Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1704157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #6000 στις: Οκτώβριος 13, 2018, 07:53:57 μμ »
Κάτι σε Φιατ σαν του Χαριλάου η σε Μίνι;

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6001 στις: Οκτώβριος 13, 2018, 08:02:09 μμ »
208

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος vero

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6002 στις: Οκτώβριος 13, 2018, 11:23:00 μμ »
Yaris δεν έχω εμπειρία ,έχω ακούσει και κρατάω επιφύλαξη για αρκετά προβλήματα στο ντίζελ.
Το αντί-yaris που μπορούσα να σου προτείνω είναι το καινούργιο swift.
Ελαφρύ, όμορφο,φουλ εξοπλισμός, πολύ καλή τιμή.
Στα αντί-crossover που πρότεινες θα κοίταζα και την αδυναμία μου το kia stonic  με τον 1000αρι τουρπο 120 άλογα με φουλ φουλ εξοπλισμός στα 18.000€ παρά κάτι.
Ειδικά για το swift θα έλεγα να το δεί, αξίζει πραγματικά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"And be a simple kind of man
Oh, be something you love and understand"

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6003 στις: Οκτώβριος 14, 2018, 11:14:26 πμ »
opel corsa 1.4 με φουλ εξοπλισμο και με τιμη απαιχτη!!!
Ειδικα το black edition ειναι κουκλα.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6004 στις: Οκτώβριος 14, 2018, 03:00:14 μμ »
Λοιπον εχω ενα yaris d4d του 2006...
Πραγματικος χιλιομετροφαγος!
Αμαξαρα με ολη την ενοια τη λεξης! Απροβληματιστο και δε χαλαει ποτε!
Ολα οσα κυκλοφορουν μοντ απο το 06'-11' εχουν απο 300.000 χλμ και πανω και δεν εχουν βγαλει το παραμικρο... Τα περισσοτερα ειναι εισαγωγης για αυτο κι εχουν τοσα χλμ.

Στο ζουμι τωρα, αμφιβαλλω πως τα τελευταιας γενιας yaris βγαζουν προβληματα καθως η toyota και η μερσεντες στο χωρο των πετρελαιοκινητων αυτοκινητων ειναι μανες χρονια τωρα...

Οσο αναφορα για το τελευταιο yaris hybrid, δν μπορω να εκφερω αποψη αλλα ακουω απο αρκετους οτι απο καταναλωση δεν ειναι το αναμενομενο και καταναλωνει πολυ περισσοτερο απο αυτα που δινει η εταιρια...

Απο προσωπικη εμπειρια με το καινουργιο yaris βενζινη (ιδιο μοτερ με το υβριδικο) ειμαι απογοητευμενος απο αποψη επιδοσεων και καταναλωσης καθως μιλαμε για περιπου 8,5l/100km μεσα στην πολη με νορμαλ οδηγηση. Απαραδεκτο! Στα θετικα του θα βαλω την αξιοπιστια γιατι αν ψαξεις στο λεξικο συνωνυμο της αξιοπιστιας θα βρεις τη λεξη "toyota" και το σκαφος του ειναι πολυ ομορφο αλλα περι ορεξεως!
Ποιοτητα πλαστικων πολυ χαμηλη οπως αναμενοταν ισως και λιγο χαμηλοτερη απο το αναμενομενο... Σιγουρα προσθεσανε πολυ τεχνολογια αλλα σιγα τα αυγα! Μεταπωληση? Ισως οτι καλυτερο υπαρχει!
Οδηγικη συμπεριφορα? Yaris ειναι, μην περιμενεις και πολλα!

Επισης μπορεις να δεις swift και micra απο τα οποια το τελευταιο ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν γνωριζω περαιτερω χαρακτηριστικα!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6005 στις: Οκτώβριος 14, 2018, 03:32:34 μμ »
Και τώρα πάμε στα δύσκολα: απόφαση αγοράς αυτοκινήτου, αλλά για...άλλον. Τουτέστιν για κάποιον που σίγουρα δεν έχει τις ίδιες προτεραιότητες με εσένα όσον αφορά στη χρήση του αυτοκινήτου.
Και επειδή η φίλη μου σκέφτεται να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, σκεφτόμουν τις εξής εναλλακτικές:
Toyota Yaris hybrid.
Peugeot 208.

