Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1667775 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #440 στις: Ιούνιος 27, 2009, 12:52:38 πμ »
Bλέπω Γιώργο ότι έχεις εξάρτηση με τα σκληρά (s4), ούτε καν integrale  :respect:

Η αγάπη μου πάντως ήταν το Lancia 037. To τελευταίο πισωκούνητο που σήκωσε πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Ιούνιος 27, 2009, 01:00:01 πμ »
 :o

Με τέτοιες φωτό θα με αναγκάσετε να πάρω βραδιάτικα τ' αμάξι και να το πάω για χειρόφρενα στην αλάνα.

...

Εμ, η αλάνα δεν υπάρχει πια.  8-[  Άρα απόψε τουλάχιστον δεν πάω πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος X vintage

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Ιούνιος 27, 2009, 01:15:50 πμ »
Φανταστείτε λοιπόν την απόλυτη έκσταση για εμένα όταν πριν από 2 χρόνια στο Τατόι έβαλα μπροστά χρησιμοποιώντας καλώδια και την Gtv μου, τον ΘΡΥΛΟ με 'σάρκα και οστά': μια ολοζώντανη και πραγματικά αψεγάδιαστη 037 Stradale... :o :o

Η πνευματική Νιρβάνα που ένοιωσα καθισμένος για λίγα λεπτά στο κάθισμά της έχει χαραχθεί πλέον μόνιμα στο μυάλο μου... ;D

Χ

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Ιούνιος 27, 2009, 07:48:52 πμ »
 :o λογικό είναι φίλε X vintage....πάντα τέτοια  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Ιούνιος 27, 2009, 07:52:12 πμ »
Άστα Χάρη...καιγόμαστε....Κώστα το'γραψες  :prayer: :respect:
konakis.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Ιούνιος 27, 2009, 03:23:39 μμ »
Χρόνια ήθελα να βρω έναν ακόμα να ξέρει και να του αρέσει το 037. Ακόμα και τα περιοδικά το "ψιλοθάβουν" . Που να το φανταστώ ότι έπρεπε να γραφτώ σε φόρουμ με ρολόγια;  ;D

Αγαπητέ Χ να είσαι καλά για την φωτογραφία της Stradale (του δρόμου;  ;D ) Πολύ αλήτισα η κυρία.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Ιούνιος 28, 2009, 10:37:32 πμ »
Lancia 037 + Delta=Respect. Επίσης, η καινούργια Λάντσια δε θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να έχει ονομαστεί Δέλτα -ουδεμία σχέση.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Ιούνιος 28, 2009, 11:04:39 πμ »
Oύτε και η προηγούμενη νομίζω (αν και αυτήν έχω εδώ και 13 χρόνια).
Να προσθέσω τις fulvia και stratos;

Αποσυνδεδεμένος Stoned156

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Ιούνιος 28, 2009, 04:24:57 μμ »
παρατηρω οτι οσοι ασχολουμαστε με ρολογια εχουμε και διαφορετικο γουστο απο το ευρυ κοινο στα αμαξια...

και εγω καπως 'vintage' ας πουμε, με τρελες γκρινιες απο ολη τη φαμιλια, ειδικα τις γυναικες, αρραβωνιαστηκια και μητερα, υστερα απο πολυ κοπο, αναζητηση σχεδον 2 χρονων, βρηκα περσυ και αγορασα ενα αμαξι ποθου απο το γυμνασιο ακομα... παλια κλασσικη ιαπωνικη σχολη, ο τελευταιος samurai, που μαζι με κανα δυο ακομα της ιδιας σχολης δε θα ξαναβγουνε ποτε...

ενα δυσκολο εργαλειο, μια αδιαλειπτη ταλαιπωρια που σε κανει να χαμογελας καθε φορα που τη 'φορας'... μια πραγματικα σπορ κατασκευη που απο ενα σημειο και μετα ιδρωνεις θελοντας και μη, οπως με ενα ρολοι στο καρπο ετσι και με αυτο σε ολο το σωμα...
2002 Rolex Oyster Perpetual Air-King
2009 Omega Speedmaster Professional
         'Apollo 11' 40th Anniversary Limited Edition 2009 Zenith Chronomaster Open XXT El Primero ______________________ 1993 Mazda RX-7 FD3S

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Ιούνιος 28, 2009, 07:58:37 μμ »
μπράβο ρε μάγκα...άπαιχτο το japoni......
konakis.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Ιούνιος 28, 2009, 08:13:27 μμ »
Πολυ ωραιο!!!!!!!! ;)Μπραβο ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Ιούνιος 28, 2009, 08:37:16 μμ »
Αυτό θέλει κάλα χέρια και μεγάλα μπαλόνια. Αν μπορείς να του κουμαντάρεις άξιος.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Ιούνιος 29, 2009, 03:50:40 μμ »
Αν και έχω καταλήξει πιά στά γερμανικά, λέω ότι στά λεφτά του RX-8 δεν υπάρχει αντίπαλος. Εκπληκτικό αυτοκίνητο...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Ιούνιος 29, 2009, 04:16:47 μμ »
Mazda rx8=Κορυφη τελειο αμαξι :god:
                      Φιλικα
                        Ser

Αποσυνδεδεμένος kalmik

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Ιούνιος 29, 2009, 04:42:33 μμ »
Mazda rx8=Κορυφη τελειο αμαξι :god:
                      Φιλικα
                        Ser

Aρκεί να έχεις λεφτά με το τσουβάλι για συμπλήρωση λαδιών και ρότορες κάθε 50.000 χλμ. Πέφτουν πολύ γρήγορα οι κινητηρες wankel με την τρέχουσα τεχνολογία μετάλλων.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Ιούνιος 29, 2009, 04:45:45 μμ »
Σωστος ο kalmik αλλα η mazda ζωγραφισε στο RX8 8)

Αποσυνδεδεμένος Stoned156

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Ιούλιος 01, 2009, 02:04:08 πμ »
Παράθεση από: kalmik
Aρκεί να έχεις λεφτά με το τσουβάλι για συμπλήρωση λαδιών και ρότορες κάθε 50.000 χλμ. Πέφτουν πολύ γρήγορα οι κινητηρες wankel με την τρέχουσα τεχνολογία μετάλλων.

