Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1704826 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sv2

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #640 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 05:57:05 μμ »

Κι επειδή μου αρέσουν τα περίεργα ζαντικά από 18" και πάνω, δείτε εδώ  :shocked:

Μην πας πάνω από 18''.Μόνο προβλήματα θα έχεις.Ιδανικότερα για τους δρόμους μας τα 17''.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 07:30:07 μμ »
Σωστή κι αυτή η παράμετρος...και δεν θα είναι κλάψτα Χαράλαμπε, θα είναι κλάψτα Γιάννη... :wallbash: :datz: :headbash: :hangman: :dielaughing:
Αν βγαλει ζημια σε ολα ειναι κλαψτα ειτε λεγετε DSG ειτε λεγετε τουρμπο ειτε λεγετε μοτερ στο κατω κατω γι'αυτο υπαρχει και η εγγυηση και αγοραζεις και 4 χρονια εξτρα των αρχικων 2 και ξενιαζει το κεφαλι σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 19, 2010, 07:35:51 μμ από dimtzi »
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 09:02:05 μμ »
Η επεκταση εγγυησης δεν περιλαμβανει ολα οσα καλυπτει η κανονικη εγγυηση.Επισης η λεξη ''ξενιαζεις'' για το vw group απλα δεν υπαρχει....κανε μια βολτα απο τα σχετικα αυτοκινητιστικα φορουμς και θα βαρεθεις να διαβαζεις για προβληματα.Κατ εμε το vw group ειναι στο ναδιρ σε θεμα αξιπιστιας.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 09:20:24 μμ »
πες τα ρε αμαρτωλε να μαθει λιγο κανεις... τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα ειναι μακραν! τρελα προβληματα!

Δεν σχολιαζω το πληρωνω για να εχω επεκταση εγγυησης. `τι ειναι αυτο? σοβαρα μιλαμε?

ψαχνουν για μαμακες?

οσον αφορα το dsg...μακραν το καλυτερο κιβωτιο παραγωγης αυτοματο ανεξαρτητως χρηματων. Μαζι με φερραρι...τοσο καλο. `Αν ομως κατσει κατι κλαψε γιαννη, χαραλαμπε, κωστα, μανωλη κτλ!

φιλικα
ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #644 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 09:45:36 μμ »
Η επεκταση εγγυησης δεν περιλαμβανει ολα οσα καλυπτει η κανονικη εγγυηση.Επισης η λεξη ''ξενιαζεις'' για το vw group απλα δεν υπαρχει....κανε μια βολτα απο τα σχετικα αυτοκινητιστικα φορουμς και θα βαρεθεις να διαβαζεις για προβληματα.Κατ εμε το vw group ειναι στο ναδιρ σε θεμα αξιπιστιας.

Φιλε αμαρτωλε σε ολα τα φορουμ της εκαστοτε μαρκας αν μπεις να διαβασεις θα δεις χιλιαδες προβληματα ειτε αυτο ειναι VAG, Merc, BMW, OPEL κτλ. Τελικα εγω πιστευω ειναι μην σου κατσει το ζημιαρικο αμαξι. Οσο για το VAG ισως να ακουγονται περισσοτερα γιατι και αναλογικα το γκρουπ πουλαει και πολυ περισσοτερα.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Ιανουάριος 20, 2010, 11:22:01 πμ »
Γιάννη, είτε μαύρο όπου έχει ωραία αντίθεση με τα χρώμια, είτε λευκό που έχει ωραία αντίθεση με τις γυάλινες επιφάνειες. Ειδικά τη νύχτα. Και προς θεού όχι ασημί.
Και καφέ δέρμα!

