Χο χο χο !
Απ΄όσο φαίνεται έπιασαν τόπο όλες οι κατάρες που είχα κάνει για το T-Roc και προέκυψε η μεγάλη ανατροπή !
Και ενώ θα περιμέναμε (υποτίθεται) το νέο super-duper-φτηνιάρικο SUV της VW, ξαφνικά μας βγήκε απ΄τη γωνία το Α3!
Έτσι ξαφνικά η πολυαγαπημένη Audi, μάλλον αποφάσισε να "βάλει πόδι" στην κατηγορία μισθώματος που κοιτούσαμε και έκανε μία special edition, ένα "τσικ" κάτω από το χρηματικό όριο που κοιτάμε (προκειμένου να μην μας "τσακίσει" και η εφορία).
Το ερώτημα τέθηκε στους 20 που θα περιμέναμε να πάρουμε το VW, κάπου του γνωστού Αγίου ανήμερα, και με συνοπτικές διαδικασίες, ψηφίστηκε με ψήφους 17-3 να αφήσουμε το T-Roc για την επόμενη 20-ετία και να πάρουμε το Α3

Θα ψάξω να βρω τους 3 που ψήφισαν υπέρ του T-Roc και θα τους εξαφανίσω. Θεωρώ ότι αποτελούν
ορατό κίνδυνο για την εταιρία

Το μόνο που μένει να αποφασίσω είναι το χρώμα μεταξύ των
δύο μοναδικών εναλλακτικών (γι΄αυτή την έκδοση): Άσπρο η μαύρο...

Και παρόλο που το μαύρο είναι σαφώς πιο "κακό" στο μάτι, με βλέπω να πηγαίνω προς το άσπρο για τους πρακτικούς λόγους που το προτιμούσα τόσα χρόνια & το θέμα της ασφάλειας (διακρίνεται πολύ καλύτερα το βράδυ από τους υπόλοιπους).
Μιλάμε έχω καταχαρεί που τελικά θα απεμπλακώ από τη VW και θα πάω για κάτι σαφώς καλύτερο ποιοτικά.
Μπορώ να πω ότι ξεπέρασα και την πίκρα μου, που μου "σκότωσαν" τη Giulietta