Μιά που φοράω τον "πιλότο" είπα να κάνω και τον πιλότο σήμερα !
Και επειδή για διάφορους λόγους είχα στη διάθεση μου ένα διάβολο με 4 ρόδες:

είπα να κάνω μία νυχτερινή διαδρομούλα Εύξεινος Πόντος - Φράγμα.

Η κακία του τρέχει από τα παντζάκια !

Το "διαόλι" είναι το τετράθυρο Mini Cooper "S" όπως φαίνεται και στη φωτό.
Έχει το γκάζι της αρκούδας (2-λιτρος κινητήρας) αυτόματο κιβώτιο με τρεις επιλογές economy (ποιός τη γ@μ@ει την economy) normal και sport και φυσικά full αυτόματο κιβώτιο αλλά και "manual" με paddles στο τιμόνι.
Έχει αίσθηση go-cart, επιταχύνει σαν το διάολο (σε μικρές ευθείες φτάνεις από τα 60-70 στα 120-130 για πλάκα), σπάει την πρόσφυση για πλάκα (αν θέλεις) ή ποτέ (αν δε θέλεις).
Το κακό είναι ότι με τέτοιο μετατρόχιο (υποθέτω αρκετά μικρό για τόσα γκάζια) μία μικρή νευρικότητα την αισθάνεσαι.
Την επιστροφή φράγμα-Εύξεινος Πόντος τη χρονομέτρησα με το Breitling (αμ' πως) και την έκανα σε 6' και 44'', βρίσκοντας μπροστά μου μόνο ένα αυτοκίνητο προς το τέλος της διαδρομής

Δύο μειονεκτήματα έχει μόνο:
1) Τα
φρένα του δεν είναι αυτά που θέλεις από ένα αυτοκίνητο με τόσο γκάζι. Η "αρχή" μου είναι ότι ένα καλό sport αυτοκίνητο πρέπει να επιβραδύνει με το ρυθμό που επιταχύνει, αλλιώς είναι η χαρά του φαναρτζή. Αυτό είναι που χαίρομαι στη Ζ4 που παίρνω που και που: πατάς φρένο και νομίζεις ότι έχει ανοίξει ανασχετικό αλεξίπτωτο...
2)
Δεν είναι δικό μου
](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/eusa_wall.gif)
Πάω να φάω κάνα σουβλάκι τώρα για να πνίξω τον πόνο μου που αύριο θα οδηγώ το Golf το diesel

Sent from my i-phone, using my fingers