Ψηφοφορία

value for money,ποιο απο αυτα?

seiko monster
18 (37.5%)
speedmaster moonwatch
15 (31.3%)
rolex submariner
15 (31.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Αποστολέας Θέμα: best seller,ποιο απο αυτα το καλυτερο?  (Αναγνώστηκε 15277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Απ: best seller,ποιο απο αυτα το καλυτερο?
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 02:59:17 μμ »
Ω. Ποιότητα, ιστορία και αισθητική.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 03:32:52 μμ »
ok,αυριο θα κλειδωσω την ψηφοφορια.εως τωρα εχουν ψηφισει 45 μελη .η 1η θεση ειναι σιγουρη ,για την 2η ομως εχει ενδιαφερον μιας και τα αλλα δυο ρολογια ειναι στο νημα

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 07:36:39 μμ »
Αγαπητοί φίλοι,
Δεν έχω κανένα από τα τρία. Έτσι ίσως γίνομαι ο πιο αντικειμενικός κριτής ή ο πιο υποκειμενικός, ο πιο σωστός ή ο πιο άσχετος, δεν ξέρω.... ;D
Ψήφισα Rolex Sub, παρόλο που δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν τώρα πια σε περίπτωση αγοράς σ' αυτό το φάσμα τιμής. Από την άλλη δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω οτι είναι ένα ρολόϊ που εχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων, την ποιότητα, την αξιοπιστία, την διαχρονικότητα, την "κλασσική" ομορφιά του και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, την αναγνωρισιμότητά του από όλους, ακόμη και απ'αυτούς που δεν ασχολούνται με τα ρολόγια, γεγονός με τεράστια βαρύτητα τόσο για το ρολόϊ, όσο και για τον κάτοχό του.Κι αυτό δεν μπορεί να είναι, τόσα χρόνια, αποτέλεσμα μόνο marketing....
To Ω Speedmaster είναι αυτό που θα αγόραζα από τα τρία. Συνδυάζει ποιότητα, αισθητική, κομψότητα και τεράστια ιστορία, όλα αυτά σε δελεαστική τιμή και είναι χρονογράφος που τον προτιμώ. Επίσης το Ω είναι, όπως και το Rolex άλλωστε, ρολόϊ χαμαιλέων. Φοριέται παντού και πάντα, με μπρασελέ, λουράκι, ΝΑΤΟ ή velcro strap από την Όπερα και το Μέγαρο, μέχρι το διάστημα ή το βυθό της θάλασσας αντίστοιχα!!
Το SEIKO Monster χάνει σε συγκριση με τα άλλα 2, απλώς γιατί δεν είναι συγκρίσιμο με αυτά. Έχει βέβαια τις προδιαγραφές να λέγεται καταδυτικό, είναι αξιόπιστο και έχει καλή ποιότητα κατασκευής με ένα, κατά τη γνώμη μου, ενδιαφέρον/διαφορετικό, αλλά όχι όμορφο, ντιζάϊν κάσας-στεφάνης-καντράν-δεικτών σε μία τιμή που κάνει τα άλλα 2 να "ντρέπονται" για αυτά που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή τους, αλλά δυστυχώς δεν έχει το "ειδικό" βάρος αυτών. Θα προτιμούσα και θα αγόραζα ευχαρίστως το samurai ή ακόμη καλύτερα το sumo/shogun... ;D
Πάντα φιλικά, Ηλίας   

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 08:10:41 μμ »
Το sumo ειναι απλα ενα πολυ καλο ρολοι,το monster εχει τον χαρακτηρα(hate or love it).

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 08:54:44 μμ »
Το sumo ειναι απλα ενα πολυ καλο ρολοι,το monster εχει τον χαρακτηρα(hate or love it).

Φίλε eis, το έγραψα ήδη:
...ένα, κατά τη γνώμη μου, ενδιαφέρον/διαφορετικό, αλλά όχι όμορφο, ντιζάϊν κάσας-στεφάνης-καντράν-δεικτών...
και συμφωνώ μαζί σου ότι έχει "χαρακτήρα", απλά δεν μου είναι....συμπαθής!! ;D ;D
Πάντα φιλικά, Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 09:46:55 μμ »
Ναι,ησουν σαφης,απλα εκανα μια επισημανση σαν πρωην κατοχος και των 2  :)

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 10:27:31 μμ »
Ψήφισα το speedmaster moonwatch γιατί πέρα από την ιστορία του που κουβαλάει έχει μια ομορφιά που δεν την αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη , αλλά αν το καλοδείς το ερωτεύεσαι, και φοριέται σε όλες της περιστάσεις είτε με μπρασελε η με δερμάτινο λουράκι

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 03:01:09 μμ »
το σεικο ,αν και για 3 μονο ψηφους επιλεχθηκε απο το 37% περιπου .
στα αλλα δυο εχουμε ισοψηφια με 15-15 Η 31%

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 11:39:20 μμ »
To SEIKO μου φαίνεται πολύ macho για το γούστο μου, το rolex είναι εξαιρετικό αλλά ακριβό, άρα δια της ατόπου θα ψηφίσω Ω !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!