Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1707058 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #5460 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 02:09:43 μμ »
Άγγελε δεν υπάρχει εργοστασιακό πρόγραμμα για το Peugeot.

Μίλησα με τον Αδαμίδη πριν από λίγο και τον ρώτησα.

Αν πας σε λύση αφτερμαρκετ, χάνεις την εγγύηση...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5461 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 02:26:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5462 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 03:12:26 μμ »
Thanks Στράτο. To the point :up:
Χάρη για την «1» είμαι αλλά οι υπόλοιποι μάλλον «κόλλωσαν» επειδή τη βρήκαν πιο μικρή και «δύσκολη» απ´ όσο πίστευαν...
Ένας μάλιστα μου είπε και το αμίμητο «το Golf είναι καλύτερο». Ακόμα γελάω :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5463 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 03:20:51 μμ »
Χάρη για την «1» είμαι αλλά οι υπόλοιποι μάλλον «κόλλωσαν» επειδή τη βρήκαν πιο μικρή και «δύσκολη» απ´ όσο πίστευαν...
Ένας μάλιστα μου είπε και το αμίμητο «το Golf είναι καλύτερο». Ακόμα γελάω :lol:

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5464 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 03:45:32 μμ »

Κανάς χιουμορίστας θα ήταν.

Πάντως επίκειται φέησλιφτ, άρα μείωση τιμών στο απερχόμενο. Just sayin'.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5465 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 04:18:56 μμ »
Κι αλλο φεισλιφτ; Ηδη εχει κανει ενα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5466 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:11:15 μμ »
Κι αλλο φεισλιφτ; Ηδη εχει κανει ενα.

Αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει ήδη δύο Βίκτωρα.
Μετά από αυτή που είχα (την πρώτη) έχουν βγει άλλα δύο μοντέλα...

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5467 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:14:42 μμ »
Ενα εχει κανει.. αυτη η F32 ειναι η δευτερη γενια απο το 2011. Η πρωτη Ε87 εβγαινε 2004 με 11. Το 18 θα βγει η τριτη γενια πιθανοτατα προσθιοκινητη οπως και η σειρα 2 active tourer..

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5468 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:23:30 μμ »
Κι εγω αυτο που λεει ο Γιαννης εχω εκουσει, οτι παμε για νεα γενια με κινηση μπροστα.

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5469 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:44:15 μμ »
Άγγελε για να γίνει κάποιο SW tunning από σοβαρό βελτίωτη θα σου ζητήσουν την άδεια του οχήματος.

Όταν δουν ότι είναι leasing δεν θα προχωρήσουν δίχως εγγραφή αποδοχή της εταιρείας. Τουλάχιστον αυτό είχα συναντήσει πριν από κάποια χρόνια με ένα Volvo S60 T4.

Δεν ξέρω ποιο είναι το μίσθωμα που έχεις όριο αλλά προσωπικά ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει τα τελευταία δέκα χρόνια (φυσικά το σημερινό δεν μπαίνει στην εξίσωση) ήταν το Volvo S40.

Νομίζω πλέον βγαίνει μόνο το S60 το οποίο είχα κ αυτό και είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.

πάρε την 1. Άσε τους άλλους να πάρουν 3008.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5470 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:47:36 μμ »
Ενα εχει κανει.. αυτη η F32 ειναι η δευτερη γενια απο το 2011. Η πρωτη Ε87 εβγαινε 2004 με 11. Το 18 θα βγει η τριτη γενια πιθανοτατα προσθιοκινητη οπως και η σειρα 2 active tourer..

Γιάννη, το τρέχον μοντέλο είναι το F20 (F32 είναι η σειρά 4) και έχει υποβληθεί σε δύο facelift, ένα δραστικό το 2015 (?) και ένα πολύ μικρό (κυρίως μέσα) το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Για την επόμενη, mea culpa, μιλάμε για ανασχεδιασμό.

Αποσυνδεδεμένος GREDA

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5471 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 07:35:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5472 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 07:37:06 μμ »
Αγγελςμε αν σου δικαιολογει παρε ενα V60 Volvo

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5473 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 07:48:10 μμ »
Γιάννη, το τρέχον μοντέλο είναι το F20 (F32 είναι η σειρά 4) και έχει υποβληθεί σε δύο facelift, ένα δραστικό το 2015 (?) και ένα πολύ μικρό (κυρίως μέσα) το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Για την επόμενη, mea culpa, μιλάμε για ανασχεδιασμό.
Σωστος... F20 ειναι.. χμμ ενα φλ ηξερα αυτο του 15.. ευχαριστω!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5474 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 07:50:11 μμ »
Πάμε ένα-ένα.

