Αποστολέας Θέμα: Armani vs Seiko!!!  (Αναγνώστηκε 20292 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsavi1991

• Just Registered
    • Προφίλ
Armani vs Seiko!!!
« στις: Ιανουάριος 27, 2009, 11:54:45 μμ »
Λοιπον παιδια θελω την γνωμη σας για ρολογια τυπου Armani Guess Tommy Hilfiger και αλλες τετοιες μαρκες που δν εχουν παραδοση στα ρολογια ομως γενικα πρωτιμωνται απο αλλα.

Θελω να πω ενα armani ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο με ενα seiko για παραδειγμα(στα ιδια λεφτα)?
Να διευκρινισω οτι μιλαω για ρολογια με τιμη γυρω στα 200-300 ευρω οχι ακριβα δηλαδη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2009, 01:46:52 μμ από tsavi1991 »

Αποσυνδεδεμένος cercum

• 38mm case
  • Haute horlogerie
    • Προφίλ
    • Www.Rologas.Com
Απ: Armani vs Seiko!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:09:33 πμ »
Κοιτα να δεις φιλε μου,
σε συγκριση με τα λοιπα ρολογια που ανεφερες, θα ψηφιζα seico, καθαρα απο θεμα μηχανης.
στα ποσα που αναφερεσαι, απο αποψη design αναμφισβητητα Tommy κτλ ειναι πιο μοδατα, αλλα θα βρεις επισης διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης οπου θεωρω πως η seico υπερεχει-οπως για παραδειγμα η ποιοτητα ατσαλινου κραματος.

:smt024
Τικ τακ, τικ τακ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:10:27 πμ »

Θελω να πω ενα armani ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο με ενα seiko για παραδειγμα(στα ιδια λεφτα).

Τιιιιι!!!!
Πιπερι στο στομα  ;D

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:01:59 πμ »
Πραγματικα εξαρταται απο το τι θες να φορεσεις. Αν θες ενα ομορφο ρολοι που να ειναι ισως και αρκετα εντυπωσιακο σχεδιαστικα με λιγα λεφτα χωρις να σε ενδιαφερει το θεμα 'ρολοι' καθαυτο, τα fashion ρολογια ειναι τοτε αυτο που θες.

Αλλα αν θες κατι που μπορει να κρατησει και καποιο καιρο παραπανω, να ειναι και περισσοτερο προσεγμενο μηχανικα και κατασκευαστικα, αλλα που μπορει καμια φορα να ειναι λιγοτερο 'bling-bling' τοτε πας για Seiko - Citizen κλπ στα λεφτα που θες.

Εγω να σου πω την αμαρτια μου δεν αντεξα και αγορασα καποια στιγμη ενα fashion ρολοι αφου μου αρεσε τοσο πολυ που δεν μπορουσα να μην το αγορασω. Αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να διαχωρισεις τις εννοιες "ρολοι" και "fashion ρολοι". Μετα ειναι ολα θεμα γουστου. Δλδ. αν μου πεις οτι δε σου αρεσει κανενα seiko κλπ. και οτι εχεις παθει πλακα με ενα armani, θα σου πω να παρεις το armani. Απλα να ξερεις τι αγοραζεις και γιατι.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:18:02 πμ »
Όση αξία έχει ένα κοστούμι Seiko, αντίστοιχη έχει και ένα ρολόι Αρμάνι.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:28:13 πμ »

Χα χα χα! Πολύ καλό!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 08:16:31 πμ »
Όπως λέει και μια γνωστή διαφήμηση " Έκαστος στο είδος του...." ;)
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 11:31:16 πμ »
Armani vs Seiko, Lakers vs Ferrari και adidas vs Sony.

Σύμφωνα με το watchuseek τα Armani φορούν κινέζικους μηχανισμούς
( http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=63193 ) οπότε προς το παρόν δεν είναι ίδια ούτε καν με τα seagull. Όσο για την Seiko, έχει τη δική της τεράστια ιστορία και δε συγκρίνεται με κανέναν, ειδικά στα χρήματα που αναφέρθηκαν (γυρω στα 200-300 ευρω οχι ακριβα δηλαδη).

ΥΓ 1. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν και καλύτερα ρολόγια σε παραπλήσιες τιμές
ΥΓ 2. Συγνώμη αν έδειξα επιθετικότητα αλλά αυτό το "Θελω να πω ενα armani ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο με ενα seiko για παραδειγμα(στα ιδια λεφτα)." κάπου δε μου κάθισε και πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 11:56:45 πμ »
Προσπαθώ να αγοράζω από κάθε εταιρία μόνο τα προϊόντα που την ανέδειξαν. Δεν θα δώσω 200 ευρώ για να πάρω ρολόι asics, αλλά για παπούτσια ευχαρίστως.
Έτσι και με τα ρολόγια. Γιατί να επιβραβεύουμε την εξάπλωση των εταιριών με αυτόν τον τρόπο και να ενισχύουμε τα κέρδη τους; Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:07:09 μμ »
Προσπαθώ να αγοράζω από κάθε εταιρία μόνο τα προϊόντα που την ανέδειξαν. Δεν θα δώσω 200 ευρώ για να πάρω ρολόι asics, αλλά για παπούτσια ευχαρίστως.
Έτσι και με τα ρολόγια. Γιατί να επιβραβεύουμε την εξάπλωση των εταιριών με αυτόν τον τρόπο και να ενισχύουμε τα κέρδη τους; Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Την ίδια άποψη έχω και εγω. ( Υπάρχουν και εξαιρέσεις σπανίως...)
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:12:48 μμ »
Την ίδια άποψη έχω και εγω. ( Υπάρχουν και εξαιρέσεις σπανίως...)

Υπάρχουν υπάρχουν...Το πρώτο και μοναδικό fashion που έχω το πήρα στα duty free της singapore airlines (μέσα στο αεροπλάνο). Ταξίδευα business class, είχε χαλάσει ο ήχος από την προσωπική τηλεόραση και σαν αποζημιώση μου έδωσαν ένα τσεκ 400,00 us$. Σιγά μην έπαιρνα αρώματα :D :D :D

Ένα CK pilot για μένα κι ένα DNKY για την γυναίκα μου ;)

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:16:53 μμ »
Δεν υπαρχει λογος να αφοριζουμε ολα τα fashion ρολογια. Ετσι κι αλλιως ουτε οι ιδιοι οι οικοι δεν τα διαφημιζουν ως προϊοντα υψηλης τεχνογνωσιας. Τα διαφημιζουν γι αυτο ακριβως που ειναι...αξεσουαρ μοδας που φοριουνται στον καρπο και τυγχναει να δειχνουν και την ωρα. Καθε προιον εχει το ρολο του στην αγορα.
Δε χρειαζεται κατα τη γνωμη μου να ειμαστε ελιτιστες σε κατι που ετσι κι αλλιως δεν ανηκει στο χωρο της ωρολογοποιίας αλλα στο χωρο στη μοδας.
Ολοι απο καπου ξεκινουν και στο δρομο μαθαινουν.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:21:29 μμ »
Δεν υπαρχει λογος να αφοριζουμε ολα τα fashion ρολογια. Ετσι κι αλλιως ουτε οι ιδιοι οι οικοι δεν τα διαφημιζουν ως προϊοντα υψηλης τεχνογνωσιας. Τα διαφημιζουν γι αυτο ακριβως που ειναι...αξεσουαρ μοδας που φοριουνται στον καρπο και τυγχναει να δειχνουν και την ωρα. Καθε προιον εχει το ρολο του στην αγορα.
Δε χρειαζεται κατα τη γνωμη μου να ειμαστε ελιτιστες σε κατι που ετσι κι αλλιως δεν ανηκει στο χωρο της ωρολογοποιίας αλλα στο χωρο στη μοδας.
Ολοι απο καπου ξεκινουν και στο δρομο μαθαινουν.

Φιλικα
Γιωργος

Δεν αφορίσαμε κανέναν. Απλά έτσι όπως τέθηκε το θέμα (armani vs seiko) ήταν εντελώς άστοχο κι εκεί επικεντρώθηκαν όλοι. 