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Ιανουάριος 20, 2010, 01:29:05 μμ »
Ωραίο το μαύρο, ωραίο κι ένα μυστήριο χρώμα που το λέει γκρί μόκκα που είναι περλέ και αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάς. Ασημί με τίποτα. Το λευκό δεν ξέρω, ενώ δεν είναι άσχημο, κάπου με κολλάει. Βρήκα μάλιστα ένα με αυτόματο κιβώτιο, χωρίς όμως τα pedals στο τιμόνι, εκθεσιακό πινακιδωμένο από το '09, μέσα στη έκθεση με 0 χλμ και περιμένω σήμερα τιμή... είναι λευκό και λίγο με κόβει...
Για το καφέ δέρμα +1000 ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 20, 2010, 01:46:57 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Ιανουάριος 20, 2010, 01:33:43 μμ »
Εαν δεν κανω λαθος το καλυτερο αυτοματο σασμαν παραγωγης ειναι του καινουργιου Nissan R35 (skyline) οπως και το καλυτερο αυτοκινητο στα λεφτα του και ισως σε διπλασια τιμη.

Επισης πολυ καλο σασμαν εχει και το καινουργιο EVO 10 το οποιο θα μπει και στην μικροτερη εκδοση Ralliart.

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 10:12:38 πμ »
Βασικα αν μιλησουμε μονο για κιβωτιο ταχυτητων και μεταδοσης το 8αρι του Lexus IS-F ειναι αυτη τη στιγμη το γρηγοροτερο στον κοσμο (αλλαγη σε 0,1") με μονο αυτα της F1 να ειναι γρηγοροτερα απο αυτο (~0,05").
Επεται αυτο του GT-R (που σαν υλοποιηση ειναι ιδιο με αυτα των Evo X, Ferrari (καποια), Bugati, DSG κτλ - βλεπε διπλος συμπλεκτης) αλλα σαν συνολο το οχημα αυτο δεν εχει ανταγωνιστη! Βεβαια τελευταια ακουγονται πολλα για GT-R που παρεδωσαν το πνευμα οσον αφορα το κιβωτιο...
Και μετα ερχονται τα υπολοιπα κοινα θνητα ...
Αυτα απλα για να ακριβολογουμε.

Τωρα οσον αφορα το Passat, ειμαι Γιαπωνεζος μεχρι το κοκαλο και καποτε ελεγα πως αν θελω καινουριο αμαξι και τυχει να μην μου κανει κανενα Ιαπωνικο τοτε απλα δεν παιρνω καινουριο αμαξι. Οταν ειδα και μπηκα μεσα στο Passat ειπα πως αυτο ισως ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που θα με εκανε να αλλαξοπιστισω!

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 10:58:58 πμ »
Μεταξύ των 2 to πασάτ cc και από μένα, ειδικά αν μπαίνει και το κιβώριο DSG στο παιχνίδι.

Ρίξε μια ματιά και στη νέα C5 πάντως με τον κινητήρα PSA-BMW 1,6 Τ 155 ίππων και με υδροπνευματική ανάρτηση πριν λάβεις την τελική σου απόφαση   ;) Είμαι γερμανοελβετοαναθρεμένος αλλά στα αυτοκίνητα δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι Γαλλόφιλος!
Εναλλακτικά περίμενε ως τον Απρίλη για το νέο Volvo s60 το οποίο σχεδιαστικά είναι πολύ μπροστά.

ΥΓ Ζάντες 18 ιντσών: Αν μένεις και εσύ σε κανα Λακουβοχώρι Αττικής (πχ Μαρούσι) άστο καλύτερα! Το δικό μου σε 1,5 χρόνο με 17άρες και 45 προφίλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ (1 ολική απώλεια ελαστικού μετά άπό κλατάρσιμα, ένα επιπλέων μπάλωμα, 1 στράβωμα ζάντας και άλλα) 
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 06:20:59 μμ »
 Κύριοι αναφέραμε διάφορα μοντέλα, όλα με την προσωπικότητά του το καθένα.. Εάν θα αγόραζα μεγάλο σεντάν αυτοκίνητο και δεν είχα φορολογικό πρόβλημα με τα 2000cc, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το ACCORD...! Ενναλακτικό premium θα έλεγα και σχετικά...''ακυκλοφόρητο''... Τι ψεγάδι να βρει κανείς γι αυτό το αμάξι...; :god:
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 06:56:33 μμ »
....τελευταια ακουγονται πολλα για GT-R που παρεδωσαν το πνευμα οσον αφορα το κιβωτιο...