Για τα facelift της BMW: Είχα την πρώτη. Έχουν οι γονείς μου την προτελευταία και η αδελφή μου την τελευταία.
Οι δύο της οικογένειας έχουν σαφείς διαφορές με την πρώτη την (τέως) δική μου. Μεταξύ τους έχουν όμως ανεπαίσθητες διαφορές. Άρα 100% έχουν κάνει δύο "γαργαλήματα" μετά την πρώτη. Τώρα facelift τα λένε, ψιλοδουλειές τα λένε, δε γνωρίζω...

Πάμε παρακάτω. Όντως το να πας να βελτιώσεις εταιρικό, κουλό μου ακούγεται και εμένα, οπότε λογικά είναι out of the question.
Θα καταλήξουμε σε ένα short list 2 αυτοκινήτων. Το ένα έχει ήδη "κλειδώσει", θα είναι το 3008. Άρεσε σχεδόν σε όλο τον κόσμο (που έκανε test drive) οπότε χάρισμα τους.
Η "σφαγή" γίνεται για τη δεύτερη επιλογή, όπου έχουμε μείνει λιγότεροι και το ψάχνουμε.
Η μία option είναι η 114d, την οποία οδήγησα και δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα η ιπποδύναμη της. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου τα ξέρω έτσι κι΄αλλιώς πολύ καλά.
Το θέμα είναι ότι η υπόλοιπη ομάδα "κόλλωσε" ολίγον τι με το θέμα του χώρου και της ευχρηστίας.
Και έτσι έχουμε μπει σε μία ατελείωτη συζήτηση και διάφορες εναλλακτικές, τις οποίες απ΄όσο βλέπω ο υπεύθυνος δεν είναι και πολύ διατεθιμένος να ψάξει.

Εγώ έχω προτείνει και τα Ford Focus (120 άλογα και αυτόματο κιβώτιο), Honda Civic (που φοβάμαι ότι δε θα βγαίνει στο μίσθωμα...), Toyota C-HR (το οποίο φοβάμαι επίσης ότι είναι ακριβό...).
Και φυσικά την Alfa Giulietta, την οποία απέρριψαν κραυγάζοντας εν χορώ "Τα Ιταλικά χαλάνε, τα Ιταλικά χαλάνε"  ::) ::)

Καλό χρυσό και το 3008, αλλά εγώ με αυτόν τον κινητήρα που πάνω από τα 110 θέλει αίτηση στο τοπικό ΙΚΑ για να ανεβάσει ταχύτητα, για τόσα ταξίδια στην Εθνική δε βγαίνω... Και σε κάθε περίπτωση το να πηγαίνεις από αυτοκίνητο με Α επιδόσεις (Golf) σε αυτοκίνητο υποδεέστερων επιδόσεων, δεν το θεωρώ σώφρον...

Τέσπα, σε κάποιον έδιναν αυτοκίνητο και το κοίταζε στα δόντια :lol:

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5475 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 08:02:32 μμ »
Το εταιρικό αυτοκίνητο είναι μέσον εργασίας κ φυσικά κ οφείλεις να το κοιτάς.

Ούτε χάρη σου κάνουν ούτε στο δίνουν τσάμπα. Προσφέρεις έργο.

Πάρε αυτό που σε ικανοποιεί. Never step back όπως κ στα ρολόγια.
Δεν υπήρχε περίπτωση να έδινες ένα κεραμικό sub για να πάρεις ένα πενταψηφιο.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5476 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 08:48:46 μμ »
Πάρε αυτό που σε κερδίζει πιο πολύ. Και το εταιρικό μιας που είχα εγώ κι εγώ, το είδα σαν ευκαιρία να πάρω και να δοκιμάσω κάτι για το οποίο δε θα το πλήρωνα ποτέ να το πάρω από μόνος μου.

Όσο για την άποψη συναδέλφων Ιταλικά είναι χαλάνε,, αν έχουν μείνει στη δεκαετία του '80 ίσως. Στην εταιρεία  μου από τα 8 Focus στα 6 ξεκολλήσανε τα πλαστικά και τα λάστιχα από τις πόρτες  και πρόβλημα σε τρόμπες νερού όλα και τα C4 και Ιουλιέτες δεν έχουν κάνει κιχ κλείνοντας 4ετία και 100κ χλμ...

