ενώ εσύ ασχολείσαι με το γέμισμα-φόρτωμά της (και ήδη έχεις ξεχάσει το -ανοιχτό- καπάκι της)
με κάποια μικροκίνηση ή με την αλλαγή της κλίσης (λόγω φορτίου) αυτό πέφτει -περίπου- στο σημείο του καρπού όπου υπάρχει το ρολόι. Αν και δεν επιφέρει ιδιαίτερα δυνατό κραδασμό (ώστε να επηρεαστεί λειτουργικά το ρολόι) ωστόσο το σκληρό-βαρύ καπάκι μπορεί να γδάρει.                                                                              Μου έχει τύχει αρκετές φορές από τη ΜΑΧΙΑ μου. Ευτυχώς -λόγω εποχής- όμως το σημείο του
καρπού είναι πάντα καλυμένο από πουκάμισο,πουλόβερ,μπουφάν κλπ.
Το καλοκαίρι τι γίνεται όμως ???

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 03, 2012, 12:22:37 μμ »
υπαρχει κανενα προστατευτικο για το τζαμακι?οπως ειναι η μεμβρανη που βαζουμε στα κινητα αφης?

Αποσυνδεδεμένος iraklis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 07, 2012, 09:31:32 μμ »
Σε βάζει το έταιρο ήμιση να πλήνεις τα πιάτα και χρααατς στον νεροχύτη και βρίζεις τον εαυτό σου γιατί πήρες νεροχύτη από γρανίτη χα,χα :axe:  χα, χα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 08, 2012, 08:47:16 μμ »
Κατεβαίνοντας σκάλα απλώνω χαλαρά το αριστερό χέρι πιάνω το κάγκελο ώστε το χέρι να γλυστράει στο κατέβασμα και...χσσσσ, ή όταν βάζεις τα χέρια σε αντίστοιχα κάγκελα στο μπαλκόνι.
Bracelet+Mεταλλικό κάγκελο=Πάει το Buckle του Seamaster 1000 γρατσουνιές.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"