Φιλικά Γιώργος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2009, 01:55:58 μμ από georges »

Αποσυνδεδεμένος tsavi1991

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 01:52:13 μμ »
ρε μαγκες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις απλα να διευκρινισω κατι

εκει που λεω

¨σε γενικες γραμμες ενα armani ειναι περιπου ιδιο με ενα seiko¨ προσθεσα ερωτηματικο πριν λιγο

βλεπετε ξεχασα να το βαλω και παρεξηγηθηκα... ;)

αυτο που ηθελα να τονισω ηταν αν οντως ενα seiko εχει τοσο μεγαλη διαφορα ποιοτητας σε σχεση με ενα armani.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 02:23:08 μμ »
E όχι και παρεξηγήθηκες, σιγά το πράγμα!
Να σου πω την αλήθεια, ένα seiko που κοστίζει όσο το armani θα είναι παραπλήσιας ποιότητας, δεν υπάρχει εταιρία που να έχει το μαγικό ραβδί ώστε να φτιάχνει εξαιρετικά προιόντα σε χαμηλές τιμές.
Είναι περισσότερο θέμα φιλοσοφίας και όχι ελιτισμού. Δεν θέλω να αγοράζω ποντίκια microsoft. Καλά και χρυσά είναι, αλλά θέλω να παίρνω logitech. Οι άνθρωποι ζούν κατασκευάζοντας ποντίκια, γιατί να δώσω τα λεφτούλια μου σε κάποιους που κατασκευάζουν ΚΑΙ ποντίκια;

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:40:45 μμ »
[/quote
το μαυρο το πουκαμισο το ψωνισα στου armani 42 χιλιαρικα το γ.......νο κανει!

και μια μαντιναδα  για να μην ξεχνιομαστε !
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 11:48:34 μμ »
[/quote
το μαυρο το πουκαμισο το ψωνισα στου armani 42 χιλιαρικα το γ.......νο κανει!

και μια μαντιναδα  για να μην ξεχνιομαστε !
Διόρθωση η μαντινάδα λεει το μαύρο το πουκάμισο άπου ναι και …..
ΥΓ
η ειμαστε κρητικοι η δεν ειμαστε ;D

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 11, 2009, 05:00:32 μμ »
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν οι εταιρίες αυτές έφτιαχναν μόνες τους τα ρολόγια . Οι ARMANI και οι αντίστοιχες κάνουν συνεργασία με μια εταιρία ρολογιων (φασόν).
Εδώ η Swatch φτιάχνει το αμάξωμα του Smart το ρολόι ARMANI σε πείραξε ?

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 11, 2009, 06:31:06 μμ »
E όχι και παρεξηγήθηκες, σιγά το πράγμα!
Να σου πω την αλήθεια, ένα seiko που κοστίζει όσο το armani θα είναι παραπλήσιας ποιότητας, δεν υπάρχει εταιρία που να έχει το μαγικό ραβδί ώστε να φτιάχνει εξαιρετικά προιόντα σε χαμηλές τιμές.
Είναι περισσότερο θέμα φιλοσοφίας και όχι ελιτισμού. Δεν θέλω να αγοράζω ποντίκια microsoft. Καλά και χρυσά είναι, αλλά θέλω να παίρνω logitech. Οι άνθρωποι ζούν κατασκευάζοντας ποντίκια, γιατί να δώσω τα λεφτούλια μου σε κάποιους που κατασκευάζουν ΚΑΙ ποντίκια;

κατα τα λεγόμενά σου πιστεύω πως δεν έχεις καμία συσκευή SONY,SAMSUNG,PANASONIC κτλ.
και είμαι βεβαιος πως έχεις κινητό NOKIA αφού είναι η μόνη εταιρία που βγάζει αποκλειστικά συσκευές κινητών τηλεφώνων !!!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 11, 2009, 07:55:45 μμ »
Mη το νομίζεις, έχουμε τηλεόραση ΝΟΚΙΑ.  :D Δε ξέρω όμως αν σταμάτησε