Αποστολέας Θέμα: Armani vs Seiko!!!  (Αναγνώστηκε 20266 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Armani vs Seiko!!!
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 12, 2009, 09:31:56 μμ »
εχεις δει σειρα PREMIER απο κοντα?
εχεις δει SEIKO GS απο κοντα και δεν σου αρεσε?
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!
καλο το internet αλλα αν δεν δεν δουμε κατι ζωντανο μην το αποκλειουμε!
εχω λλαξει γνωμη για πολλα αντικειμενα οταν τα ειδα live ;)
και μιλαω γενικα και οχι μονο για τα SEIKO

φιλικα
γιωργος

+1000!
Επί της ουσίας: seiko skz209 και armani AR0154
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=223&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1
Τα έχετε δει από κοντά, τα έχετε φορέσει?
Και τα δύο είναι ωραία, και τα δύο <200 ευρώ, αλλά πόση διαφορά στην αίσθηση που έχεις στο χέρι σου...
Το ένα αυτόματο 200μ. αδιαβροχο-καταδυτικό, το άλλο quartz-dress, αφήνω στην "πάντα" τα περί μηχανισμού (έχει "ψυχή", δεν έχει...κλπ.), εγγυήσεως, aftersales κλπ. Σωστό είναι ότι αυτά δεν μετράνε τόσο σε ένα ρολόϊ <200 ευρώ. Άσε που 99,9% δεν θα πάθει κανένα τίποτα, θα σου δείχνουν την ώρα σωστά και θα "δείχνουν" ωραία στο χέρι σου. Και όταν τα βαρεθείς μπορείς εύκολα να πάρεις άλλο...
Όμως, όμως....
Το ένα "πολύ" ρολόϊ για τα λεφτά του, το άλλο...."πετσαφλούδα"!!  :D
Μιλάω εκ πείρας, τα πήρα και τα 2 γιατί μου άρεσαν, αλλά "η αλήθεια να λέγεται".... ;D
Γι' αυτό η seiko θα είναι πάντα seiko και τα armani ή τα όποια armani, guess, bossart, nautica ή ό,τι άλλο πάντα fashion watches. Ωραία μεν, "λίγα" δε.... ;D
Πάντα φιλικά, Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:00:17 μμ »
Η aftersales υποστήριξη , πού κολλάει με την ποιότητα κατασκευής ?? Και τα Hyundai έχουν την καλύτερη after υποστήριξη μακράν !!!

Γιωργο το after sales ητανε μονο στην πρωτη προταση.Στην αλλη εξηγω και παραπερα.Στην τελικη δε χρειαζεται και ιδιαιτερη τεκμηριωση στο αν ενα seiko ειναι ποιοτικοτερο απο ενα armani στα ιδια χρηματα.
Ακομη κι ο ιδιος ο Armani το γνωριζει ;)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:19:14 μμ »
  Εγώ πάλι διαφωνώ !! Αν κρίνω από την γενική ποιότητα των προιόντων Armani, Ferre, Cavalli κλπ. δεν μπορώ να δεχθώ εύκολα ότι κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των ρολογιών τους. Όχι ότι τα SEIKO δεν είναι ποιοτικά ( εγώ έχω 6 αυτόματα Seiko κι ένα digital !!! και μόνο ένα fashion μοντέλο του Calvin Klein ), αλλά πέρα από τον τεράστιο σεβασμό στην απίστευτη αξιοπιστία των μηχανών της SEIKO ,για την συνολική τους ποιότητα δεν πετάω και τον σκούφο μου (μέτρια - καλή ), ενώ και το CK είναι  πιο ποιοτικό και καλύτερα φινιρισμένο , αλλά είναι quartz !! Μιλάμε πάντα για την κατηγορία των 150-250 ευρώ και όχι για την σειρά premier που είναι αρκετά πιο ακριβή, μακράν πιο ποιοτικό από τα δικά μου 5άρια και φυσικά κρυφός πόθος και μελλοντικός στόχος , ειδικά αυτό το απίστευτο :  http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-list-all-69/seiko-premier-automatic-29-jewels-spb001j1-spb001j-spb001-1073.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 11:15:00 μμ από trelovet »
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:27:32 μμ »
Τα 5αρια ειναι ρολογια των 50-100 ευρω το πολυ.
Αν βαλεις ενα monster ή ενα 007 απεναντι σ ενα calvinKlein υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Ρωτα και το nin που ειδε το monster σημερα  ;D

