Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1707384 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #940 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 04:21:09 μμ »
Φιλε Γκρεισλλιν :P

Εχεις απολυτο δικιο στο κομματι Νο2. Ειναι φιατ για γρηγορους. Την εσωσαν φυσικα με ενα τιμημα.  Οσο για το 1 μπορει να διαφωνεις αλλα δυστυχως και παλαιοτερη ειναι και ιστορικοτερη ειναι απο την Φερραρι. Πρεπει να το αποδεχθειτε καποτε ολοι. Ειναι πολυ απλο.

Πρεπει να δειτε αυτο! Ασχετο αλλα συγκλονιστικο

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/4TshFWSsrn8" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4TshFWSsrn8" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

φιλικα

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 04:33:00 μμ »
Φίλε Αλία, τί πρέπει κατά τη γνώμη σου να κάνει η Ferrari για φτάσει την ιστορία της Αλφα. Ετσι ώστε όταν το κάνει να μην μπορεί να έχει κανένας αλφίστας αντίρηση.
Οσο για μένα το παλαιά δεν θα έχει ποτέ μεγάλη αξια. Σαν να λέμε tissot 1853 ιστορικότερη από την rolex 1908 ακούω.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 04:51:27 μμ »
Φιλε Γκρατσελινι

δεν ειναι θεμα παλαιοτητας

Η τισσοτ δεν εχει βγαλει σημαντικοτερα κομματια απο την Ρολεξ. Η Αλφα εχει βγαλει και σημαντικοτερα αυτοκινητα για την ιστορια της αυτοκινησης εως ενα σημειο απο την Φερραρι, περισσοτερα λαμπρα μυαλα (δηλαδη μηχανικους, σχεδιαστες) απο την φερραρι, εχει υπερασπιστει το ιταλικο εθνοσημο οταν η φερραρι δεν υπηρχε.

Τι αλλο να σου πω?

Τωρα μαλλον ακουω εγω.....

Φιλικα και ανορθογραφα

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 04:54:30 μμ »
Alia,  πριν από αυτό :

http://www.google.com/images?hl=el&client=safari&rls=en&q=250+gto&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=pYCTTNb2I4fBswbwm9T3CQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCEQsAQwAA&biw=1024&bih=628

τα αυτοκίνητα ήταν απλές δοκιμές των υποψήφιων κατασκευαστών.

Μετά απλώς χαμένος χρόνος και κόπος.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 09:07:01 μμ »
φιλε γρατσελιν

Η GTO ειναι ενα απο τα ομοφοτερα και καλυτερα αυτοκινητα ολων των εποχων. Το ιδιο και η 300SL, το iδιο και η GT40

Θα ηθελα να μου πεις τα δικα σου επειχηρηματα γιατι δεν συμφωνεις με αυτα που λεω.

filika

elio

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 09:53:33 μμ »
φίλε ραλία,
δεν έκανα καμμια "αντικειμενική" συγκριση μεταξύ των 2 εταιρειών για να χρειαστεί να πω τα επιχειρήματά μου.
Οταν και αν το κάνω, πιστεύω ότι θα έχω και επιχειρήματα.
Μια ερώτηση έκανα γιατί η άλφα είναι η ιστορικότερη ιταλικη εταιρία και δεν πήρα καμμια πειστική απάντηση. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:03:11 μμ »
Φιλε μου το αν το βλεπεις ετσι εσυ ειναι Οκ. Δικαιωμα σου και σεβαστο.

Εγω το βλεπω διαφορετικα. Τωρα το αν δεν σε επεισα οκ, απλα μου κανει εντυπωση μια εταιρεια που προυπαρχει διαπρεπει και γραφει ιστορια πριν απο μια αλλη να μην θεωρειται ιστορικοτερη. Αυτο μαλλον δικη σου αποψη οπως ειναι αποψη ολων αυτων που πιστευουν οτι περα απο την φερραρι το χαος.

Τωρα το αν εσυ θεωρεις επειχηρημα αυτο που εγραψες για την GTO πασσο. Να σου πω την αντικειμενικη αληθεια αυτο ειναι οπαδικο.

παντα φιλικα και χωρις ιχνος ειρωνειας φιλε μου grecellin. :smt039

Καλο βραδυ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:29:13 μμ από elio »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:15:21 μμ »
Συγνώμη αλλά με χαρακτηρισμούς όπως "καπρίτσιο" και "κοντόφθαλμο" δεν πιστεύω ότι γίνεται φιλική κουβέντα. 
Καληνύχτα.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:28:33 μμ »
Εχεις δικιο για αυτο και διεγραψα τις λεξεις αυτες.

Φυσικα νομιζω πως ενω οταν καποιος παραθετει ιστορικα στοιχεια και επειχηρηματα και ο αλλος παραθετει απλα κατι τοσο πομπωδες οσο αυτο που εγραψες εσυ για την GTO μπορει να γινει φιλικη κουβεντα δεν μπορει ομως να γινει σοβαρη κουβεντα.

