Γεια σου Νικόλα!
Όντως οι Γάλλοι έχουν ανέβει, το διαπίστωσα και από το δικό μου πεζάκι που έχω τώρα.
Η ds4 είναι από τα βασικά υποψήφια. Υπάρχουν όμως 2-3 πραγματάκια που με αναγκάζουν να συνεχίσω την έρευνα και να μη λέω ωπ εδώ είμαστε, βρήκα το επόμενο αυτοκίνητό μου, τέλος.
Για 30000 ευρώ (μιλάμε με τα 200ps) με απασχολεί που ενώ σου δίνουν την αίσθηση οτι σου πουλούν κάτι λουσατο και "premium", έχουν κάτι οικονομία σε κάτι σημαντικά θέματα, όπως πχ ημιάκαμπτος πίσω αντί για πολλαπλών συνδέσμων. Σε συνδιασμό με το αυξημένο ύψος (που είναι βολικό, δε με χαλά που crossoverίζει) δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στην οδική συμπεριφορά, σίγουρα δεν θα είναι giulietta.
Άσε το άλλο ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα καθόλου.
Από design μέσα έξω είναι εκπληκτική πάντως, ανώτερη από την Ιταλίδα.
To volvo από την άλλη έχει μεγάλο μέγεθος....και πολύ μικρό πορτ παγκάζ! Αισθητά κάτω από 400 λίτρα! Πως το κατάφεραν αυτό;; Το δικό μου να σκεφτείς έχει μήκος 4 μέτρα και 3 εκατοστά (4,03!και ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 430-440 λίτρα!
Η νέα σειρά 1 ενώ είναι κακάσχημη έχει όλα τα άλλα προτερήματα....αλλά δεν βλέπεται! Πίσω είναι χειρότερη και από το νέο πόλο. Και οι χώροι δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αν με ρωτουσες τι θες τώρα (cx5 kαι KUGA ii τα περιμένω κι αυτά) θα σου λεγα μακραν x1. Κούκλα στα μάτια μου, ενδιαφέρον οδηγικά και χώροι. Κάτι ψευτικούρες μέσα συγχωρούνται. Οπότε υπομονή μέχρι ο νέος κινητήρας 1,6 turbo περάσει από την 1 στην χ1 γιατί δίλιτρο ατμοσφαιρικό δεν..