Αποστολέας Θέμα: ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΙΜΗΣ  (Αναγνώστηκε 20067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΙΜΗΣ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 09:11:25 μμ »
καλησπερα σε ολους ....με πηγατε χρονια πισω

δεν θα ζηταγα κατι πολυ ιδιαιτερο ......το ρολοι που μου εκανε δωρο ο πατερας μου, θα ζηταγα να μου φερει το τζινι πισω

ενα ταπεινο OMEGA CHRONOSTOP μοντελο του 68 με φθαρμενο μαυρο λουρακι και λαθος μπουκλα....

ζηταω πολλα?
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 09:49:49 μμ »
το εχασες acid?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 10:05:41 μμ »
ατυχημα με αυτοκινητο ....με βρηκαν μισοπεθαμενο σε ενα χαντακι ....με νομισαν για νεκρο ....και με βαλαν στο ασθενοφορο
οπου καποιος μου εβγαλε το ρολοι απο το χερι ,στην προσπαθεια να μου το βγαλει εγω αρχισα να βογγαω και αυτο με εσωσε
γιατι κινητοποιησε τους τραυματιοφορεις να ασχοληθουν μαζι μου....ο τυπος εξαφανιστηκε μπορει να ηταν και ο οδηγος ποιος ξερει..
δεν εμαθα ποτε .....να σου πω κατι ....τους ανθρωπους που σκοτωθηκαν μπορει το τζινι να τους φερει πισω ....?
ρολοι βρισκω και αυριο ......ναναι καλα ο μπεης....τους ανθρωπους αν και δεν εφταιγα .....τους κουβαλαω μεσα μου!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 10:19:37 μμ »
καταλαβαινω φιλε,καταλαβαινω

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 10:24:05 μμ »
 :'(

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 12:03:02 πμ »
Καλησπερα. Μιας και τζινι λογικα μια φορα στη ζωη σου πετυχαινεις, δε θα ελεγα οχι να το εκμεταλλευτω. Θα του ζηταγα ενα ρολοι,που γνωρισα προσφατα,μεσω του περιοδικου του VIWOW. Romain Jerome κυριοι. Μπορει να μην εχει ιστορια, αλλα το TITANIC DNA στοιχειωσε την ψυχη μου! Εναλλακτικως, δε θα ελεγα οχι και για το Moon Dust-DNA. Θα εθετα μαλιστα την επιθυμια μου στο τζινι με τον δεοντα σεβασμο και κατα τετοιο τροπο, μπας κι 'εκανε καμμια ταρζανια και μου χαριζε και τα δυο...

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 12:14:37 πμ »
θα του ελεγα να μου χαρισει το μπιγκ-μπεν.
Και με τα εισητηρια που θα εκοβα θα επαιρνα οτι ρολοι ηθελα!!!
Α ρε ελληναρα στη μεσιτια αμεσως εεεεε!!!
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 12:23:26 πμ »
σα πο λαλα τα romain πατριωτ?

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 12:29:00 πμ »
σα πο λαλα τα romain πατριωτ?
Αν το σα πο λαλα, σημαινει ποσο κοστιζουν,αυτο ειναι κατι που δεν το γνωριζω, αλλα ειλικρινα δε θα μου ηταν καθολου χρησιμο και να μαθω...

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 02:37:06 πμ »
Τα μοντέλα με την σκουριά κοστίζουν περίπου 10.000 σε αυτόματο και 16.000 ευρώ σε χρονογράφο. Διαλέγεις διαβάθμιση σκουριάς. Το στάδιο 3 είναι το πιο εντυπωσιακό. Στο 4 η σκουριά δημιουργεί ήδη τρύπες.

Το Night & Day 200.000 ευρώ, αλλά το χάσατε. Έχουν πουληθεί και τα 9.

Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο, γιατί είναι το μόνο ρολόι που φόρεσα στην ζωή μου που (μην παρεξηγηθούμε) το χαιδεύεις τόσο, αφού η στεφάνη έχει αυτό το σαγρέ που είναι πολύ ιδιαίτερα ευχάριστο στην αφή.

Λένε οτι μετά την συλλογή με την φεγγαρόσκονη και τα κομμάτια του Apollo και του Soyouz, θα ακολουθήσει συλλογή με κομμάτια από την μπανιέρα της Μέριλυν.

Εκεί να δεις χάδια..

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Λίγες ημέρες μετά το άρθρο μου λέγεται οτι επικοινώνησε έλληνας με το εργοστάσιο για να τα εισάγει.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 04:21:41 πμ »
ατυχημα με αυτοκινητο ....με βρηκαν μισοπεθαμενο σε ενα χαντακι ....με νομισαν για νεκρο ....και με βαλαν στο ασθενοφορο
οπου καποιος μου εβγαλε το ρολοι απο το χερι ,στην προσπαθεια να μου το βγαλει εγω αρχισα να βογγαω και αυτο με εσωσε
γιατι κινητοποιησε τους τραυματιοφορεις να ασχοληθουν μαζι μου....ο τυπος εξαφανιστηκε μπορει να ηταν και ο οδηγος ποιος ξερει..
δεν εμαθα ποτε .....να σου πω κατι ....τους ανθρωπους που σκοτωθηκαν μπορει το τζινι να τους φερει πισω ....?
ρολοι βρισκω και αυριο ......ναναι καλα ο μπεης....τους ανθρωπους αν και δεν εφταιγα .....τους κουβαλαω μεσα μου!

Πω πω ρε φίλε acid....
Τι είπες.....
Να μην σου ξανασυμβεί τίποτα εύχομαι....και σε κανεναν δηλαδή....

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 04:23:13 πμ »
Αντε, να πω κι εγω...

Ενα οποιοδηποτε SWISS MADE ΝΟS 'LEMANIA 5100', που δεν μπορω να βρω ευκολα στις μερες μας, ειναι κατι που δε θα μου χαλουσε καθολου τη διαθεση!...Απεναντιας, απ' οτι ενα 'quartz' και ειδικα απο το αντιπαλο δεος (βλ. 'χωρα των χρυσανθεμων και του ανατελλοντος ηλιου'...των πλημμυρων και των καταστροφων για τους Ελβετους!...) ;D

Γι' αυτο, θα παραχωρουσα τη θεση στον αγαπητο μου φιλο George_  που ξερω οτι δεν εχει προβλημα με τη συγκεκριμενη χωρα προελευσης και θα το εκτιμουσε τοσο πολυ, που μολις το επιανε στα χερια του και αντιλαμβανοταν τι μηχανισμο εχει, θα πεταγαν αμεσως καντηλες, θα του 'πεφτε κατω...και θα εκανε αμεσως εξορκισμους!... :smt104

:dielaughing:
Μετα απ' ολα αυτα, εγω θα παθαινα αυτο!... :axe:

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 13, 2009, 04:40:36 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΙΜΗΣ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 04:24:15 πμ »
Λένε οτι μετά την συλλογή με την φεγγαρόσκονη και τα κομμάτια του Apollo και του Soyouz, θα ακολουθήσει συλλογή με κομμάτια από την μπανιέρα της Μέριλυν.
Και μετά θα βγάλουν και με κομμάτια από τη χέστρα του Elvis....... >:(

Η ξεφτίλα του marketing.....

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 09:33:35 πμ »
Πέτρο, προς το παρόν έχουν παρουσιάσει δύο πολύ δυνατές ιδέες. Τον Τιτανικό και το Φεγγάρι. Παράλληλα όπως έγραψα και στο άρθρο που αναφέρθηκε πιο πάνω, για μένα το Night & Day ήταν το πιο ενδιαφέρον ρολόι την περσινής χρονιάς. Σε μια εποχή που όλοι βάζουν 2 και 3 tourbillon σε ένα  ρολόι, η Romain Jerome παρουσίασε ένα ρολόι με 2 tourbillon, που δεν έχει όμως δείκτες, άρα έχει υψηλή ακρίβεια αλλά δεν δείχνει την ώρα.

Αυτό αποτελεί ένα πολύ ωραίο "σχόλιο" για τον κόσμο της ΥΩ και το που πάει το ρολόι. Σίγουρα δεν είναι η ξεφτίλα του marketing, αλλά πολύ επιτυχημένο marketing. Ξέρετε κάθε εποχή όλοι βρίζουν κάποιο κομάτι της βιομηχανικής πραγματικότητας. Παλαιότερα ήταν η διαφήμιση, τώρα είναι το mrketing. Είναι αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανικής παραγωγής και δουλειά του είναι να βρει τι είναι αυτό που θα κινητοποιήσει τους καταναλωτές να αγοράσουν. Και όταν οι καταναλωτές αγοράζουν όλα πάνε καλά, στην καπιταλιστική τουλάχιστον κοινωνία. Τώρα υπήρχαν και άλλα μοντέλα, τα οποία δεν εφαρμόζονται.

Όσοι αρνούνταν παλαιότερα την διαφήμιση και τώρα το marketing δεν θέλουν να παραδεχτούν το γεγονός οτι υπάρχουν και άλλα γούστα και κατά συνέπεια και προιόντα για κάθε γούστο...

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Αυτό με την Μέριλυν ήταν αστείο, αλλά αυτό με τον Έλβις που έγραψες, δεν σχολιάζει την απίθανη περίπτωση να το κάνει μια εταιρεία, αλλά την διαφορετικότητα των καταναλωτών και την διάθεσή τους να αγοράσουν κάτι ξεχωριστό και προκλητικό που συντελεί ώστε αν αυτή η "τραβηγμένη" ιδέα γίνει πραγματικότητα, να στεφθεί με επιτυχία..

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΙΜΗΣ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 09:48:39 πμ »
Πέτρο, προς το παρόν έχουν παρουσιάσει δύο πολύ δυνατές ιδέες. Τον Τιτανικό και το Φεγγάρι. Παράλληλα όπως έγραψα και στο άρθρο που αναφέρθηκε πιο πάνω, για μένα το Night & Day ήταν το πιο ενδιαφέρον ρολόι την περσινής χρονιάς. Σε μια εποχή που όλοι βάζουν 2 και 3 tourbillon σε ένα  ρολόι, η Romain Jerome παρουσίασε ένα ρολόι με 2 tourbillon, που δεν έχει όμως δείκτες, άρα έχει υψηλή ακρίβεια αλλά δεν δείχνει την ώρα.

Αυτό αποτελεί ένα πολύ ωραίο "σχόλιο" για τον κόσμο της ΥΩ και το που πάει το ρολόι. Σίγουρα δεν είναι η ξεφτίλα του marketing, αλλά πολύ επιτυχημένο marketing. Ξέρετε κάθε εποχή όλοι βρίζουν κάποιο κομάτι της βιομηχανικής πραγματικότητας. Παλαιότερα ήταν η διαφήμιση, τώρα είναι το mrketing. Είναι αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανικής παραγωγής και δουλειά του είναι να βρει τι είναι αυτό που θα κινητοποιήσει τους καταναλωτές να αγοράσουν. Και όταν οι καταναλωτές αγοράζουν όλα πάνε καλά, στην καπιταλιστική τουλάχιστον κοινωνία. Τώρα υπήρχαν και άλλα μοντέλα, τα οποία δεν εφαρμόζονται.

Όσοι αρνούνταν παλαιότερα την διαφήμιση και τώρα το marketing δεν θέλουν να παραδεχτούν το γεγονός οτι υπάρχουν και άλλα γούστα και κατά συνέπεια και προιόντα για κάθε γούστο...