Και τα δύο αυτόματα.
Μιλάμε για χρήση κατά 90% στην πόλη. Μιλάμε για οδηγό που σαφώς δεν ενδιαφέρεται για το πόσο καλά "στημένο" είναι το αυτοκίνητο (ξεκινώντας από το ότι και τα δύο είναι αξιοπρεπή για νορμάλ χρήση) καθώς δε σκέφτεται με πόσα θα ανεβοκατεβαίνει τα στροφιλίκια για το φράγμα.

Λέω λοιπόν:

Peugeot: πολύ ωραίο design μέσα-έξω. Καλύτερες επιδόσεις (έκδοση με 110 άλογα). Ελαφρώς καλύτερα "στημένο" και καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.
Yaris: πολύ τεχνολογία, δεν έχει τέλη, κατανάλωση κοντά στα diesel, δε σπάει-δε χαλάει και κρατάει καλύτερη αξία μεταπώληση για τυχόν (πολύ) μελλοντική πώληση.

Τα λέω καλά;
Έχει κανένας εμπειρία από το Yaris; Κυρίως με ενδιαφέρει το αυτόματο CVT, το οποίο απ΄όσο έχω διαβάσει απέχει σα φιλοσοφία από τα υπόλοιπα αυτόματα και (πάλι απ΄όσο έχω διαβάσει) μάλλον υπολλείπεται ελαφρώς από αυτά.
Είδα ότι το Peugeot έχει πιο "κλασικό" αυτόματο που είναι και σειριακό. Το Yaris δεν έχει τέτοια δυνατότητα, είναι full αυτόματο.
Βέβαια δε νομίζω ότι η φίλη μου θα προβληματιστεί ποτέ από την έλλειψη της δυνατότητας οδήγησης με σειριακό, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Επίσης υποψήφια:
Citroen C4 Cactus και Mitsubishi ASX.
Είδαμε και το Juke, αλλά έχω την αίσθηση ότι το πάνε για αλλαγή σιγά-σιγά, καθώς έχουν "κόψει" τη διχρωμία στο εσωτερικό και (κυρίως) δεν έχουν ιδέα για το τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον. Και νομίζω είναι πλέον "παλιό" σε σχέση με τον ανταγωνισμό του...

Για πείτε καμία καλή ιδέα. Και κυρίως καμία εμπειρία -αν υπάρχει- από το Yaris...

;)

Τελευταία σκέφτομαι το πλεονέκτημα που έχει ένα υβριδικό, καθώς δε μολύνει το περιβάλλον. Άρα για μένα, yaris.

Αφού δεν υπάρχουν απαιτήσεις σε επιμέρους τομείς από αυτόν που θα το χρησιμοποιήσει, ένας ακόμη λόγος για αυτό το υβριδικό.

Θα το παίρνει και θα το οδηγάει όμορφα και σωστά, και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Η αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων μας χωρίς να χρειάζεται τις περισσότερες φορές, είναι ένα από τα σύγχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, που εντάσσεται στα γενικότερα συμπεριφοριστικά θέματα που έχουμε ως λαός, και τα οποία θεωρώ είναι τα πιο σημαντικά, και όχι η οικονομική κρίση και τα συναφή, που πλασάρονται συνεχώς από τα MME επειδή αυτά πουλάνε.

Ας κάνουμε τις επιλογές μας όσο μπορούμε σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες, γνωρίζοντας ότι κάθε μας πράξη και επιλογή, έχει και κάποιο αντίκτυπο θετικό ή αρνητικό, στην κοινωνία που ζούμε.

Αποσυνδεδεμένος GREDA

• 50mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #6006 στις: Οκτώβριος 14, 2018, 03:57:30 μμ »
Το Yaris το θεωρώ πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.Η τεχνολογια του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο καθώς το μοτέρ που φοράει είναι παλιο (γι’αυτό έχει και μεγάλη κατανάλωση) και η μπαταρία του δεν εχει μεγάλη αυτονομία.Το αυτοκίνητο έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είναι Γιαπωνέζικο  και πλέον έχει τα θεματάκια του,όπως όλα,απλά το ακολουθεί ο μύθος της Toyota.Εδω βέβαια πρέπει να πούμε ότι η Toyota είναι η πρώτη που είδε το μέλλον στα μικρά αυτοκίνητα και κατήργησε πρώτη,με διαφορά,τους μικρούς diesel κινητήρες.Αν θες πραγματικά Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο κοιτάς μόνο το Swift.Clio και Micra είναι ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα.Αν θες Γάλλο πήγαινε σε Clio,η ποιότητα κατασκευής του είναι ανώτερη,πολύ κατά την γνώμη μου,από της Peugeot.Το Corsa είναι μια πολύ καλή λύση αλλά για τα diesel μοτέρ τα οποία δυστηχως φαίνεται ότι θα έχουν σύντομα ημερομηνία λήξης για τις μεγάλες πόλεις.Τελος θα σου έλεγα να ρίξεις και μια μάτια στο νέο Polo με φυσικό αέριο,το οποίο έχει απίστευτα χαμηλή κατανάλωση και έχει πραγματικά οικολογικό προσανατολισμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 14, 2018, 04:07:22 μμ από GREDA »