και παλι ξαναλεω

Φιλε μου το αν το βλεπεις ετσι εσυ ειναι Οκ. Δικαιωμα σου και σεβαστο. Διαφωνουμε. ΟΚ. αυτο ειναι φυσιολογικο.

παντα φιλικα και χωρις ιχνος ειρωνειας φιλε μου grecellin.

Καλο βραδυ

Ηλιας
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2010, 07:43:45 πμ από elio »

Αποσυνδεδεμένος X vintage

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:44:19 μμ »
Alia,  πριν από αυτό :

[url]http://www.google.com/images?hl=el&client=safari&rls=en&q=250+gto&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=pYCTTNb2I4fBswbwm9T3CQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCEQsAQwAA&biw=1024&bih=628[/url]

τα αυτοκίνητα ήταν απλές δοκιμές των υποψήφιων κατασκευαστών.

Μετά απλώς χαμένος χρόνος και κόπος.

Να προσθέσω απλώς ότι η ομολογουμένως πανέμορφη 25OGTO (Grand Turismo Omologato) δεν ήταν αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής (39 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος).

Όσο για τους κυρίους που επιθυμούν την απολύτως σπάνια, ικανή στην πίστα και κατ' εμέ κορυφαία εκδοχή των ''κλασσικών'' Ferrari (αν και είμαι δηλωμένος Lamborghini fan όσον αφορά παρόμοια vintage κομμάτια), ας στραφούν στην 250LM του 1963...

Χ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:58:10 μμ από X vintage »

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:56:10 μμ »
Εκπληκτικη η 250LM ειδικα σε κιτρινο.........η δικη μου αγαπημενη ειναι η 250SWB.

elio       :smt039 X

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:58:28 μμ »
η δικη μου αγαπημενη ειναι η 250SWB.

elio       :smt039 X

Semi-competition με τα σήματα της Shell στο πλάι... ;)

Τα σέβη μου.

Χ

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:17:45 μμ »
Και φυσικα Aston Martin DB4GT zagato σε british racing green  :prayer: :prayer: :prayer:

The ultimate

elio

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:34:52 μμ »
The ultimate

elio

Και όσον αφορά εμένα:

Η μία και μοναδική Lamborghini Miura Jota δια χειρός του δοκιμαστή και development engineer Bob Wallace. [-o&lt; [-o&lt;

Πορτοκαλοκόκκινη με ασημένια flanks, το ''ψαγμένο'' μοτέρ με το ξηρό κάρτερ (445hp, με τέσσερα τριπλά!!! Weber 46IDL-3) και βάρος 900kg (350kg ελαφρύτερη από την απλή).

To μοναδικό κομμάτι που κατασκευάστηκε, καταστράφηκε από πυρκαγιά.

Τελευταία φτιάχτηκε μια σχεδόν καθ'ολα ακριβής replica με την βοήθεια του ίδιου του Wallace, οπότε ελπίδα υπάρχει πάντα... :ug:

Α και Tipo 33 Stradale φυσικά. ;)

Χ

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:49:02 μμ από X vintage »

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:52:12 μμ »
Και όσον αφορά εμένα:

Η μία και μοναδική Lamborghini Miura Jota δια χειρός του δοκιμαστή και development engineer Bob Wallace. [-o&lt; [-o&lt;

Πορτοκαλοκόκκινη με ασημένια flanks, το ''ψαγμένο'' μοτέρ με το ξηρό κάρτερ (445hp, με τέσσερα τριπλά!!! Weber 46IDL-3) και βάρος 900kg (350kg ελαφρύτερη από την απλή).

To μοναδικό κομμάτι που κατασκευάστηκε, καταστράφηκε από πυρκαγιά.

Τελευταία φτιάχτηκε μια σχεδόν καθ'ολα ακριβής replica με την βοήθεια του ίδιου του Wallace, οπότε ελπίδα υπάρχει πάντα... :ug:

Α και Tipo 33 Stradale φυσικά. ;)

Χ

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:54:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 12:01:16 πμ »

:ug: :ug: :ug:

Υπάρχει επικοινωνία φίλε...

Χ

χα χα χα χα χα!  ;D

Οπως τα λες Χ

Καλο βραδυ

ελιο

Αποσυνδεδεμένος tazio

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 12:12:28 μμ »
Η αλφασουντ το μονο που μπορει να μας πει ειναι σε ποσο καιρο σαπιζε απο καινουργια..... σε ποσο χρονικο διαστημα τα φρενα δεν επιαναν, οι αντλιες δεν δουλευαν και αλλατετοια ωραια  ;D
...

Μα γι΄αυτό τον λόγο την ανέφερα, διότι είχε όλα τα χαρακτηριστικά των άλφα του τότε, σε υπερθετικό βαθμό και ήταν και μπροστοκούνητη. .  ;D

... κι αφού δε σέβεστε θα με φοβάστε ...

http://taziodome.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 04:15:32 μμ »
Μα γι΄αυτό τον λόγο την ανέφερα, διότι είχε όλα τα χαρακτηριστικά των άλφα του τότε, σε υπερθετικό βαθμό και ήταν και μπροστοκούνητη. .  ;D

respect  ;D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 07:24:12 μμ »
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.