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Αυτό με την Μέριλυν ήταν αστείο, αλλά αυτό με τον Έλβις που έγραψες, δεν σχολιάζει την απίθανη περίπτωση να το κάνει μια εταιρεία, αλλά την διαφορετικότητα των καταναλωτών και την διάθεσή τους να αγοράσουν κάτι ξεχωριστό και προκλητικό που συντελεί ώστε αν αυτή η "τραβηγμένη" ιδέα γίνει πραγματικότητα, να στεφθεί με επιτυχία..

Αποδέχομαι και την διαφήμιση και το marketing, και συμφωνώ οτι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανικής πραγματικότητας πλέον. Όμως στην παραπάνω περίπτωση του ρορλογιού χωρίς δείκτες, δεν δέχομαι οτι είναι πετυχημένο το marketing γιατί το συγκεκριμμένο προϊόν ΔΕΝ είναι ρολόϊ από την στιγμή που δεν δείχνει την ώρα. Είναι ένα ακριβό ΚΟΣΜΗΜΑ, με βάση σχεδιασμού ένα ρολόϊ.  Τώρα για το που πάει η ΥΩ, και αν το παραπάνω είναι ένα δείγμα του δρόμου που ακολουθεί, τότε λυπάμαι πολύ γιατί νομίζω οτι έχει χάσει τον δρόμο της.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 09:50:55 πμ »
και για να μην ξεχνιομαστε,η σημαντικη αρχη του εμποριου ειναι <εξυπηρετω,ικανοποιω αναγκες του πελατη>,αν λοιπον ο πελατης θελει την χεστρα του καθε Χ,αυτος που θα του την βαλει στο χερι,καλα θα κανει και θα του παρει το χρημα.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 10:03:37 πμ »
πρωτα το χρημα και μετα την χ.....α
γιατι μιλαμε  για καταναλωτες που εχουν ξεφυγει.......
μου ζητησαν χτες ενα κρασι που να μπαινει στην καταψυξη και να μην σπαει το μπουκαλι......με χαμηλες θερμιδες.....
τι να πω.....μηπως ξερετε εσεις κανενα?

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 10:07:18 πμ »
πρωτα το χρημα και μετα την χ.....α
γιατι μιλαμε  για καταναλωτες που εχουν ξεφυγει.......
μου ζητησαν χτες ενα κρασι που να μπαινει στην καταψυξη και να μην σπαει το μπουκαλι......με χαμηλες θερμιδες.....
τι να πω.....μηπως ξερετε εσεις κανενα?

Κάτι ανάλογο με το ρολόϊ που δεν λέει την ώρα!!!

:D :D :D :D :D

Πλάκα πλάκα, δεν κάνετε καμιά συνεργασία με τα gilli diet, να βγάλετε ένα κρασί με λίγες θερμίδες, να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις???

Ευχαριστώ τους mod για την ανοχή τους σε αυτό το off topic ;D

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 11:46:19 πμ »
Επειδή έχω καταλάβει οτι πολλές φορές λέω πράγματα που δεν εισπράτουν όλοι με τον αναμενόμενο τρόπο επειδή δεν ασχολείστε όλοι με την ΥΩ, να ρωτήσω δύο πράγματα.

Ένα tourbillon διορθώνει την επίδραση της βαρύτητας στην λειτουργία της μηχανής. Άρα ένα ρολόι με tourbillon θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια. Πιστεύετε οτι πολλοί που αγοράζουν τέτοια ρολόγια ενδιαφέρονται για την ακρίβεια στην καταγραφή του χρόνου; Όχι. Το θέμα λοιπόν είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η πολύ όμορφη και πολύπλοκη λειτουργία του πανάκριβου μηχανισμού, ενώ την ώρα την βλέπεις σήμερα με μεγαλύτερη ακρίβεια σε ένα ρολόι των 100 ευρώ, ή στο κινητό σου.