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6007 στις: Οκτώβριος 15, 2018, 07:31:41 πμ »
Ibiza :D

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6008 στις: Οκτώβριος 18, 2018, 05:07:42 πμ »
Citroën έχω ανάμεσα στα αυτοκίνητα μου (diesel C4 e-hdi του 2012) και έχω να σου πω προχωρά όπως είσαι αν το σκέφτεσαι. Το πιο αξιόπιστο αμάξι που είχα ποτέ και μάλιστα ανάμεσα σε Γερμανικά premium (Bmw E90 του 2008 το οποίο πούλησα και BMW F20 του 2017 που έχω σήμερα ) και Ιαπωνικά σπορ (Mazda MX-5 NC). Εγώ βέβαια αν ήμουν στην θέση του φίλου σου θα έπαιρνα το Citroën C3 Aircross .

Sent from my iPad using Tapatalk
Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6009 στις: Οκτώβριος 18, 2018, 07:05:45 πμ »
Citroën έχω ανάμεσα στα αυτοκίνητα μου (diesel C4 e-hdi του 2012) και έχω να σου πω προχωρά όπως είσαι αν το σκέφτεσαι. Το πιο αξιόπιστο αμάξι που είχα ποτέ και μάλιστα ανάμεσα σε Γερμανικά premium (Bmw E90 του 2008 το οποίο πούλησα και BMW F20 του 2017 που έχω σήμερα ) και Ιαπωνικά σπορ (Mazda MX-5 NC). Εγώ βέβαια αν ήμουν στην θέση του φίλου σου θα έπαιρνα το Citroën C3 Aircross .

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι ε;
Γιατί για κάποιο λόγο, είχα την εντύπωση ότι τα Citroen είναι τα πιο «ζημιάρικα» από το «Γαλλικό πακέτο» δλδ Peugeot, Renault, Citroen.
Μπορεί να είναι απλά εντύπωση μου βέβαια, δεν έχει τύχει να είχα ποτέ Citroen...
Πάντως σίγουρα είναι από τις εταιρίες που «ψάχνονται» και καινοτομούν συστηματικά.
Για τα Γερμανικά premium, δεν μου κάνει εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως σε «κατάταξη αξιοπιστίας» από περιοδικά του εξωτερικού, που εξετάζουν μεγάλα αριθμητικά δείγματα, στις πρώτες 6-7 θέσεις συνήθως βλέπεις Ασιατικές μάρκες με τα premium Γερμανικά να είναι πιο πίσω...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6010 στις: Οκτώβριος 18, 2018, 07:07:39 πμ »
Ναι ε;
Γιατί για κάποιο λόγο, είχα την εντύπωση ότι τα Citroen είναι τα πιο «ζημιάρικα» από το «Γαλλικό πακέτο» δλδ Peugeot, Renault, Citroen.
Μπορεί να είναι απλά εντύπωση μου βέβαια, δεν έχει τύχει να είχα ποτέ Citroen...
Πάντως σίγουρα είναι από τις εταιρίες που «ψάχνονται» και καινοτομούν συστηματικά.
Για τα Γερμανικά premium, δεν μου κάνει εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως σε «κατάταξη αξιοπιστίας» από περιοδικά του εξωτερικού, που εξετάζουν μεγάλα αριθμητικά δείγματα, στις πρώτες 6-7 θέσεις συνήθως βλέπεις Ασιατικές μάρκες με τα premium Γερμανικά να είναι πιο πίσω...