μακράν πιο ποιοτικό από τα δικά μου 5άρια και φυσικά κρυφός πόθος και μελλοντικός στόχος , ειδικά αυτό το απίστευτο :  http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-list-all-69/seiko-premier-automatic-29-jewels-spb001j1-spb001j-spb001-1073.html

Κορυφαιο,ποιοτικα και μηχανικα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:50:29 μμ »
  Αυτά δεν είναι των 50 ευρώ !!
http://www.emarket.gr/item.php?id=15665930
http://www.emarket.gr/item.php?id=15686267
  Αλλά εξαρτάται πώς καθορίζει κάποιος την ποιότητα !! Πάντως θέλω να πώ ότι δεν είναι για πέταμα όλα τα fashion, κάποια είναι πολύ ποιοτικά και δεν κοστίζουν τρελά!! Από εμπειρία μπορώ να πώ ότι είχα ένα Camel , ένα Timberland κι ένα ellesse (έχω πλέον μόνο το camel ), εκ των οποίων τα δύο πρώτα ήταν απαράδεκτα ποιοτικώς (Το Camel σ'ένα χρόνο ξεφλούδισε και το Timberland μάζευε υγρασία κάτω από το τζάμι από την πρώτη μέρα ) ενώ το ellesse είχε μπρασελέ που έβαφε τον καρπό πράσινο !!! Το CK είναι πέντε κλάσεις πάνω από αυτά , αν το δεις και το επεξεργαστείς από κοντά θα μου δώσεις δίκιο !!!
  Το Monster και το 007 δεν τα έχω δει από κοντά , δεν αμφιβάλω όμως ότι μπορεί να είναι πολύ ποιοτικά !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:55:06 μμ »
Άσχετο και παρένθεση αλλά μιας και μιλάμε για Seiko θα ήθελα να το πω εδώ και καιρό.
Ρώτησα εξουσιοδοτημένο κατάστημα με πάνω από 100 Seiko στη βιτρίνα του, ποιο είναι αυτό το monster που μερικοί αναφέρονται και μου απάντησε πως τέτοια ονομασία από πλευράς της επίσημης ΧΡΟΝΩΡΑ δεν υπάρχει.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:58:55 μμ »
Άσχετο και παρένθεση αλλά μιας και μιλάμε για Seiko θα ήθελα να το πω εδώ και καιρό.
Ρώτησα εξουσιοδοτημένο κατάστημα με πάνω από 100 Seiko στη βιτρίνα του, ποιο είναι αυτό το monster που μερικοί αναφέρονται και μου απάντησε πως τέτοια ονομασία από πλευράς της επίσημης ΧΡΟΝΩΡΑ δεν υπάρχει.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ειναι nicknames ;)
samurai
tuna
darth vader
sumo
monster
και πολλα ακομα!
απλα δεν υπαρχουν με αυτα τα ονοματα στους επισημους καταλογους..
και σιγουρα μεγαλο ποσοστο καταστηματαρχων δεν τα ξερουν με αυτες τις ονομασιες στην Ελλαδα
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 11:14:28 μμ από giorgos mg »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:08:44 μμ »
Αν βαλεις ενα monster ή ενα 007 απεναντι σ ενα calvinKlein υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Ρωτα και το nin που ειδε το monster σημερα  ;D

Η σύγκριση μεταξύ ενός π.χ. monster και ενός armani είναι (επιεικώς) αστεία.
Η στιβαρότητα του monster είναι χαρακτηριστική, σχεδόν παροιμιώδης.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:12:15 μμ »
  Αυτά δεν είναι των 50 ευρώ !!
http://www.emarket.gr/item.php?id=15665930
http://www.emarket.gr/item.php?id=15686267

Aυτα ειναι τα (σχετικα) νεα sport divers.Πολυ καλα ρολογια φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:15:21 μμ »
   Αυτά έχω !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:18:31 μμ »
   Αυτά έχω !!