Αυτό το γεγονός "σχολιάζει" το ρολόι χωρίς δείκτες. Σου λέει: Θέλεις πολύπλοκο μηχανισμό; Πάρτον. Θέλεις και την ώρα; Κοίτα το κινητό σου. Θα επιμείνω οτι είναι πολύ έξυπνο και βέβαια χρειαζόταν 9 πελάτες σε όλο τον πλανήτη και τους βρήκε αμέσως.

Σήμερα οι άνθρωποι επιζητούν την πρόκληση. Ξέρετε οτι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2008 ήταν το φτηνό ρολόι που έβγαλε μια εταιρεία και έγραφε πάνω στους δείκτες: "θυμήσου, θα πεθάνεις";...

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 13, 2009, 12:20:51 μμ »
Επειδή έχω καταλάβει οτι πολλές φορές λέω πράγματα που δεν εισπράτουν όλοι με τον αναμενόμενο τρόπο επειδή δεν ασχολείστε όλοι με την ΥΩ, να ρωτήσω δύο πράγματα.

Ένα tourbillon διορθώνει την επίδραση της βαρύτητας στην λειτουργία της μηχανής. Άρα ένα ρολόι με tourbillon θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια. Πιστεύετε οτι πολλοί που αγοράζουν τέτοια ρολόγια ενδιαφέρονται για την ακρίβεια στην καταγραφή του χρόνου; Όχι. Το θέμα λοιπόν είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η πολύ όμορφη και πολύπλοκη λειτουργία του πανάκριβου μηχανισμού, ενώ την ώρα την βλέπεις σήμερα με μεγαλύτερη ακρίβεια σε ένα ρολόι των 100 ευρώ, ή στο κινητό σου.

Αυτό το γεγονός "σχολιάζει" το ρολόι χωρίς δείκτες. Σου λέει: Θέλεις πολύπλοκο μηχανισμό; Πάρτον. Θέλεις και την ώρα; Κοίτα το κινητό σου. Θα επιμείνω οτι είναι πολύ έξυπνο και βέβαια χρειαζόταν 9 πελάτες σε όλο τον πλανήτη και τους βρήκε αμέσως.

Σήμερα οι άνθρωποι επιζητούν την πρόκληση. Ξέρετε οτι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2008 ήταν το φτηνό ρολόι που έβγαλε μια εταιρεία και έγραφε πάνω στους δείκτες: "θυμήσου, θα πεθάνεις";...

Φιλικά

Κωστής

Είναι γεγονός οτι δεν ασχολούμε με την ΥΩ.
Είναι γεγονός οτι τα quartz έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια από όλα τα μηχανικά.
Είναι γεγονός οτι η πλειοψηφία κατόχων μηχανικών ρολογιών, δεν τα αγοράζει για την ακρίβειά τους στο να λένε την ώρα, είτε έχουν τουρμπιγιόν είτε όχι.
Δεν νομίζω όμως οτι κάποιος που αγοράζει ένα πανάκριβο ρολόϊ, βλέπει την ώρα στο κινητό του. Μπορεί να έχει μια μικρή απόκλιση αλλά την ώρα την λέει. Το συγκεκριμμένο ρολόϊ χωρίς δείκτες για μένα δεν είναι ρολόϊ. Είναι ένα κόσμημα με μηχανισμό ρολογιού. (Προσωπική άποψη πάντα.)
Όσο για τους 9 πελάτες, φυσικά και ήταν εύκολο να βρεθούν. Εδώ δίνουν εκατομμύρια για έργα αφηρημένης τέχνης που είναι εντελώς αόριστα και δεν έδιναν για ένα "κόσμημα"??? που φαντάζομαι πέρα από το τρικ του limited edition, και του πανακριβου μηχανισμού, θα ήταν και από πολύτιμο μέταλλο, και ίσως και με μερικά "πετράδια" φορτωμένο.

Φιλικά Γιώργος