Ο δημιουργός του παρακάτω βίντεο είχε πολύύύύύύύύ έμπνευση και αρκετό χιούμορ....

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 07:02:51 μμ »
ωραιες επιλογες  ;)

εγω προσωπικα επειδη εχω ξεδωσει απο θεμα ταχυτητας κ.λ.π. αρκετα χρονια με μηχανες
αν επαιρνα αυτοκινητο, μια θα ηταν η επιλογη μου...

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος sv2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 07:07:59 μμ »
Βασικα αν μιλησουμε μονο για κιβωτιο ταχυτητων και μεταδοσης το 8αρι του Lexus IS-F ειναι αυτη τη στιγμη το γρηγοροτερο στον κοσμο (αλλαγη σε 0,1") με μονο αυτα της F1 να ειναι γρηγοροτερα απο αυτο (~0,05").

Αν το IS-F κάνει αλλαγές σε 0,1'' δεν είναι το πιό γρήγορο αφού η 599 κάνει αλλαγιές σε 0.08'' και η 430 Scuderia σε 0.05''.Πάντως όλα αυτά είναι ψηλά γράμματα αφού στην πράξη δεν μπορείς ν΄αντιληφθείς την διαφορά.Η δικιά μου αλλάζει σε 0.15'' και δεν μπορώ ν΄αντιληφθώ διαφορά με το 0.08'' της 599.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 11:22:32 πμ »
Έκλεισε το cc!!!
Με πέραν του βασικού εξοπλισμού, cd-mp3 με μεγάλη οθόνη αφής, εργοστασιακό parktronic μπρος-πίσω, πολυλειτουργικό τιμόνι και μ@μ@τες 18άρες μαμίσιες.
Χρώμα μαύρο περλέ-θα είναι τούμπανο :fire:
Για το DSG παρότι πείσθηκα και το αναζήτησα, παράδοση σε 4 μήνες οπότε το άφησα...
Ευχαριστώ παίδες για τη συζήτηση!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 11:49:22 πμ »
 Γιάννη με το καλό να το παραλάβεις και να είναι πάντα καλοτάξιδο.....................
  Welcome στό GROUP.................

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 12:01:11 μμ »
Καλοριζικο Γιαννη...εχω μπλεξει και εγω με το γκρουπ αυτες τις ημερες κ σκεφτομαι διαφορα...

Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο:

Α4 Allroad
ή σε αυτο

Bmw X1

Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 12:07:45 μμ »
 Το κακό ρε Γιάννη είναι ότι μάλλον θα πρέπει να ξαναπάρεις Fortis............
   Γιά περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Fortis για τη συνεργασία με την VW........

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #658 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 12:58:03 μμ »
Γιάννη με το καλό!!! Καλοτάξιδο, εξαιρετική επιλογή! Και κατά τη γνώμη μου καλύτερα χωρίς το DSG!

Mninos, δεν τίθεται δίλημμα ανάμεσα στα δύο! Το Α4 έχει τόρσεν. Τέλος.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 02:12:45 μμ »
Μανώλη,
για το X1 ....ένα "άτακτο"(μανία με πονηρές φωτό-ειδικά summer....καλά ο dimis ειναι ;D)  μέλος μπορεί να βοηθήσει σε πολλά μιας και σε λίγες μερες το παραλαμβάνει
GiannisH,εξαιρετική επιλογή!άντε το συντόμοτερο δυνατό να το΄χεις στα χέρια σου
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.