μαλλον δεν γνωριζεις απο ροταρυ, εξου και το σχολιο. επειδη ημουν ιδιοκτητης ενος my '04 rx8 cosmo επι 4 χρονια (απ'τα πρωτα στην ελλαδα που θεωρουνταν, ας πουμε, προβληματικα) σε πληροφορω οτι το αμαξι δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα. εχω και φιλους με rx8 αρκετους, μια απο τα ιδια...

γενικα να ξερεις ενα 8αρι κοστιζει σαν συντηρηση οσο ενα... yaris! εκτος κι αν τα 40-50ευρω που θελει το χρονο για εξτρα λαδι ειναι 'λεφτα με το τσουβαλι' :D
και να σου πω και κατι, καλυτερα να ξερω οτι σε 1500 περιπου χλμ πρεπει να βαλω 300-400ml, παρα σαν κατι γερμανικα 'wanna be' σπορ αυτοκινητα, που εμεναν ξαφνικα απο λαδι στη μεση του πουθενα... ή εψηναν τους πολλαπλασιαστες τους καθε λιγο και λιγακι... ασε, μην ψαχνεις προβλημα σε ιαπωνικη κατασκευη.

τωρα για τον κινητηρα, ξεχνας οτι το 8αρι ειναι ατμοσφαιρικο. υπαρχουν απειρα αμαξια στην αμερικη (επισημα στοιχεια στο αμερικανικο club) που εχουν ξεπερασει τα 120,000 μιλια (200Κ χλμ). και τουρμπισμενα ακομα στην αθηνα κυκλοφορουν αρκετα με πολλα χλμ. οποτε ολα ειναι σχετικα, σε τι κομματι θα πεσεις, της χρησης και της συντηρησης που κανεις!
παντως σιγουρα ειναι η χαρα της πισω κινησης, οχι πολυ δυνατο αμαξι στην εργοστασιακη του μορφη, κυριως γιατι ειναι ακομα ενα θυμα του marketing. ομως με 2-3 διορθωσεις στα μελανα σημεια, γινεται ανετα ζωηρο joy machine, που υπερτερει απο αντιστοιχα γερμανικα τουμπισμενα hatchback. δεν ειναι το θεατρο του παραλογου σαν το 7αρι, γι'αυτο το πας παντου 'ταπα' ευκολα χαμογελοντας.
οριστε και τρεις αναμνηστικες φωτογραφιες, οπως περιπου επρεπε να το βγαζει η mazda. απο τις λιγες που εχω. 250 αρρωστημενα αλογα, με ξυραφενια αποδοση, σε ενα ηπια ελαφρωμενο αμαξωμα. 5-6 φορες μπηκε πιστα, απειρες δοκιμες επιδοσεων, παρανομιες και πιεσμενες βολτες. προβλημα κανενα, απο χαρα... ακομα μου λειπει!

στο facelift εβγαλαν την εκδοση R3, που μοιαζει, οχι μονο εξωτερικα αλλα και μηχανικα!
παρεπιπτοντως, το νουμερο που λες για τον κινητηρα, ισχυει κατα κανονα στα 7αρια. και τα απειρα λεφτα τα θελει, γιατι ειναι αλλης εποχης αλλα και αλλης κατηγοριας. βεβαια, αμα ειναι να εχω σχεδον τα παντα στον καθρεφτη μου, χαλαλι του :finga:
2002 Rolex Oyster Perpetual Air-King
2009 Omega Speedmaster Professional
         'Apollo 11' 40th Anniversary Limited Edition 2009 Zenith Chronomaster Open XXT El Primero ______________________ 1993 Mazda RX-7 FD3S

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Ιούλιος 01, 2009, 09:30:40 πμ »
Άρε Κονάκη τι μου κάνεις πρωινιάτικα να ακούω σκάστρες. (Ατμοσφαιρικός μού 'γινες).
Όπως λέει και ο Κώστας θέλει μεγάλα μπαλόνια να πηγαίνεις πατημένα 500 άλογα στην Κορσική. (Ή μυαλό κουκούτσι;)
Στραντάλε αλλά και Φούλβια ...θεϊκά.
Βανκελάκια 156 αφού ψήθηκες στο στρωτό οκτάρι μεταπήδησες στο ρίαλ θινκ. Σωστός.

Φιλικά
ένα ταπεινό Οκτάβια 4 καραβάν αρές

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Ιούλιος 20, 2009, 10:11:18 μμ »
αγγελιάκι για "ξενύχτηδες"......όχι σε κλασσικό black χρωματάκι αλλά λευκό ρενό espace "κασελάδικο" δεν έχω ξαναδεί!  :o
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/315701/

Υ.Γ. λεπτομέρια.... ο κεραυνός στα δεξιά  :D :D :D  ωραίος ο κόρακας....
konakis.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Ιούλιος 25, 2009, 09:39:22 πμ »
ενα ταπεινο mazda 6 εχω βαλει στο ματι .......SW 4X4 ...αλλα με αυτα που γινονται στην αγορα περιμενω....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...