Η ποιότητα έχει πέσει στο πάτωμα σε όλες τις εταιρείες και όλα πλέον μοιράζονται κοινά parts από τις ίδιες εταιρείες, οπότε πάρε καλύτερα αυτό που θες στα χρήματα που σου δίνουν...είτε χώροι, είτε ποιότητα
 :)
Απόστολος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5477 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 08:54:48 μμ »
Το εταιρικό αυτοκίνητο είναι μέσον εργασίας κ φυσικά κ οφείλεις να το κοιτάς.

Ούτε χάρη σου κάνουν ούτε στο δίνουν τσάμπα. Προσφέρεις έργο.

Πάρε αυτό που σε ικανοποιεί. Never step back όπως κ στα ρολόγια.
Δεν υπήρχε περίπτωση να έδινες ένα κεραμικό sub για να πάρεις ένα πενταψηφιο.

Νίκο ξέρεις κάτι για την περίπτωση μου ή στην τύχη το είπες αυτό ???
Στο "τσακ" ήμουν να το κάνω... :lol:

Το θέμα είναι ότι δεν αποφασίζω μόνος μου. Αν αποφάσιζα δε θα είχα πρόβλημα. Αλλά μιλάμε για αντικατάσταση 45 αυτοκινήτων και μία ομάδα 6 εκπροσώπων για όλους, με την οποία δε βγάζω άκρη...

Αυτό το "Τα Ιταλικά χαλάνε" νομίζω δίνει και το "στίγμα" της κατάστασης. Άντε βγάλε άκρη :lol:

Πάρε αυτό που σε κερδίζει πιο πολύ. Και το εταιρικό μιας που είχα εγώ κι εγώ, το είδα σαν ευκαιρία να πάρω και να δοκιμάσω κάτι για το οποίο δε θα το πλήρωνα ποτέ να το πάρω από μόνος μου.

Όσο για την άποψη συναδέλφων Ιταλικά είναι χαλάνε,, αν έχουν μείνει στη δεκαετία του '80 ίσως. Στην εταιρεία  μου από τα 8 Focus στα 6 ξεκολλήσανε τα πλαστικά και τα λάστιχα από τις πόρτες  και πρόβλημα σε τρόμπες νερού όλα και τα C4 και Ιουλιέτες δεν έχουν κάνει κιχ κλείνοντας 4ετία και 100κ χλμ...

Η ποιότητα έχει πέσει στο πάτωμα σε όλες τις εταιρείες και όλα πλέον μοιράζονται κοινά parts από τις ίδιες εταιρείες, οπότε πάρε καλύτερα αυτό που θες στα χρήματα που σου δίνουν...είτε χώροι, είτε ποιότητα
 :)

Βλέπε παραπάνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφασίσω αυτόνομα :(
Αυτό δε με τα Ιταλικά, μου φάνηκε και εμένα πολύ αστείο εν έτει 2017.
Το πιό αστείο δε, είναι ότι αυτοί που είπαν "τα Ιταλικά χαλάνε" πρότειναν το Jeep Renegade. Για το οποίο πιθανόν αγνοούσαν ότι έχει τον κινητήρα της FIAT. Όταν το ανέφερα, δήλωσαν έκπληκτοι :lol:

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5478 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 09:09:20 μμ »
Νίκο ξέρεις κάτι για την περίπτωση μου ή στην τύχη το είπες αυτό ???
Στο "τσακ" ήμουν να το κάνω... :lol:

Άγγελε στην τύχη το είπα αλλά όπως είπες δεν το έκανες. Τουλάχιστον εσύ είχες γνώση κ έπραξες σωστά σε αντίθεση με εμένα που έκανα δύο φορές κάκιστη επιλογή.

Η πρώτη που δεν πήρα πριν από εναμησι χρόνο την λευκή κεραμική Daytona επειδή δεν ήθελα να πληρώσω τιμή καταλόγου και αναμονή δύο εβδομάδες η άμεση αγορά με ένα μικρό premium και η δεύτερη όταν είδα το LV στο Ντουμπάι σφραγισμένο στα 6.350€ δύο μήνες μετά κ το προσπέρασα.

Και επειδή είμαστε στα αυτοκίνητα αποφάσισα να δοκιμάσω το σημαίνει να έχεις 0-100 σε 4.2" και κατά πόσο έχει αξία για εμάς τους κοινούς οδηγούς.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5479 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 09:33:11 μμ »
Και φυσικά την Alfa Giulietta, την οποία απέρριψαν κραυγάζοντας εν χορώ "Τα Ιταλικά χαλάνε, τα Ιταλικά χαλάνε" ::) ::)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: