Επίσης κρατάτε κατά νου ότι οι ιδιοκτήτες BMW και Alfa είναι οι περισσότερο παθιασμένοι με τα αυτοκίνητά τους από όλους τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.
Μην το λες! Ειναι οντως απο τους πιο τρελαμενους αλλα δεν ειναι μονοι.... ρωτα και τους ιδιοκτητες ΤΟΥΟΤΑ! (ξερω καποιοι θα πεσουν να με φανε τωρα!)
Αλλα δεν γινεται αλλιως! Οταν γεννιεσαι μεσα σε ενα Corolla SR του '74 με το οποιο μεγαλωνεις μαζι και βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια να μηδενιζει το οδομετρο μετα απο 1.000.000 χλμ και να συνεχιζει (ο πατερας μου ηταν πραγματογνωμονας και μπορει να εκανε το ταξιδι Αθηνα-Θεσ/νικη-Αθηνα 3 φορες την εβδομαδα). Μετα να εισαι τοσο τυχερος ωστε το πρωτο σου αυτοκινητο να ειναι ενα ΑΕ86 Levin ( οι γνωστες ξερουν τι σημαινει 4A-GE) και παραλληλα να σου καθεται και ενα ΚΕ70 Coupe που το εχεις μεχρι και σημερα με 550.000 χιλιομετρα (απο τα πιο ομορφα coupe αυτοκινητα της εποχης τους μαζι με τις alfa gtv και audi quattro). Σημερα εχω ενα Ε12 του 2004 με ηδη 110.000 και ξερω πως οπως παντα με ενα ΤΟΥΟΤΑ εγω θα αποφασισω ποτε θα το αφησω και οχι εκεινο!!! Που απολαμβανω να οδηγω ακομα, οπως και να το ακουω πανω απο τις 4000 στροφες! Μπορει να μην εχει πλεον την οδηγικη απολαυση των λατρεμενων μου RWD ουτε και μιας συγχρονης Alfa αλλα ξερω πως να το κανω να πεταει λιιιγο κωλο οταν μπορω! (οχι με χειροφρενο βεβαια!)
Για μενα οδηγικη απολαυση ειναι η πισω κινηση και το σωστο ζυγισμα! Αν εχεις αυτα τα πολλα αλογα δεν τα χρειαζεσαι! Η ΚΕ70 μου ειναι 1300 κυβικα και με τις starmag ζαντουλες τις και τα θεοφαρδια λαστιχα της μια χαρα παει με το πλαι! Ειναι ομως 900 κιλα αυτοκινητο απο τα οποια ελαχιστα καθονται στον πισω αξωνα! (σαν να οδηγεις αγροτικο ενα πραγμα!)
Να γιατι σημερα τα αυτοκινητα με πισω κινηση θελουν πολλα κυβικα και αλογα για να τα ευχαριστηθεις! (εξαιρεση τα MX5 και MR2)
Η μάχη BMW vs Alfa καλά κρατεί εδώ και χρόνια. Μεταξύ μας τώρα όμως τι θα παίρνατε 8C ή Μ6 ??
Μόνο σε μένα είναι προφανής η απάντηση? (8C φυσικά
)
8C φυσικα!!!