καρπισιες φιλε Γιωργο!!! :)

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:21:26 μμ »
  Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:23:25 μμ »
   Αυτά έχω !!

Τι να πω,θεωρουνται απο τα καλα ρολογια της σειρας 5,το πιθανοτερο εχεις πετυχει ενα πολυ καλο calvinKlein τοτε.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:31:16 μμ »
  Δεν είπα ότι δεν είναι καλά ρολόγια , είπα ότι όταν τα πιάσεις από κοντά δεν σε εντυπωσιάζουν με την ποιότητα των υλικών τους, μάλλον δεν την προσέχεις καθόλου !! Είναι γεμάτα ρολόγια , αρκετά βαριά αλλά το φινίρισμά τους είναι στο μέσο όρο !! Για τις μηχανές τους δεν μιλάω καθόλου , είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους. Το CK είναι αυτό άλλά σε άσπρο :  http://www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart.cgi?action=ShowPic&search_for=K2237175&search_brn=FAV_CALVIN+KLEIN&search_sty=&lowest_price=0&highest_price=99999&ori_action=Go&detail_category=.&detail_sizes=.&detail_keyword=.&search_logo=
  Νομίζω ότι το κούρασα λίγο το θέμα, πάω για ύπνο να ονειρευτώ κανένα Ω !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 13, 2009, 08:04:44 πμ »
  Εγώ πάλι διαφωνώ !! Αν κρίνω από την γενική ποιότητα των προιόντων Armani, Ferre, Cavalli κλπ. δεν μπορώ να δεχθώ εύκολα ότι κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των ρολογιών τους. Όχι ότι τα SEIKO δεν είναι ποιοτικά ( εγώ έχω 6 αυτόματα Seiko κι ένα digital !!! και μόνο ένα fashion μοντέλο του Calvin Klein ), αλλά πέρα από τον τεράστιο σεβασμό στην απίστευτη αξιοπιστία των μηχανών της SEIKO ,για την συνολική τους ποιότητα δεν πετάω και τον σκούφο μου (μέτρια - καλή ), ενώ και το CK είναι  πιο ποιοτικό και καλύτερα φινιρισμένο , αλλά είναι quartz !! Μιλάμε πάντα για την κατηγορία των 150-250 ευρώ και όχι για την σειρά premier που είναι αρκετά πιο ακριβή, μακράν πιο ποιοτικό από τα δικά μου 5άρια και φυσικά κρυφός πόθος και μελλοντικός στόχος , ειδικά αυτό το απίστευτο :  http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-list-all-69/seiko-premier-automatic-29-jewels-spb001j1-spb001j-spb001-1073.html

Αγαπητέ Γιώργο, κι εγώ ένα fashion έχω όλο κι όλο και είναι και το δικό μου ένα pilot CK.  Μπροστά στο monster δεν έχει καμία τύχη. πολύ ποιο ποιοτικό και στιβαρό το monster!!!
Όσο για το premier...έχεις δίκιο. Είναι πολύ ποιοτικό για τα λεφτά του. Σαν κάτοχος στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Dalkyeth

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 05, 2009, 10:38:38 πμ »
Τα ρολογια Armani κατασκευάζονται, κατοπιν συμφωνιας, απο την Fossil οπως κατασκευαζονται απο αυτη και τα Burberry watches.
Καντε μια συγκριση τιμων με την μαμα εταιρια και βγαλτε τα συμπερασματα σας για το ποσο πληρωνετε το σημα...
Unitam logica falsa tuam philosophiam totam suffodiant

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 05, 2009, 06:03:04 μμ »
αρε giorgio....ποσο χαμηλα επεσες....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 06, 2009, 10:23:08 μμ »
Όση αξία έχει ένα κοστούμι Seiko, αντίστοιχη έχει και ένα ρολόι Αρμάνι.

Συμφωνω με τον φιλο μου.Δεν μιλαμε για ιδια πραγματα.Και βεβαια Seiko.
                                       Φιλικα
                                        Ser