Εκτός από το αστέρι  :D

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6011 στις: Οκτώβριος 18, 2018, 08:08:25 πμ »
Ελπιζω η αγορα αυτοκινητου να μην γινει σαν το θεμα: αγορα καταδυτικου του Χαρη που ακομα ειναι προς ανευρεση :D

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6012 στις: Οκτώβριος 18, 2018, 04:59:04 μμ »
Εγώ πάντως με το C4 έχω κάνει 80 χιλιάδες υπέροχα άνετα ασφαλή χιλιόμετρα χωρίς κανένα θεμΑ αξιοπιστίας . Με το Ε90 έκανα 57 χιλιάδες προβληματικά χιλιόμετρα , το BMW F20 έφτασε αισίως τα 20 χιλιάδες με μόνο πρόβλημα την αντικατάσταση του πίσω φωτιστικό αριστερά που είχε γίνει ενυδρείο με το που το πήρα , κατά τα αλλά βράχος !!

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6013 στις: Οκτώβριος 24, 2018, 12:38:10 μμ »

Ισως και να ειναι ο ποιο ωραιος κ...ς αυτοκινητου που εχω δει μεχρι τωρα. Οι καμπυλες αυτου του αυτοκινητου ειναι το κατι αλλο.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6014 στις: Οκτώβριος 24, 2018, 12:41:39 μμ »

Ισως και να ειναι ο ποιο ωραιος κ...ς αυτοκινητου που εχω δει μεχρι τωρα. Οι καμπυλες αυτου του αυτοκινητου ειναι το κατι αλλο.
Άρη αυτό είναι για μεγάλα παιδιά  :D

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6015 στις: Οκτώβριος 24, 2018, 12:46:37 μμ »

Fully Agree !!!!
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6016 στις: Οκτώβριος 24, 2018, 01:02:30 μμ »
Το ειχε μια γνωστη μου σε ασπρο και το ειχε παρει οταν πρωτοβγηκε.
Την πρωτη φορα που το ειδα στο παρκινγκ της ειχα παει και το χαιδευα (Καπετανιο μην πεταξεις καμια εξυπναδα σαν την αλλη φορα ;D). Το κοιταγα απο εδω. Το κοιταγα απο εκει. Γυναικα αν ηταν απο το πολυ γυρω γυρω θα ειχε ζαλιστει :D
Γελαγε μια ωρα η γυναικα με μενα τον αρρωστο.
Ευτηχως που το παρκινγκ ηταν υπογειο και δεν μας εβλεπε κανενας αλλος.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6017 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 03:13:14 μμ »
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγορά που έκανα τον Ιούλιο.
Μετά από σκέψη και ψαξιμο αγόρασα την παρακάτω κούκλα.

Είναι μοντέλο του 2005 και την βρήκα με λίγα χιλιόμετρα που ήταν και ζητούμενο.

Την έχω κατάευχαριστηθεί ειδικά ανοιχτή που είναι και αυτό που έψαχνα.
Το μεγάλο αυτού είναι ότι έχει σκληρή οροφή και έχει διπλό ρόλο κουπέ και κάμπριο

Το αυτοκίνητο αυτό είναι ψυχοθεραπεία! Ότι κι αν έχεις... πας την βγάζεις από το γκαράζ... ανοίγεις την οροφή και τα ξεχνάς όλα!
Ιδανικό βολτάδικο αυτοκίνητο ειδικά το καλοκαίρι και ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλούς μήνες καλοκαιρία

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6018 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 03:44:05 μμ »
Όμορφες βόλτες! Κουκλάρα

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6019 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 03:44:59 μμ »
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγορά που έκανα τον Ιούλιο.
Μετά από σκέψη και ψαξιμο αγόρασα την παρακάτω κούκλα.

Είναι μοντέλο του 2005 και την βρήκα με λίγα χιλιόμετρα που ήταν και ζητούμενο.

Την έχω κατάευχαριστηθεί ειδικά ανοιχτή που είναι και αυτό που έψαχνα.
Το μεγάλο αυτού είναι ότι έχει σκληρή οροφή και έχει διπλό ρόλο κουπέ και κάμπριο

Το αυτοκίνητο αυτό είναι ψυχοθεραπεία! Ότι κι αν έχεις... πας την βγάζεις από το γκαράζ... ανοίγεις την οροφή και τα ξεχνάς όλα!
Ιδανικό βολτάδικο αυτοκίνητο ειδικά το καλοκαίρι και ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλούς μήνες καλοκαιρία

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SLK πολύ όμορφο και είναι αστέρι
καλή επιλογή σου εύχομαι να την ευχαριστηθείς  :2thumbs: